בקשת עזרה

mohini

New member
בקשת עזרה

היי,אני צריכה את עזרתכן אני טרנסית MTF ג€ בארון אני מודעת להיותי טרנסית כבר מגיל צעיר מאוד אבל בהעדר תמיכה מספקת מעולם לא עשיתי משהו לגבי זה ועכשיו כבר מאוחר מדי עבורי לכן רציתי לשאול האם יש עוד כאלו שמרגישות שהם נולדו בגוף הלא נכון והם תקועות לגמרי?

DarlingAdam

New member
אני בעיקר רוצה לשאול,

מה זה "מאוחר מדי"? יש כאלו שהתחילו אחרי גיל חמישים. ישנן פה כאלו - נראה לי - שהתחילו בגיל מאוחר יחסית. אבל זה לא מאוחר *מדי*, לא מבחינת הגיל בכל מקרה... רוצה לספר לנו עוד קצת על עצמך?

mohini

New member
העניין הוא...

שקוללתי במבנה גוף מאוד מאוד גברי ואני מאוד בספק שטיפול בהורמונים יעזור במשהו -מלבד זאת אני בת 25 ואני נשואה ומאוהבת באישתי מאוד אני לא חושבת שהיא תקבל את זה בצורה יפה של"בעלה" יש רגשות טרנסיים בעלי אופי לסבי.אני חושבת שהיא מודעת לכך שאופי הרגשות שלי כלפיה הם יותר נשיים מגבריים והיא אוהבת אותי כך אבל אני יודעת שהיא לעולם לא תקבל אותי כפי שאני אמורה להיות

DarlingAdam

New member
זה מאוד עצוב.. :(

כשאי אפשר לחלוק אפילו עם האישה שאת אוהבת :( אני לא מעז לדעת יותר ממך בנוגע לחיים שלך עצמך, כמובן, אבל רק רציתי להגיד שיש המון שפוחדות לספר, שבטוחות שלא יקבלו אותן, ושמאוחר יותר מתברר להן שאלו שאוהבים אותן יקבלו אותן למרות הכל, בעיקר אם כבר "חשדו" קודם.

mohini

New member
לצערי...

אני לא מאמינה שזה יהיה המצב היא רמזה לי כבר מספר פעמים שהיא מאוד לא מעוניינת שאני "אחקור" את הצד הנשי שלי ולכן יש לי את הצורך ליצור קשר עם הפורום עם אנשים שעברו את זה והם נמצאות מהצד השני או שהן בדרך לשם זו איזושהיא הקלה "לדבר" על זה ולא להרגיש לבד

אורי 0

New member
יש קבוצת תמיכה לטרסג'נדרימות

אם יש לך אפשרות להגיע פעם בשבועיים בערב לתל אביב. פרטים בטל. 03-6850917.

mohini

New member
תודה

אבל כמה שאני משתוקקת להגיע אני לא אוכל משום שאני גרה רחוק מדי-ירושלים ויש פה קבוצה ואפילו ניסיתי להגיע לפני כחודש אבל השתפנתי ברגע האחרון ,העניין הוא שאני יודעת בדיוק מי אני,אני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי לצאת מהארון

לי שני

New member
מבינה אותך

אני מרגישה בדיוק אותו הדבר גם אני תמיד ידעתי וגם לי אין את האומץ הזה לשבור את כל החיים הנוחים שלי בכדי להפוך למי שאני צריכה להיות. אין ספק שקוללנו אבל אני לפחות מקווה שנסיבות החיים יאפשרו לי סביבה נוחה ובטוחה לשבור את המחסומים שלי בדרך לעצמי ויש הרבה כאלה.

mohini

New member
אני מקנאת בך

שיש לך את האפשרות והתמיכה לעבור את המשוכה הזאת

reut022

New member
לקנא זה לא פותר כלום

כדאי שתרשמי לפורום ותוכלי להתכתב עם החברימות ואולי ממש יעזרו לך

mohini

New member
תודה

זו הרגשה נפלאה להיות חלק מקהילה שבה אני יכולה להיות כנה ואמיתית בנושא הזה-אין לכם מושג כמה אני מתרגשת מזה

reut022

New member
את רשומה בתור גולש סלולרי

ולכן לא ניתן להתכתב איתך את צריכה להרשם דרך מחשב רגיל

mohini

New member
נרשמתי

נרשמתי דרך מחשב אבל אני אבדוק זאת שוב היום אחר הצהריים

לי שני

New member
אין לך במה

אין לי שום תמיכה ולהפך החברה שלי לא ממש תקבל את זה יפה כך מה שאני אומרת שאני מאמינה שיום יבוא והתנאים יבשלו כדי שאני יוכל לצאת מהארון. הרי זה ברור לך שבסוף זה יתפוצץ בתוכנו

למעלה