בקשת עזרה...

ס ק א ל י

New member
בקשת עזרה...

נחוץ לי סיפור קצר או קטע סיפור או אפילו שיר המבטא את הרעיון ש/בכל אחד יש משהו מיוחד. אודה להפניות.

ס ק א ל י

New member
פרטים ...

הקטע מיועד להיות פתיח לסדנא שעוסקת בנושא של "המיוחד שבי". אמנם הסדנא מיועדת לאנשים מבוגרים, אך פרסמתי [גם] כאן כי האסוציאציות הראשונות שקפצו לי היו של סיפורי/שירי ילדים, כמו למשל ג'ינג'י של מרים ילן שטקליס. אך עדיין לא מצאתי קטע קולע ...

2 רעיונות

נסי את הספר "משהו אחר" של כריס רידל(נדמה לי)בתרגום יהודה אטלס. מדבר יותר על היחס ל"אחר" אבל הפואנטה הויזואלית בסוף(לא רוצה להרוס אם את לא מכירה)מתאימה בול למטרה שלך. יש גם את השיר שכתבה דתיה בן-דור לקטנטנים-"אבל אני תמיד נשאר אני..." נדמה לי שאפשר למצוא אותו בדיסקים של ,פרפר נחמד" ו/או של דתיה בן-דור-אולי אפילו באתר שלה,לא בטוחה אבל שווה בדיקה. אני סקרנית לשמוע מה בחרת ואם הצליח...

ס ק א ל י

New member
תודה על הרעיונות!

בדקתי את את השיר של דתיה בן דור (מה שגם הזכיר לי את "הילד הזה הוא אני", ובדקתי גם אותו), והוא נחמד, אבל פחות מתאים. חשוב לי שתהיה פואנטה מפורשת של "מיוחדות". בנוגע למשהו אחר - לא הצלחתי להגיע אליו דרך הרשת, אנסה לבדוק בחנות ספרים. בכל מקרה, שוב תודה!

perhay

New member
הקטע הבא נראה לי מתאים

שירת העשבים של רבי נחמן מברסלב. זהו קטע חסידי, ומנסיוני הוא מדבר אל כל אחד ללא הבדל כלשהו.

למעלה