בקשת עזרה

מצב
הנושא נעול.

1כרמל

New member
בקשת עזרה

בקשת עזרה
קיבלתי מחזור-אומנם רק סימנים ראשונים-אבל כאבה לי הבטן כל כך בבוקר שתיארתי לעצי שככה יהיה.תודה לאל שלא היה איחור כמו בחודשים קודמים של טיפולי הזרעה כי זה שיגע אותי. אנחנו עומדים עכשיו לקראת טיפולי הפריה ויש לי אפשרות לבחור בין עפולה לרמבם. אני לא יודעת מה להחליט ועוד די מבולבלת מכל המצב. אנחנו כבר אחרי 5 טיפולי הזרעה. הזרע חלש ואין טעם להמשיך לנסות בדרך הזאת-זה די עצוב לי שזה לא הצליח אבל יש תקווה. למישהי יש נסיון באחד מבתי החולים האלה שהיא מוכנה להתחלק איתי???

TWEETY =^.^=

New member
אם הבחירה היא בין העמק לרמב"ם

בקשת עזרה
קיבלתי מחזור-אומנם רק סימנים ראשונים-אבל כאבה לי הבטן כל כך בבוקר שתיארתי לעצי שככה יהיה.תודה לאל שלא היה איחור כמו בחודשים קודמים של טיפולי הזרעה כי זה שיגע אותי. אנחנו עומדים עכשיו לקראת טיפולי הפריה ויש לי אפשרות לבחור בין עפולה לרמבם. אני לא יודעת מה להחליט ועוד די מבולבלת מכל המצב. אנחנו כבר אחרי 5 טיפולי הזרעה. הזרע חלש ואין טעם להמשיך לנסות בדרך הזאת-זה די עצוב לי שזה לא הצליח אבל יש תקווה. למישהי יש נסיון באחד מבתי החולים האלה שהיא מוכנה להתחלק איתי???
אם הבחירה היא בין העמק לרמב"ם
אני ממליצה בחום על העמק. יש שם את גיסלביץ שהוא פשוט אישיות - איש מקסים, רופא סבלני, אמפטי והכי חשוב,,,בעל מקצוע מעולה. אני ממליצה בחום על עפולה
לגבי רמב"ם, אני באופן אישי לא הייתי לוקחת אותם כאופציה בכלל וטופלתי גם שם וגם בעמק וגם בעוד מקומות,,,בקיצקצ,,,ממליצה על העמק

גלי88

New member
גם אני ממליצה בחום על העמק

בקשת עזרה
גם אני ממליצה בחום על העמק
ועוד יותר בחום על דר' גיסלביץ שהוא פשוט מדהים! אם את רוצה עוד פרטים תפני אליי במסר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה