בקשת עזרה

ענתר

New member
בקשת עזרה

אני מסתובבת כבר בכמה פורומים ולא מקבלת עזרה. אני עושה מצגת לבת מצווה של בתי ואני רוצה להשתמש בכמה תמונות מהיפיפיה הנרדמת של דיסני. היתה הוצאת ספרים ישנה של דיסני והייתי שמחה אם מישהו יכול לסרוק לי כמה דפים ראשונים, כשמתכוננים למסיבה לכבוד הנסיכה. עד הקטע שמופיעה המחשפה הרעה. פורם סרטי דיסני ופורום DVD לא עזרו. אם יש לכם קובץ אם לפחות טקסט של היפיפיה הנרדמת גם זה יכול לעזור במשהו תודה מראש

ענתר

New member
תודה רבה

תודה לכ העוזרים והעוזרות לגבי השאלה אם אני מחפשת טקסט או תמונות, התשובה גם וגם. משום מה דווקא הספר והסרט נעלמו מביתי מאחר ואינני מורה קשה לי לכתוב. כאשר אני רואה משהו מול העיניים הסיפור קולח יש לי עשרות תמונות של ביתי ישנה ואני רוצה לחבר עליהם סיפור יפיפיה נרדמת, רציתי להרגיש את השפה, אכל רק את הקטע עד לבואה של המכשפה. לכן אינני רואה בזאת הפרת זכויות, בזמנו בררתי ועד 10 דפים מותר לצלם. מה עוד שאינני הולכת למכור את זה, ואני הולכת לשנות את כל הסיפור. כמו כן רציתי להרכיב את התמונה בה ישנה הנסיכה התינוקת וכל הארמון בה לראות אותה ובמקומה לשים את התמונה של ביתי התינוקת. האתרים מאוד יפים, אבל לא מצאתי את התמונה הזא. תודה ענת

ענתש

New member
את מחפשת תמונות את את המלל ?

כי אם תחפשי בגוגל (בחיפוש תמונות) תמצאי עשרות תמונות... לא יכולה לעזור עם המלל, צר לי.

זכויות יוצרים

זו עבירה על החוק לסרוק תמונות מתוך הספר ולפרסם אותן בפורום. מה שכן, אני יכולה לשלוח אותך לאתרים בהם יש תמונות ואולי תוכלי להשתמש בהן. בבקשה :

למעלה