בקשת עזרה

o fri

New member
בקשת עזרה

אשמח לעזרה בשיפור התקשורת המילולית שלי. מדובר בתקשורת הבינ-אישית בעיקר, ולאו דווקא ה"הדרכתית". הייתי רוצה להפוך אותה לבהירה, פשוטה, עקבית, כנה, חופשית, פתוחה ושאהיה שלמה איתה. אחד ממרכיבים אלו או כולם. אין בהכרח צורך שאת/ה תדריך אותי בנושא, מספיק רק שתהי/ה שותף/ה. אם את/ה רוצה לעבוד איתי על כך, אז גם אני רוצה!

o fri

New member
אני לא יודעת

אם יצא לך לנסות לנהל איתי שיחה...

chooselife

New member
הממממ

אני לא חושב שאת יכולה לעבוד עם מישהו על להיות שלמה עם עצמך- זה בהחלט נתון תחת עבודה עצמית. לגבי תיקשורת בין אישית לעומת זאת, ישנן מספר דרכים, העניין הוא זה- לא מעט מהן , ויש יאמרו רובן- ידרשו ממך שליטה מודעת באופן שבו את מדברת ומעבירה מסרים כמו גם הבנה מלאה של שפת הגוף שלך- מה שסך הכל עלול לתקוע את כל עניין הזרימה, ואני מכיר יותר מאחד שהרגיש קצת מזויף אחר זה.עייני ערך NLP למשל. אני באמת חושב שעיקר העניין כאן טמון יותר בלהיות שלמה עם עצמך- אדם ששלם עם עצמו מקרין זאת וכן משרה על הסובבים שלו תחושה של לגיטימציה להיות חופשים יותר,פתוחים יותר- וגם קשובים יותר. בכל מיקרה הרעיון אכן מסקרן

o fri

New member
אני לא יודעת

אני אנסה פשוט. פשוט לתקשר כמה שיותר... כן, פתוח, בהיר וכו'. אני לוקחת בחשבון שבהתחלה זה ידרוש פחות זרימה אולי.

o fri

New member
זה רלוונטי

אתה באיזור המזרח התיכון בכלל? אולי אפשר במסרים בינתיים.

count me in. ושמח לקבל פידבקים גם.

אשכר, אל תשכח שביקשתי גם ממך פידבק. תודה על תשומת לבך אחת בדרך

jedi

New member
מעוניין.

אני אשמח להדריך אותך. וגם את חייבת לי (טוב, לא באמת חייבת) הדרכה. דברי איתי, אולי פשוט נקבע מתישהו.

rafrider

New member
אני אשמח לתרגל איתך../images/Emo24.gif

יותר נכון הכבוד הוא לי לתרגל איתך אוהב

למעלה