יש דרך לפתור את הבעיה
במצב בו אתה נמצא, אם הבנתי נכון, עליך לצרוב מחדש את מערכת ההפעלה אל ה-ROM. כעקרון אתה אמור לגשת לאתר של פאלם, ולהוריד תוכנת עדכון למערכת ההפעלה. הבעייה היא שהחל מגירסא 3.5, פאלם גובה תשלום עבור עדכון מערכת ההפעלה, ואני לא מוצא שום סיבה לשלם על תיקון תקלה שנגרמה ע``י פאלם. הפתרון שאני הולך להציע יבוא בכל זאת מפאלם, אבל בדרך עוקפת. חשוב לציין שאני לא לוקח שום אחריות על הפתרון, ומי שמנסה אותו עושה זאת באחריותו הבלעדית. חשוב לציין גם שלא וידאתי את ההשלכות החוקיות של הפתרון, וגם זה באחריותכם. להלן הפתרון: 1. מורידים את תוכנת העדכון למערכת הפעלה 3.3 מהאתר של פאלם (לצערי לא מצאתי איפה היא נמצאת באתר). 2. מורידים את האימולטור של פאלם למפתחים מאתר הפיתוח של פאלם. 3. מורידים את קבצי ה-ROM מאתר הפיתוח של פאלם. 4. מריצים את תוכנת העדכון של מערכת הפעלה 3.3. 5. בתוך התוכנה ניתן לבחור אם לצרוב את הגרסא שבתוך התוכנה, או קובץ ROM חיצוני. בוחרים בקובץ ROM חיצוני, ומפנים את התוכנה לקובץ ROM של PalmOS3.5 למכשיר שיש לך. 6. התוכנה תצרוב עבורך את ה-ROM שביקשת והמכשיר כמו חדש. חשוב להבין שהעסק לא פשוט, ומי שבאמת מומחים למשחקים כאלו נמצאים בעיקר באתרי Crack ו-Warez למיניהם, ואליהם אני לא אפנה אותך מכאן, אז תצטרך למצוא לבד (אם תרצה). כדאי לשים לב שזו גם הזדמנות לעדכן כבר ל-PalmOS4.0 !!! אם יש שאלות - תשאלו. בהצלחה.