בקשת עזרה

נתינקה

New member
בקשת עזרה

שלום רב, אני עורך תחקיר בנושא שימוש ב- ADSL וזקוק לעזרתו של מי שכבר מחובר. מדפדוף בהודעות הפורום, אני מסיק שקיימות בעיות רבות בתחום, שאיכשהו "נבלעות" בלהט הפרסום המאסיבי והאוהד. אשמח לקבל אינפורמציה על ה- ADSL באופן כללי, ובמיוחד בתחומים הבאים: - מהירות ההתחברות - הבטחה לעומת המציאות - בעיות בהתחברות ובעיות כלליות בשימוש בפס הרחב. - אמינות ההתחברות. - בעיות ספציפיות ל- ADSL בחיבור של מספר מחשבים. - עלויות - תגובת בזק וספקיות האינטרנט לבעיות הללו. - מה קורה בעולם? האם מחלות ה- ADSL הן מקומיות, או שקיימות בכל העולם? נושאים אחר שאתם חושבים שכדאי לפרסם, הערות ודברים שהייתם רוצים להביא לתשומת לבי יתקבלו בברכה. ניתן לכתוב לי למייל או להגיב על הודעה זו. כולי תקוה שפרסום הנושא יגרור הדים ויביא לשיפור בתחום. יונתן.

נתינקה

New member
אני לא רוצה לנקוב בשם

רק אומר שזה מגזין רציני בעל תפוצה נרחבת.

dov98

New member
יכול להיות, אך אם אין זהוי אתה

יכול להסתפק בחומר שישנו בפורום ונוגע לישיבה המקוונת (יש הרבה). אפשרות נוספת זה שתשאל בפורום שאלות בתור נושא חדש והחברים יתייחסו. אבקש שהשאלות יהיו רק בנושאים שהפורום יועד להם.

22dudu

New member
הממממ... נראה לי שהוא ממגזין

פיסי פלוס בכל מקרה השם נשמע לי מוכר ראיתי אותו איפהשהו אתה בטח מאנשים ומחשבים לא?????

maCr0T

New member
לא נראה לי...

מגזין רציני היה עושה תחקירים משלו.... אולי זה חוות דעת הציבור? maCr0T

22dudu

New member
מגזין פיסי פלוס זה לא מגזין רציני

אפילו לא מתקרב לזה !

Spectral

New member
מממ..

בוא נגיד שאני מבין את מה שאתה רוצה. ובעצם השאלה שלך בנוגע ל"מהירות ההתחברות" נוגעת למהירות שאתה מקבל בגלישה עצמה. ולא ל"מהירות התחברות" לאינטרנט. אז ככה: חבילת חצי מגה: 50-70 ק"ב לשניה. חבילת מגה וחצי: 150-180 ק"ב לשניה. חבילת שתיים וחצי מגה: 250 -310 ק"ב לשניה. אמינות החיבור משתנה בהתאם למערכת הפעלה. יש מערכות הפעלה שמתפקדות גרוע ברשת. כגון 98 ומילניום. יהיו כאלה שלא יחוו בעיות עם מערכות הפעלה אלה אבל אלה בד"כ משתמשים שלא גולשים הרבה.בדרך כלל עם מערכות הפעלה מתקדמות יותר אין בעיות. לגבי בעיות ספציפיות בחיבור של ADSL ברשת? גם אם אני אפשט את זה זה יהיה מסובך מידי.
צריך להבין ברשתות. נקודה. ומי שמבין ברשתות לא צריך לשאול את השאלות האלה. רוצה לחבר ADSL ברשת? ניסוי וטעייה תוך כדי התייעצות זה הצורת לימוד הכי טובה. כי אם נכנס לתאוריות לא נצא מזה.

maCr0T

New member
נכון...

בקשר לADSL ברשת, בדיוק בשביל זה (לא בדיוק אבל...) קיים ראוטר, אם תרצה נסביר לך מה זה. maCr0T

למעלה