בקשת עזרה

chomed

New member
קריאה לעזרה

את ויני כבר פרסמתי פה אבל עכשיו המצב הפך לקריטי. הבוקר הוא רב עם הכלב שלנו וכמעט הרג אותו (מסורס, אבל זה לא מזיז לו). לצערנו, אם לא יימצא לו פתרון בימים הקרובים, נאלץ להרדים אותו (ניסינו הכל, כלום לא עוזר). אני כותבת את זה עם דמעות בעיניים, אבל אחרי שהבוקר הכלב שלי כמעט מת לי מול העיניים, נשברתי. בכל העמותות לא יכולים לעזור לנו, אם מישהו מכיר מישהו שיכול לעזור בבקשה... אנחנו מאוד אוהבים אותו אבל לא יכולים יותר לשמש לו כמשפחה אומנת. קצת רקע - נמצא לפני כחודשיים, עם פצע מזעזע על גבו. מטופל, מסורס, מחוסן,ובאמת שניסינו הכל, ובתור אנשים שמגדלים כלבים כל החיים ועוזרים לכלבים כמשפחת אומנה במשך 6 השנים האחרונות, אני כבר לא יודעת מה לעשות. תודה על המוכנות

רֵעוּת

New member
מה את בעצם אומרת?

הכלב כל כך חסר תקנה שאפילו אתם כמשפחה שמוכנה לעשות המון למען בעליי חיים לא מסתדרים איתו ברמה שאתם חושבים שמגיע לו גזר דין מוות? מי בדיוק את חושבת שיכול להתנדב לעזור לו עם כאלו נתונים? אם את באמת רוצה לעזור לו תכתבי מה עוד לא ניסיתם. ניסיתם אילוף? עצמאי או עם מאלף? מאלף מנוסה או חובב? הוא חי בבית או בחוץ? מה עוד מישהו אחר יכול לעשות שלכם אין אמצעים? ממתי הוא מסורס? אתם סרסתם אותו? כי חדשיים זה לא מספיק זמן לראות שיפור בזכות סרוס. בבית שאין בו זכר אחר הוא יכול להשתלב? אם כן אז במקום להרוג אותו עדיף ללכת איתו לSOS בשבת או לשלוח אותו ליום האימוץ שלהם בשישי. ויש סיבה לטון בו נכתבה ההודעה, זה דבר נורא מכוער לאיים עלינו שאם לא ניקח אותו ממך תהרגי אותו, לא משנה אם את מתכוונת לממש את האיום או לא

רעות 85

New member
רעות, היא לא מאיימת

לפעמים מגיעים למצב נתון ואין לאן להמשיך משם. גם לי קרה מקרה דומה- שאם לא הייתי משתלטת על כלבת האומנה- הייתי מחזירה אותה למכלאה- כי הכלב הוא בן בית, זה בדיוק כמו שתקחי כאומנה כלב שישנך אותך או את הילד!! יש ואפשר לעשות משהו. אני מבינה מאיפה את מדברת אבל תנסי להבין גם אותה.

רֵעוּת

New member
להבין אני יכולה,

זה לא נותן לה לגטמציה להשתמש בסחיטת הרגשות הזו. בהודעה שלה היא לא השאירה פתח לעזור לו, תמיד יש פתח כזה אבל היא לא נתנה לנו אחד כזה (אני מבינה שאת מכירה את המקרה ויודעת על דרכים לעזרה). מההודעה שלה המסר שאני קיבלתי זה שהכלב הזה, מתוק ככל שיהיה, לא יתקרב אליי הביתה. אני את הכלב שלי רוצה חי ומאושר, תודה! אם אפשר אני מעדיפה גם שהחתולה שלי תשאר בחיים! אבל הם הצילו אותו ולקחו עליו חסות. זה לא נותן לו לגטימצייה לתקוף להם את הכלב. אבל כן מחייב אותם לפחות להסביר לנו איזו עזרה הם צריכים איתו. וזה בהחלט לא נותן להם את הזכות לשחק לנו ברגשות ולאיים עלינו בהריגת הכלב.

רעות 85

New member
אמת

אבל שוב- לא נראה לי שזה היה איום. נחזיק אצבעות שהכל יסתדר ושוויני ימצא בית חם ואוהב בקרוב.

רעות 85

New member
הי רקפת

לא טעיתי בשם, נכון? רעות מצב"ח, דיברנו בטלפון לפני כמה ימים. תתקשרי אליי, אני אשמח לעזור. רעות. 0504203022

למעלה