בקשת עזרה

shlomitg1

New member
בקשת עזרה

האם מישהי יודעת איך מכינים את הטבעת המצורפת לפי הציור המצורף? ראיתי מספר טבעות בסגנון הזה ואני לא מצליחה להבין איך מתחילים ואיך מסיימים.

wildspirit

New member
אז ככה.. לטכניקה קוראים פיוטה

peyote או נקרא גם ה brick בטכניקה הזו עובדים עם חוט אחד יחסית ארוך. למשל בדוגמה הזו מה שעושים מתחילים נגיד מהשורה העליונה.. את משחילה את החרוזים לפי הסדר שמופיע בתמונה. ברגע שאת מגיעה לסוף השורה הראשונה את משחילה חרוז נוסף ונכנסת בחרוז האחרון של השורה הראשונה, משם את משחילה עוד חרוז ונכנסת שוב בחרוז מתוך השורה הראשונה הצמוד לו. וכך את ממשיכה, משחילה חרוז ונכנסת בחרוז בשורה העליונה עד הסוף.. בסוף השורה השניה שוב מתחילים את השלישית וככה הלאה עד הסוף הסוף אנחנו סוגרים כשאת משחילה את החוט בין החרוזים הפתוחים מכל צד וקושרת את החוט בהצלחה

ורדה 1

New member
איזה מגניב! ועם איזה חוט עושים את זה? חוץ מזה, את השורה הראשונה סוגרים לטבעת לפני שעוברים לשורה השניה, או שרק בסוף סוגרים את הכל?

wildspirit

New member
מצרפת לך דוגמה של טכניקת הפיוטה

זה משהו אחר לגמרי אני אצרף לכאן את התמונה הגמורה ואחר כך את התהליך ככה עושים את כל הפיוטה

wildspirit

New member
והנה התהליך

שיסביר יותר טוב את מה שניסיתי להסביר במילים בהצלחה

ורדה 1

New member
תודה! נדמה לי שעכשיו זה יותר ברור אם ככה, בטבעת יש הרבה שורות של 4 (או בעצם 2) חוליות בכל שורה? ולא כמו שחשבתי קודם - 4 שורות ארוכות?

shlomitg1

New member
תודה רבה

וואו... תודה רבה על התרשים ועל ההסברים. מקווה שגם בפועל זה יהיה פשוט כמו בתרשים

נ י ב ה1

New member
הטבעת מדהימה, גם אני רוצה לנסות

להכין אותה.... רוצה ורוצה ורוצה.... רוצה הכל
רק חבל שאין יותר שעות ביום...

למעלה