בקשת עזרה

מיכל1000

New member
בקשת עזרה

אני רוצה לשאול אתכן משהו. בתקווה שיש כאן כמה בחורות שהיו במצב שלי. (או שלא) אני ילדתי לפני 7 חודשים בערך. עליתי די רבה במשקל במהלל ההיריון..והיום כמה חודשים אחריי..אני פחות או יותר חזרתי למשקל סביר.אבל!!! וכאן האבל הגדול.אני לא אוהבת את מה שאני רואה במראה. אני מרגישה ,למשל בבטן..שהעור שלי נעשה רפוי כזה ולא ממש מתוח. זה די מתסכל אותי. אני יודעת שאני לא שמנה,אבל העור כנראה "נפל קצת" .הוא לא עומד ממש מתוח כמו שהיה כל השנים. אני הייתי רצה ,ובזכות זה השלתי את הקילוגרמים. אבל,מה עושים הלאה??? האם לעולם העור לא יחזור להיות כפי שהיה? האם תמיד "הריפיון" הזה בבטן למשל,יישאר? האם רק שאיבת שומן או התערבות כירורגית אמורה לעזור?? אולי עבודה עם משקולות במכון כושר? (משקולות קלות אני מתכוונת. ובקיצור: איך גורמים לעור לא להיות נפול? (זה לא ממש נפול. אבל זה גם לא ממש מתוח. וזה אחרי שירדתי עוד במשקל. מקווה לתשובות

magic40

New member
לדעתי,וזו רק דעתי

התעמלות אינטנסיבית של שרירים בחדר כושר ריצה פיתחה לך שרירים ברגליים ואולי גם בטוסיק אבל לא בבטן(אני טועה?) אם בא לעשות את העבודת בטן בבית אני מצרפת לך קישור מעולה של תרגילי בטן

אתי אתי

New member
קודם כל ../images/Emo24.gif

כי זה באמת מבאס... תרגילי כושר בהחלט יכולים לעזור, וזה מצויין בכלל, לא רק לעור. חוץ מזה כדאי להבין ולקבל שאנחנו משתנות אחרי לידה/ות, גם מבפנים וגם מבחוץ...וזה אחלה

למעלה