בקשת עזרה

F BarBarosa

New member
בקשת עזרה

שלום לכם. לא אלאה אתכם בכל הסיפור. קיצורו של דבר, אמא מזה שנה וחצי עם אלצהיימר (סוג של) ומאוד קשה לי להתמודד עם זה. האם אתם יודעים על קבוצת תמיכה, פנים אל פנים, של אנשים שנפגשים, משוחחים על מצבם ושומעים פתרונות שונים, לבני משפחה של חולי אלצהיימר? אני גר באיזור המרכז. תודה לכם מראש ושנהיה כולנו בריאים וחזקים.

גיורא7

New member
קבוצות תמיכה

קבוצות תמיכה ישנם כמעט בכל הארץ במידה ויש לך את עלון העמותה תוכלי למצוא רשימת סניפים ומועדים בעמ' האחרון במידה ותצייני מקום מגורים מדוייק יותר אוכל לספק לך את האינפורמציה בפורום

אירילה

New member
חג שמח לך וברוך הבא לפורום

כאן בפורום תמצא גולשים בעלי נסיון עשיר בטיפול בבני משפחה חולי אלצהיימר ,תוכל לשאול כאוות נפשך לעצות מאחרים ולשתף אם תחפוץ את החברים כאן בתיסכולים השונים שיש הנובעים מהמחלה ,כולנו כאן באותה הצלחת ולכן זה הוא בדיוק המקום הנכון בו כולם מבינים אותך ומזדהים עמך. לנוחיותך מצ"ב הקישור לקבוצות התמיכה של עמותת האלצהיימר ברחבי הארץ. אם במקרה אתה מאזור ראשון לציון ,תוכל לפנות אלי במסר ואפנה אותך לרכזית. בכל מקרה השתתפות בקבוצת תמיכה מחייבת חברות בעמותת האלצהיימר ,בקישור שצרפתי תוכל לקרוא גם על העמותה. ממליץ לך לקרוא בקישורי הפורום את כל המאמרים על מחלת האלצהיימר כמו גם באתר העמותה. שיהיה לכם רק טוב וחג שמח גרשון

F BarBarosa

New member
תודה רבה על התמיכה.

אני מתל אביב. לא הצלחתי להכנס להפניות שלך. גם לפני שכתבתי את ההודעה הראשונה ניסיתי בעצמי והדף לא נפתח. אני מתל אביב ואשמח לדעת על קבוצה שנפגשת ומדברת באיזור. ברור שאנסה להיעזר ואולי לעזור לאחרים גם בפורום, רק נדמה לי שכעת אני זקוק למפגשים פנים אל פנים ולדיבורים יותר מאשר להקלדות. אשמח כאמור לקבל פרטים וגם איך להתחבר לעמותה אם צריך. שוב תדה רבה, חג שמח ורק בריאות.

ענתי44

New member
חג שמח לך../images/Emo140.gif

ראשית, ובכאב לב, אני מברכת אותך על הצטרפותך למשפחה שלנו. כשמשהו לא היה בסדר עם אמא שלי והיינו במצוקה, התפרסם בעיתון מאמר על אלצהיימר ונחרדנו לגלות שזה זה! היו לה בדרגות שונות 9 מעשרת הסימנים שרשמו ורק הרופאים במרפאת האם ובמיון אמרו שאין לה כלום, שזה השלכות של מחלת האפילפסיה. התקשרתי לעמותה בתל אביב ושם דיברתי ארוכות עם מתנדבת נפלאה שהצליחה לעזור לי. היא הפנתה אותי לרכזת מקומית בעיר מגוריי. אני פעילה מאוד בפורום אבל, כשצריך נעזרת בקבוצת תמיכה. או אפילו פורקת את הלב ומתייעצת עם העו"ס במרכז היום שבו אמא נמצאת. פשוט תתקשר לעמותה מחר בבוקר ושם יפנו אותך לאן שצריך. כולנו איתך וכשתוכל תחזור גם אלינו.... אנחנו פה בשבילך!!!!

F BarBarosa

New member
סליחה. טעות שלי.

הצלחתי להכנס להפניות ונרשמתי לעמותה. אצור קשר טלפוני אחרי החג. המון תודות ואושר רב. מ.

zs1957

New member
בקשת עזרה

קבוצות תמיכה לבני המפחה קיימות בכל עיר. תכנס לאתר של עמותת אלצהיימר שם תראה היכן קיימת קבוצת תמיכה הקרובה לאיזור מגוריך. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

למעלה