-בקשת תווים לשם שינויי-

Mr Invisibilety

New member
-בקשת תווים לשם שינויי-

כן בטח... משהו ג'אזי כזה... קליל ונחמד.. אנשים! זה דחוף!... כל מי שמנגן ג'אז ויכול להעלות תווים ברמה בינונית - מתקדמת משהו כזה.. ובכלל מי כאן מנגן ג'אז שיגיד אני.. ויעלה בבקשה תווים אם יש לו... אני חיפשתי ולא כל כך מצאתי.. תשתפו אותי באתרים.. :) תודה, ניר.

RAmitos

New member
אני לאללה :)

והתשובה היא real book!!!!! לך תקנה אותו!!

Mr Invisibilety

New member
-תגובה-

יש לי את אחד ושתיים אגב יש לי אותם בדרך חוקיות ביותר!!! כן בטח... אבל אני לא יודע לנגן את האקורדים אז.. זה לא טוב בשבילי אני צריך תווים של יד ימין ויד שמאל.. לא למדתי אקורדים לצערי!!!!!!! אבל אנחנו עובדים על זה למרות שיקח קצת זמן... סתם רציתי משהו קליל בסגנון ג'אז יד ימין ויד שמאל...כמו כל תווים אחרים נו.. מישהו יכול לעזזור לי..כי חיפשתי בנט ומממממש אין שם..כמו הרבה דברים אחרים... תודה בכל מקרה בנאדם..

Milk Me

New member
תלמד אקורדים!!!!

זה ממש חבך שאתה יודע תווים ולא אקורדים כי אקורדים זה פשוט ביותר וגם יש בספרים האלה תווים מה הבעיה?

Mr Invisibilety

New member
דניאל!

אתה יודע שאני רוצה ללמוד אקורדים!!!!! אבל איך? ואיפה? עם המורה שלי זה יקח שניייים! חוצמיזה בספרי ג'אז יש תווים של יד ימין... וזה לא נישמע משהו בלי הבאס..(ליווי או ואטאבר)...

Milk Me

New member
טוב נמאס לי....

אז ככה בגלל שנמאס לי שאתה לא יודע אקורדים או שאנשים לא מצליחים לנגן אקורדים קצת יותר מסובכים מהאקורדים הבסייסים אז הנה האתר הבא http://www.looknohands.com/chordhouse/piano/ האתר נותן את כל האקורדים הקיימיםבעולם ואיך בדיוק הם נמצאים על הפסנתר! גם כן האתר נותן אין סוף סולמות וגם איך למקם אותם על הפסנתר

Milk Me

New member
נ.ב...

אם אפשר להכניס לקישורים את האתר מנהל יקר!

למעלה