בקשת עזרה

את יכולה לפרט קצת יותר?

ממה שאני מבינה לך יש בעיה עם זה שהבת שלך לא נשואה?

בתי בת 35

יפה חכמה מוכשרת מכירה גברים אצל כולם היא רואה את החסרונות ממתינה עדיין לאהבה קשה לי מאד להתמודד את הבעיה אינני יולה לדברעל הנושא עם אנשים שמכירים אותי רציתי תמיכה בפורום מתאים או קבוצה שבעיתויה דומות\ תודה

lilo the sexit

New member
בקשר לזה שהיא

רואה בכולם חסרונות!-לא כולם מושלמים! לא לכולם יש ת'אופי המושלם! אין דבר כזה-חכם וחתיך! יש או זה או זה...!!!

היי ריסטל.

קודם כל ברוכה הבאה!
כאן זה המקום לדבר על הקשיים (וגם היתרונות) בקשר שלנו עם הילדים/הורים. אז את בהחלט מוזמנת להישאר. לגבי ביתך יש לי רק שאלה אחת: האם בעצמה היא גם רואה רק את החסרונות? טוב, יש לי שלוש: היא הולכת לטיפול? לה טוב במצב הזה? ולגבייך: למה זה קשה לך? אלו הם החיים של ביתך. למה ציפית ולמה את מצפה? אשמח לשמוע ולהוות לך מקום. יעל

יפיופי

New member
בהנחה שאת רוצה לדבר על הקושי

שלך, אז קודם כל אני מבינה אותך כל אמא רוצה לראות את בתה נשואה באושר, מסודרת עם בעל ,ילדים, עבודה טובה. אבל לא תמיד זה כך מה לעשות ולמען האמת אין לך מה לעשות עם זה, הבחירה בידייך אם לתת לזה לגרום לך סבל ולהעכיר את היחסים עם בתך, או להבין שזו הדרך שלה, והבחירה שלה, תמשיכי להיות אמא תומכת,אוהבת, אל תתני לה תחושה של כשלון, להפך שאת סומכת עליה. אני בגיל בתך הייתי אמא רווקה לילדה בת שנתיים הדבר שהכי חיזק ,תמך, פירגן, עזר, ונתן ונותן לי כוחות זה אמא שלי שאף פעם לא דחקה, ותמיד עזרה לי להבין ולבדוק ממה אני פוחדת ,מה אני לא רוצה, מה לא מוצא חן בעני מאותו בחור. ובסופו של דבר קיבלה את החלטתי בחיבוק ונשיקה כן גם בדמעה של אושר ואולי גם עצב שבחרתי בדרך הקשה. אבל היום 4 ימים לפני בת המצווה של בתי אני מדברת על הסבתא שאילו היתה איתנו היתה מאושרת מהדרך שעשינו,אמא /סבתא היא האש שמלבה אותנו לעשות את הדרך ברוש מורם. אני מרגישה מלכה ,חזקה,והכל בזכות האהבה והמסר שהיא העבירה לי. כוחה של אם תעבדי על הרגשות שלך תדברי על זה עם חברות אבל מול בתך תתני לה הרגשה שהבחירות שלה הם הכי הכי בשבילה. ו35 זה באמת לא סוף הדרך יש לי חברה שנישאה לפני שנתיים בגיל 42 וחובקת היום בעל מסור ו2 תינוקות.

למעלה