בקשת עזרה

בקשת עזרה

פתחתי בלוג מסויים אור צבעים ואנשים - רוחניות ומיסטיקה כללי כאשר אני מכניסה את הסיסמא שלי אני עוברת ישר להצבת הודעה חדשה אך אם אני רוצה להיכנס דרך הכרטיס האישי או הקישור שהדף הכללי הבלוג לא נפתח. מה עלי לעשות? אשמח להנחייתכם אסתיה

ravit b

New member
חייב לעבוד נסי שוב ../images/Emo50.gif

כשאת נכנסת לכרטיס האישי שלך ולוחצת על הקישור של הבלוג את אמורה להיכנס ללא בעיה!!! תנסי שוב כנראה זה משהו שלא שמת לב אליו ואם זה לא עוזר אז סוריי... קטונטי!

בבקשה תנסה אתה, כשלוחצים על השם

השם המזהה שלנו בהודעות, מגיעים לכרטיס האישי. תלחץ בבקשה על כתובת הבלוג ותראה למה אני מתכוונת - אודה לך מאד אם תוכל לכוון אותי. רוב תודות, אסתיה

ravit b

New member
רוית זה שם של בת ../images/Emo68.gif

תנסי לא תנסה! וכן ניסיתי אצלי זה עובד מצויין כנראה שזו בעיה ספציפית אצלך.

סליחה על הטעות בשם.

כתבתי את הבלוג מחדש עם כתובת קצרה יותר בהתאם להצעה שקבלתי ואכן זה פועל. תודה על הכוונה הטובה ועל העזרה שבוע טוב אסתיה

De-Panther

New member
כבר קרה מקרה דומה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בעבר ואין מה לעשות תפוז בלוגים אולי יכולים לסדר את זה אבל גם אם כן עד שהם יעשו את זה יקח הרבה זמן את יכולה לסגור את הבלוג הקיים(אל תשכחי קודם להעתיק את כל הרשומות\פוסטים ממנו) ואז לפתוח בלוג חדש אבל תעשי שם כתובת קצר יותר(אולי זה מה שיוצר את הבעיה) אחרי זה אולי תיהיה בעיה בכרטיס האישי בה יראו עדיין את הכתובת הקודמת לכי למאפייני הכרטיס\שם משתמש שלך ותבחרי שלא תוצג כתובת הבלוג אחרי שעשית את זה תחכי קצת ואז תחזרי למאפייני הכרטיס האישי שלך ואז תבחרי שהכתובת כן תוצג מקווה שעזרתי

רוב תודות,

אם זו הברירה היחידה אעשה כן וכדבריך אמצא כתובת קצרה יותר. האם עלי להחליף גם את שם הבלוג בעברית?

De-Panther

New member
שם הבלוג בעיברית לא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משנה שום דבר
והנה אני רואה שזה הסתדר

עשיתי כעצתך

העתקתי את רוב הרשומות מחקתי את הבלוג הישן כתבתי אותו מחדש עם כתובת מקוצרת וכדבריך זה הצליח! המון המון תודות!!!!

למעלה