בקשת עזרה

alond

New member
בקשת עזרה

ראיתי שיש למורקוק ספרים באנגלית שנקראים the weird of the white wolf the vanishing tower the bane of the black sword the revenge of the rose שהם אוספים של סיפורים קצרים.יש לי חלק מהסיפורים הקצרים שלו ואני לא רוצה לקנות סיפורים שיש לי אז אם יש ביניכם נשמות טובות שיש להם את הספרים ומוכנים לטרוח ולרשום לי אותם אני אשמח מאוד.

Rid

New member
כל אלה שייכים

לסדרה שקוראים לה ´The Eternal Champion´ לדעתי אם תערוך חיפוש בחנויות כמו אמאזון למשל (כן, כן, אני יודעת - אסור לקנות שם, אבל רק בשביל החיפוש) תוכל לקבל את הרשימה.

alond

New member
עשיתי חיפוש באמזון ומקומות אחרי אבל

אמזון למשל לא נותנים את השמות של הסיפורים (למרות שהם נותנים תמונות מהספרים. פשוט לא את התוכן). אני רוצה את השמות של הסיפורים עצמם כדי לקנות (אבל לא מאמזון!!!) את אלה שאין לי. עד כמה שזכור לי כל הספרים הם של אלריק (האליל!!).

Rid

New member
בכלל לא -

אלריק הוא רק דמות אחת מתוך כמה (שלושה?) שכולן מהוות את "הגיבור" (eternal champion) דמות נוספת היא קורום למשל (שאני מעדיפה יותר, אבל זו רק דעתי) ויש עוד אחד ששכחתי את שמו (אראקוז??? )...העניין הוא שכולם מהווים צדדים שונים של אותה דמות ויש אפילו קטע ששלושתם מתאחדים וכו´. אם אני זוכרת נכון, אחד מהם (אראקוז) הוא זה שמודע לכל הגילגולים שלו. בכל מקרה, אם יש לך עותק של אחד מהספרים בהוצאה האחרונה, בתוך הכריכה יש פירוט של כל הספרים. עוד דכר - בהוצאות ישנות יש ספרים בודדים של אותו גיבור אבל בהוצאה החדשה יותר ריכזו את כולם בספר אחד לכל דמות. (ולכן לדעתי הסיפורים הקצרים שאתה מחפש יופיעו בספר אחד שמוקדש לאלריק)

Rid

New member
וגם..

הסתכלתי שוב על הרשימה שנתת, חלק מהספרים שם כמו ´the white wolf...´ ו- ´the black sword...´ מספרים על אלריק ספציפית (כי הוא הזאב הלבן וכו´) אבל ה vanishing tower מופיע גם בספר של קורום.

alond

New member
במקרה יש לי את כל 15 הספרים בסדרה

יש הרבה יותר מ-3 גיבורים נצחיים. יש למשל erekose von bek hawkmoon oscar bastable elric corum kane ועוד רבים טובים אחרים. בספר הראשון של אלריק שיש לי נפדשים 4 מהגיבורים ובקורום נפגשים 3. בכל אופן,כיוון שיש לי את כל הספרים פלוס ספר אוסף נוסף שנקרא elric:tales of the white wolf אני יודע שיש סיפורים שלא מופיעים ב-2 הכרכים הגדולים.

Rid

New member
הממ...

אוקייי.... אם יש לך את כל 15 הספרים...אז...לה הבנתי מה חסר לך...?

alond

New member
טוב, כבר בדקתי וכנראה לא חסר כלום

אבל חשבתי שאולי יש סיפורים שאין ב-15 הכרכים (שהרי יש לי כרך (לא מה-15) בשם elric:tales of the white wolf ששם יש עוד סיפורים קצרים שלא מופיעים ב-15 הכרכים). קפיש? :)

תכיר את האתר הבא

ISFDB - ריכוז כל המידע הביובליוגרפי שיש על סופרי מד"ב חיפוש לפי מורקוק יעלה לך רשימה של כל היצירות שלו, כולל הספרים שבהם פורסמו

alond

New member
נהדר!!! :)

בדקתי רק ספר אחד אבל אם זה הפירוט שיש אז אני מאושר. אתר זה ייכנס לבוקמרקס שלי :) תודה :)

alond

New member
נראה לי שיש לי כבר את כל הסיפורים

חוץ מאולי כמה סיפורים ב-the bane of the black sword שאני לא מזהה. זה לא עולה יותר מידי.אולי טני אקנה. תודה עוד פעם :)

למעלה