בקשת עזרה

yuyu4

New member
בקשת עזרה

אני זקוקה לתמיכה שלכם... הבקר פתאום הסתבר לנו (לי ולבעלי), שסכום כסף, אותו לקחנו בהלוואה והיינו בטוחים שהחזרנו את כולו כבר לפני חמישה חודשים - באמת לא הוחזר. אנחנו לא ממש מבינים איך זה קרה, עברנו על דפי הבנק, על פנקסי הצ'קים - אין, לא ירד סכום כזה. אז עכשיו צריכים להתארגן ולהחזיר אותו. אני יודעת שזה לא סוף העולם, וזה רק כסף (אפילו לא סכום נורא נורא גדול) וברוך ה' כולם בריאים והכל - אבל זה מתסכל נורא! אז אני מרגישה ש: א. אני רוצה לאכול (בטח, איך לא). ב. אין לי חשק לעשות כלום. ג. אני כועסת על בעלי, כי חשבתי שהוא החזיר את ההלוואה מזמן. ד. אני כועסת על עצמי גם, כי אני לא מספיק מסודרת וכו'. אני מבקשת מה' שפשוט יעזור לי להשתחרר מזה, כי אין לי עכשיו אפשרות לשנות את המצב. אבל זה קשה. אולי אני לא מצליחה באמת להתחבר. תשלחו לי קצת אנרגיות טובות או משהו... באהבה, יולה

יעל :-)

New member
היי יולה

אפשר להבין את כל התחושות שלך. אגיד שחבל בגלל זה ליפול לאוכל, אבל מכירה מצבים שנגררים לזה. ותנסי לא לכעוס על עצמך. זה קרה ואי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. אפשר לנסות להסתכל על מה שהיה ולנסות ללמוד מזה לעתיד. יודעת שזה לא קל, אבל אפשרי. מקווה מאוד שתצליחי להתמודד עם המצב בצורה הטובה ביותר. שמרי על עצמך

yuyu4

New member
תודה יעל

מה שקרה בינתיים הוא שהתפללתי את "תפילת השלווה", והתפללתי והתפללתי וזה קצת עזר. אבל עוד לא הצלחתי לחזור לשלווה. אני עצבנית עם כולם. רציתי לבשל מרק והרגשתי שאני לא מסוגלת, בקשתי מהבת שלי שתעשה את זה במקומי (היא זאת שרצתה את המרק הזה, מסכנה...) אני יודעת שבסופו של דבר הכל בטח לטובה. רק עוד לא יודעת איך. תודה על התמיכה
יולה

סלינוש

New member
אני יודעת...

שכשלא טוב לי, או כשאני לא רגועה, חיבוק בדרך כלל עושה לי טוב על הנשמה, גם אם זה לא הרבה, אני שולחת חיבוק, ואפילו שהוא וירטואלי, הוא מכל הלב...

yuyu4

New member
תודה לסלינוש ולצופית!

אוי, צופית, כמה שאת צודקת! באמת באמת זה שיעור קל במצב שבו אנו חיים היום...... סלינוש, החיבוקים כל כך במקום! שולחת חיבוקים ואהבה לשתיכן,
יולה

למעלה