בקשת עזרה

ערני100

New member
בקשת עזרה

אתם מכירים את התופעה הזו שנקראת "גינקומסטיה" אצל גברים?? מדובר במעין רקמת שומן כזה באיזור החזה (רקמת שד) שנותנת לחזה מראה כמו של "שדיים של בחורה". יש גינקומסטיה יותר קלה...יותר קשה וכו'. בקיצור,אני בשנות העשרים + בחיי...תמיד הייתי מלא,פחות או יותר,לא ממש שמן..אבל מלא. בשנה האחרונה ירדתי בסביבות ה 10 קילו.משהו כזה. ואני פתאום התחלתי לשים לב (כי נהייתי יותר מודע לגוף שלי,מן הסתם) שיש לי בעיה "בחזה". הוא נפול כזה. הוא לא נראה טוב בכלל. כמה כושר שניסיתי לעשות וכו'....לא עזר לי. להיפך,שפיתחתי שרירים בחזה..אז זה רק' הקצין לי את הבעיה כי זה חיזק לי כאילו את החזה והכל טוב..אבל "הגדיל" לי את ה"בלוטה" הזו. הייתי כבר אצל 4 מנתחים,וכולם אמרו לי שאין לי "גינקומסטיה",ושהם לא מנתחים . חלק אמרו לי שאני צריך לקבל את עצמי...חלק אמרו שזה מבנה החזה שלי..ובלה בלה בלה. וחלק עוד אמרו שזה חזה נורמאלי.(נו...אני מתערב איתכם,שהם לא היו בים או ראו חזה של גבר קרוב ל 40 שנה.). בכל מקרה,אני שם פה 2 תמונות שתראו על מה אני מדבר. ואולי תוכלו לעזור לי (אם יש פה מומחים או משהו כזה) -מה אני יכול לעשות כדי להפסיק להתבייש בגוף שלי. (הכוונה בחזה). עכשיו חשוב לי לציין שני דברים: 1.בתמונה הראשונה זה נראה אחלה!!!! והלוואי וזה היה מצבי כל הזמן. ז"א,בתמונה הראשונה אני מרים את הידיים למעלה..ואז באמת כמו שאפשר לראות...החזה שלי סבבה לגמריי. כי בעצם,מה שקורה,הפיטמות שלי "כאילו" צמודות לגוף. (כמו שאמור להיות. וזה מבחינתי נורמאלי. לעומת זאת בתמונה השנייה: 2.שאני מוריד את היד.פתאום תראו שהחזה שלי מקבל מראה של "ניצני חזה של ילדה בת 12". וזה מביך אותי. עכשיו תביני: כל עוד הייתי שמן ,מלא או מה שזה לא יהיה--אז סבבה.כאילו,ככה הגוף שלי וזה באחריותי לרזות או לעשות איתו משהו. אבל ברגע שרזיתי (יחסית הרבה)--ואני די מרוצה מאיך שאני נראה. אז הקטע הזה פשוט מוריד לי את כל הביטחון. מישהו שמע על התופעה הזו.? מישהו יכול לתת לי עיצות? משהו?מישהו? תודה.

ערני מתוק... בשיא הכנות...

יש לך מעט רקמת שד יש לך אי סימטריה בין השד הימני לשמאלי ויש לך פיטמות "פגודה" נו אז?! זה כזה נורא?! שאני אראה לך כמה עודף עור יש לי בחזה? שאני אראה לך כמה עור עודף יש לי בכל הגוף? שאני אראה לך איזו אסימטריה יש לי וכמה רקמת שד יש אצלי ואלללה יוסטור גם איך שהחזה שלי נשפך.. אבל אני מתוק, ירדתי בגיל יחסית מבוגר 54 קילו... רק שתדע, שמצבך מעולה מעולה מעולה!!! החזה שלך נראה בסדר גמור, ולא ברמה שיצדיק ניתוח עם הרדמה, כריתת רקמות, שאיבת שומן,תפרים, חגורת לחץ צינורות נקזים למשך 10 ימים, השבתה מאימונים למשך חודש וחצי לפחות , כאבים בצקות וקמטים כי התוצאה לא הכי מושלמת. כל רופא שמנע ממך את הניתוח עשה את המעשה הנכון וחסך ממך עוגמת נפש וממנו תוצאה ולקוח לא מרוצים... תקשיב לי מתוק. הניתוח הזה ממש לא היה מתאים לך ויש לי ניסיון עם ניתוחים כאלו אצל מאומנים שלי ועם עצמי.. כן כן.. גם אני שקלתי לעבור אותו ורופא מנתח אחד אמר לי לוותר אפילו שהמצב שלי פי 100 יותר מבאס מאשר אצלך. ועכשיו ...אם נהייה פרקטיים... המשך לעשות הרבה אירובי, המשך להוריד באחוזי השומן בעזרת אירובי, תזונה נאותה ומאוזנת, ויאללה לחדר כושר , לעבוד הרבה על חזה ובעיקר על על המיד פקטוראליס מייג'ור ועל האפ' פקטוראליס מייג'ור.. תעבוד נכון על החזה במיוחד על המיד והעליון ותראה איך העור ימתח , החזה יתרומם והפטמות יצמדו לך עוד לשריר, התופעה הזו שמבאסת אותך תלך ותפחת מאוד! והאמן לי שבעצתי זו אני חוסך לך קרוב ל15-20 אלף ש"ח, הרבה כאב, והמון עוגמת נפש... שיהיה לבריאות ובהצלחה.

ערני100

New member
אני לא אוהב את החלק הראשון

אני מאוד לא אוהב את החלק הראשון של התשובה שלך. זה שאצל מישהו אחר המצב יותר גרוע...ממש לא מנחם אותי.או משמח אותי. אתה באמת חושב שאני מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו?? אתה באמת חושב שזה מרגיע אותי,שאני יודע שיש לך פגם יותר גרוע משלי??? מה זה קשור בכלל?? ולגביי האימונים על החזה: אז אני מרגיש כמו בלופ כזה. כשהחלתי לעשות דיאטה,אז לא מספיק שאני שוקל רק 60 קילו (ולמישהו בגילי זה די בדיחה) אז ירדתי עוד קצת במשקל--ואז נראתי ממש גרוע. הפנים שלי הצטמקו והייתי נראה ממש לא טוב. ואז,כדי לשמור איכשהו על המשקל אז החלטתי שאני אתאמן וארים משקולות.כדי לא לאבד מסת שריר. ואכן,אחרי חודשיים בערך,ראו שיפור אצלי. ז"א,החזה התחזק,הידיים התרחבו וכו' וכו'. ואנשים העירו לי "אתה מתאמן במכון"? "פשש,איזה ידיים נהיו לך" וכו' וכו'. אבל מה הבעיה הייתה? שהחזה שלי קיבל עוד יותר "הגדלה" והפגם הזה שלי נהייה יותר "דומיננטי".(לא שאנשים ראו כי אני תמיד עם חולצה. לכן,החלטתי להפסיק גם עם זה. כי לפחות שאני לא מתאמן,אז אני לא "מעצים" את הבעיה. לכן,הקטע שאתה אומר לי להתאמן---הלוואי וזה היה הפיתרון. אבל השאלה אם באמת אתה מכיר מאמני כושר,בחדרי כושר,שיוכלו לתת לי עיצה בקשר לזה? אולי אימונים אחרים? אולי תוכנית אימונים שבאמת,אבל באמת פותרת את הבעיה. ולא סתם להתחיל עכשיו להיקרע בדיאטה או באירובי---כאשר ידוע,שהתוצאה הסופית תהיה בדיוק כמו שאני עכשיו,רק עם עוד פחות 5-6 אחוזי שומן.(לא שיש לי בעיה להתאמץ.ממש לא. אבל בידיעה שבאמת ייקרה משהו.כי מהניסיון שלי וממה שאמרו לי,כל מה שאני אעשה לא יפתור לי את הבעיה.

קודם כל ... תתעודד..

נראה כאילו שלקחת מאוד אישי את עניין "יש לאנשים צרות גדולות יותר" שמע... קודם כל כן, אימונים ישפרו את המצב, חוצמזה, אני אומר לך בשיא הכנות, התשובה נמצאת בהורדת אחוזי השומן, לא דיאטה להורדת המאסה, אתה פשוט צריך להתחיל לעבוד על החזה האמצעי והעליון,(רמז קטן, אני מאמן כושר) עבודה על החזה העליון מאוד מותחת את העור וגורמת לחזה להתרומם, ולגבי רקמת השד, זה לא נורא בכלל, אם לשפוט לפי התמונות, המצב שלך סופר טוב וכמות הרקמה שם היא זניחה לחלוטין ברגע שתתחיל לעצב בצורה אימונית ונכונה את החזה, ולאט עם הזמן אתה ראה שהעניין משתפר מאוד ואני לא מנסה לחנטרש אותך, אני יודע את זה כי עיקר המאומנים האישיים שלי הם יורדי משקל מאסיביים. ועוד משהו אחד חשוב זה שהפסקת לאמן את החזה בגלל הבעיה, זו הטעות הכי גדולה שאתה יכול לעשות!!! הסוד נמצא באחוזי השומן, רד באחוזי השומן מתחת ל12% ולאמן בצורה פרופורציונאלית חזה מיד וחזה עליון!!! עוד משהו, אמרת שהמשקל שלך כרגע 60 קילו, לא צינת גובה. ההתרשמות שלי היא שפשוט הדיאטה עלתה לך בהרבה מאסת שריר.. תעלה בחזרה במשקל במאסת השריר ולה מאוד יפתור לך את הבעיה, בנוסף, עור בתנועה אצל אדם צעיר בגילך נוטה לבד ללא עזרה כירורגית לאט לאט נמתח ו"מוותר" על עודפים אם אין לך קרעי עור וסמני מתיחה העור שלך יתכווץ ויצמד יותר לשריר. להתרשמותי מכמות רקמת השד אצלך (ע"פ התמונה) הבעייה הזו פשוט תהיה זניחה עד כדי כמעט ולא קיימת. תתעודד אתה בסדר אתה
בהצלחה|

ערני100

New member
מה זה "פטמות פגודה"?

קראתי את כל מה שכתבת וזה באמת מעודד. אני רוצה לשאול אחרי שכתבת את כל זה...אם אצלך המצב היה אותו דבר או יותר גרוע,ואתה מאמן כושר--אז אצלך הצלחת לפתור את הבעיה? כי אתה מציע לי דברים. יישמת את זה על עצמך לבד? על המתאמנים שלך? יש תוצאות?

פטמות פגודה...

אילו פטמות עגולות כמעט באופן סימטרי שהן מעט חרוטיות ויש להן צורה שמזכירה מעט פגודה... גנטי לחלוטין אי אפשר לעשות עם זה שום דבר חוץ מךלאהוב אותן כמו שהן זו לא בעיה, זה דווקא בסדר.. לגבי, יש לי עודף עור מאוד גדול ובגלל שהעור שלי כן הגיע למצב של קרעים ומתיחות אין לי כל כך אפשרות לתקםן אותן מעבר להליך כירורגי, אבל 4 מנתחים הזהירו אותי שעדיף במצבי לא לגעת כיוון שזה יצור מצב שאולי יהיה אפילו פחות אסטטי ממה שיש כרגע.. אז החלטתי לא לקחת סיכון, אני מתאמן על החזה שלי הערגה רבה וכן...צורתו השתפרה מאוד אפילו ולמרות שכשאני מתכופף ורוכן קדימה זה נראה כמו ציצי של סומאלית שמקושת זרדים למדורה... חליק.. עדיף על מה שהיה קודם. וכן, אני עם המאומנים שלי במיוחד יורדי משקל עובד הרבסה מאוד על חזה עליון שימתח את החזה כלפי מעלה, וחזה מיד בשביל לקחת אותו עוד קצת קדימה והחוצה, ומעט על חזה תחתון בשביל לתת "מילוי" טיפה לחלל שנוצר בתחתית. אבל עיקר הדגש על חזה עליון ואמצעי...

למעלה