בקשת עזרה.

Ophel McNeil

New member
בקשת עזרה.

במסגרת כיתה י"א ניתן לעשות עבודת חקר בהיקף של ארבע יחידות. אני בחרתי לעשות את העבודה שלי בתרגום, וכעת אני מחפשת ספר לתרגם אותו. הספר צריך להיות באנגלית, ספר שמעולם לא תורגם לעברית קודם לכן (זה הקרטריון הכי חשוב), בסביבות ה200-250 עמודים, ואני אעדיף אם הוא יהיה ספר פנטזיה. הצעות לספרים יתקבלו בברכה, ואם הנכם מכירים אחרים שעשו את הפרויקט הזה, או עשיתם בעצמכם, אני אשמח אם תצרו איתי קשר דרך המסרים. תודה מראש, יערה.

טרודי

New member
פורום מד"ב ופנטזיה

(161 בתפוז) שם בטח יש מישהו שמכיר ספר מתאים. אני לא יודעת אם הם אי-פעם תורגמו לעברית, אבל חלק מהספרים של Diana Wynne Jones נראים לי מתאימים. ואם את רוצה אתגר מעניין יותר, אפשר לנסות משהו של Tom Holt. בהצלחה!

Ophel McNeil

New member
תודה רבה. ../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

אני באמת אבדוק בפורום מד"ב ופנטזיה. עוד הצעות יתקבלו בברכה.

Rivendell

New member
את יכולה לנסות גם בפורום ספרים

יש שם לא מעט חובבי מד"ב ופנטזיה. ואם את אוהבת - אז לאן מק'קפרי יש לא מעט ספרים שלא תורגמו. לטעמי היא נהדרת.

chinabird

New member
לשוחרי האתגרים: פטרישה מק'קיליפ

לעברית תורגמה רק הטרילוגיה של הד (שלושה ספרים). תרגום מאתגר, הן משום שהיא נוטה מאוד לשירי והן כי היא מחבבת משחקי מלים (והבעיה העיקרית למתרגמים, כמובן, היא שהיא מחבבת משחקי מלים בשמות הגיבורים). נדמה לי שבספר הביכורים שלה, The Forgotten Beasts of Eld, הנטייה עדיין לא הגיעה לשיאה; קראתי אותו לפני זמן רב למדי, אבל הוא עשוי להיות בחירה מהנה. בהצלחה!

למעלה