בקשת עזרה

shlomitg1

New member
בקשת עזרה

שלום לכולם. להזכירכן, אני חדשה בתחום, ואני כ"כ מוקסמת ממנו, אבל קשה לי נורא להשתלב, אני מנסה לעשות כל מיני דברים, ולא כ"כ הולך לי. (האמת שאתמול עשיתי טבעת, שיצאה נחמד, חוץ מזה שעשיתי עם חרוזים גדולים מידי לדעתי, לכן היא יצאה קצת גדולה. מאוחר יותר אני יעלה אותה לפורום, ותביעו דעתכן). בכל מקרה, אני מצרפת כאן קובץ, מתוך המייל האחרון של רשימת התפוצה (שאגב הדברים שם מדהימים), אבל נתקעתי בשלב 3. ניסיתי לתרגם את ההסברים (הם בצרפתית), אבל זה לא ממש עזר. אני אשמח מאוד אם מישהי תוכל בבקשה לעזור לי. (יש לי חתונה עוד כמה ימים ואני רוצה מאוד את התליון הזה). המון תודה מראש למי שתעזור לי!!!

wildspirit

New member
בשלב 3 הם אומרים לך לסגור

את התליון בחרוזים ההתחלתיים שלך. כלומר לחבר את שני חלקי התליון משני הכיוונים שלו ואת בעצם יוצרת מעיגול טבעת מקווה שמובן

shlomitg1

New member
ומה בשלב הרביעי?

לא הבנתי איך הם הכניסו את החרוז החדש? המעוין הבולט

wildspirit

New member
נכון צודקת זה יוצא מרובע/מלבן

כשאני אחזור אני אנסה לעזור לך אני פשוט חייבת לעוף

wildspirit

New member
חייבת לך תשובה ../images/Emo9.gif

אז ככה: בשלב השלישי בעיקרון את מוסיפה על כל חוט חרוז נוסף וסודרת בהצלבה בחרוז שנמצא בחלקה השני של הרצועה שנוצרה לך. וא את משחילה את אחד החוטים לצד השני בבתוך החרוז הקיים, משחילה שוב עליו חרוז נוסף וסוגרת חזרה בתוך החרוזים הקיימים ומביאה את החוט לצד השני היכן שנמצא החוט השני ומצליבה את החוטים בחרוז הקרוב לשני החוטים - נוצר לנו מלבן שטוח וכפול בשלב הרביעי והחמישי את משחילה את החוטים כל אחד בחרוז שקרוב אליו ומצליבה את שניהם בחרוז נוסף אחד. משחילים שוב את שני החוטים בהמשך החרוזים ומצליבים בחרוז הקיים - ככה עוברים לצד השני וסוגרים אותו גם. בעצם יוצא מלבן סגור כפול ושטוח. שלב 6 מביאים חוט אחד לקצה המלבן ומשחילים עליו חרוז ונציה, סברובסקי וונציה ומשחילים בחרוז סברובסקי הקיים במלבן לפי התרשים וממשיכה בהתאם גם בהמשך. שלב 7 את משלימה את שני החלקים השניים וההמשך לפי התרשים מקווה שעזרתי

shlomitg1

New member
תודה רבה

על ההסבר המפורט. התחלתי לעשות לפי ההסבר שלך, בינתיים הולך טוב. אני אמשיך מחר, בתקווה שאוכל להראות תוצאות סופיות טובות

למעלה