בקשת עזרה

צופיה**

New member
בקשת עזרה

רציתי לשאול בעצתכם איך ניתן להעביר את הערב ביחד עם בן זוגי? כל ערב אנו מוצאים עצמנו באותה רוטינה- לבשל,קניות, לכבס, טיול במושב ולראות טלויזיה .... עדיין אין לנו ילדים ואני וצה להציע לבעי שנעשה דברים מהנים ומועילים יחד, יש הצעות? הרי ידוע שאם כל הזמן יש אותה רוטינה או רק צופים בטלויזיה....תמיד יגיע ויכוחון שיגרר כמו כדור שלג...

linna

New member
ערב מהנה עם בן הזוג

להכין ארוחה רומנטית או להזמיןקטרינג לאחר מכן להדליק בכל הבית נרות ללא אור .רצוי לקנות בגד תחתון סקסי ולקחת סרטים טובים מכל הסוגים . בערב לפני שהבעל מגיעה מעבודה יש לשים פתק "נא לא לפתוח את האור, הכנס לאמטיה . " שם להכין לו אמבט קצף בתוספת כוס יין טוב או בירה לפי הבחירה להכין את החלוק/תחתון וגשת בבגדים תחתונים לארוחת ערב רומטית אחרי הארוחה רצוי לא לפנות כילים ולשתופם כי עד שתגמרי יעבור מצב רוח הרומנטי לשבת על השטיח בסלוןולראות סרטים או כל דבר אחר ולסיים את העבר כפי שתרצו הן בסלון או בכל מקום אחר (אפשרי לקנות מתנות קטנות אחד לשני) רצוי שכל הערב היה בהפתעה כך גם הריגוש של שני הצדדים עולה . בהצלחה ויום נפלא לכם .

צופיה**

New member
linna

תודה על ההצעה אולי אממש אותה.... אבל כוונתי היתה יותר למשהו לא חד פעמי- משהו שיש בו עשיה מלבד אוכל וסקס שזה שיגרתי.

האלי

New member
לבסוף מוצאים אהבה

ספרו של ד"ר הארוויל הנדריקס "לבסוף מוצאים אהבה", בהוצאת אחיאסף. הוא ספר שהייתי ממליץ לך לקרוא. הוא מביא שם את הסיבות מדוע זוגות במקרים רבים לא מצליחים, ומה שיותר חשוב, הוא מציע דרכים איך כן להצליח. אחת ההצעות למשל (ויסלח לי דוקטור הנדריקס שאני מצטט מהזיכרון ואולי אני לא מדייק) היא שכל אחד מבני הזוג יכין רשימה של הדברים שהוא הכי רוצה/הכי אוהב ויתן אותה לבן הזוג השני. ובכל יום ינסה כל אחד לעשות איזה דבר או דברים מהרשימה של בנזוגו. חשוב מאד שלא להתחשבן בנוסח אני עשיתי שלושה דברים מהרשימה שלך עכשיו תעשה אתה... אלא פשוט להשתמש ברשימה הזו כמדריך לאיך לעשות טוב. אפשר גם לפתח את הרעיון ולעשות רשימה של הדברים שהייתי רוצה שתגיד לי. דברים שאני מה זה לא סובלת... וכו´ וכו´... רק באמת שזה לא יהפוך כלי לניגוח אלא דרך לעשות טוב. שלך, האלי.

אלה_ה

New member
ההודעה שלך מזכירה לי מחשבה שאולי

כדאי היה לשנות את שם הפורום ל- "זוגיות (לא רק במשבר)". נשמע יותר אופטימי
וזו הודעה אופטימית ובונה. תאכלס, רעיונות- חפשי תחביב משותף. ריקודי עם למשל או מנוי לתאטרון. אבל- בסופו של דבר אי אפשר לברוח מהשיגרה. לאף אחד כמעט אין כוח כל יום אחרי העבודה לצאת לבילויים. גם ערב שקט בבית אפילו מול הטלביזיה יכול להיות נחמד. וצריך לדעת להסתדר בשיגרה בלי להיגרר למריבות. צריך גם להשאיר גם זמן ללחוד. כל אחד לעצמו במה שהוא אוהב. ואז נחמד להתראות אח"כ ולהחליף חוויות. ואם נחזור לערב בבית-שניכם יחד וכל אחד שקוע במשהו אחר. גם זאת יכולה להיות חוויה נחמדה. מה שנקרא "שנינו ביחד וכל אחד לחוד". ואת כל מה שכתבתי אפשר ורצוי לעשות גם אחרי שיש ילדים..

צופיה**

New member
אני לא מתכוונת לרעיונות ליציאה מהבית

אלא כמו שכתבת שנינו ביחד או כל אחד בניפרד יתעסק בדבר משלו אבל במה?לזה אני צריכה רעיונות.נימאס לי לשקוע בבישול וכביסה!

אלה_ה

New member
זה את צריכה כבר לברר עם עצמך

מה את אוהבת לעשות? תחביבים? קורס בהתכתבות?

למעלה