בקשת תמיכה

בקשת תמיכה

שלום לכולם אישתי חולת סרטן. יש לה גרורות של סרטן השד והיא עוברת טיפולים כמוטרפיים בתל-השומר. בשבוע שעבר היא עברה טיפול רביעי מתוך שישה מתוכננים. קלינית התוצאות טובות. ב CT רואים נסיגה משמעותית בגידולים. אישתי בת 61 ובדרך כלל היתה מאוד פעילה ואוהבת חיים, עצמאית בעיסוקה. כעת היא חלשה פיזית, חלשה מאוד. לצערי היא גם חלשה ברוחה, או אולי חלשה אינה המילה הנכונה. אני מוצא שהיא חיה את המחלה 24 שעות ביממה. היא עסוקה בלהיות חולה. אם אני מנסה להסיט את תשומת ליבה לנושאים אחרים, להעלות חיוך על שפתיה, לשלב אותה בשיחה שאינה נוגעת למחלה, אני נתקל בהתנגדות רמה. הטענה הגורפת היא כי אני אינני חולה סרטן ואני לא מבין את החולה. אישתי זקוקה למישהיא שתדע לנטוע בה רוח לחימה ושמחת חיים, שישהיא שתעביר אותה לחיות ליד הסרטן ולא בתוכו. למישהיא שעברה או עוברת את המחלה ונלחמת. אנחנו גרים באשדוד. ניתן יהיה להסדיר הסעה במידת הצורך. רצוי לענות לי ב דוא"ל: [email protected] תודה, הרצל

blg

New member
הרצל,

שלומות וצר לי לשמוע על מחלת אשתך, ליבי יוצא אליך - כל הכבוד על הנכונות לעזור לה גם על ידי אחרים (לא תמיד פשוט לוותר על האגו). אולי תוכל להזמין אותה לשוחח איתנו פה בפורום!? אני יודעת גם שיש עמותת אחת מתשע - יש גם גם אתר באינטרנט, ממוקדות בסרטן שד ויש גם קבוצות תמיכה אל תעלב אם היא לא תסכים להצטרף - אני למשל רק עכשיו מסוגלת לשתף חולים אחרים - שנה אחרי שהבראתי. חזקו ואמצו

MemphisRaines

New member
נושא התמיכה

הינו חשוב ואולי אפילו הכי חשוב במהלך הטיפולים אני מבין לליבה של אישתך קשה לה קשה לה לדבר קשה לה לחשוב על משהו אחר כשהיא רואה את הטיפול הקרב ובא אל תנסה להלחם ברגשותיה נסה לעטוף אותה באהבה ובחברים טובים כמו כן פנה לאחת מתשע ולאגודה למלחמה בסרטן אני מאמין שתוכל לקבל הכוונה לדרכי גישה קח בחשבון שאישתך כבר לקראת סוף הטיפולים ולמעשה דיי בקרוב הכל ישתנה פתאום לא יהיו עוד טיפולים באופק , אלא חיים חדשים ואז היא תפקח את עיניה מחדש כמו זחל שהתגלם ועתה בוקע לו פרפר יפה היא תחזור לעצמה הייה בטוח בכך באהבה
שרון

בוקר טוב

הכי טוב שנדבר עם האישה ספר לה על הפורום תגיד שיש הרבה מה לקרוא אל תנסה להפציר בה לכתוב אני מכיר היטב את ההסתגרות והמרה השחורה נכנסתי לזה בזמן הטיפולים זה לוקח זמן לוקח זמן להבין שהחיים נמשכים שכל דקה שעוברת לא תחזור ואם לא אהנה עכשיו ההפסד כולו יהיה שלי... בזמן הטיפול הגוף נחלש קשה לבצע דברים פשוטים אבל הטיפול יסתיים אחריו הגוף יתחיל להשתקם. בכל מקרה אם אשתך רוצה לדבר עם אישה בת גילה חולת סרטן שד ועדיין מטופלת בסוף התהליך, אשמח ליצור קשר בינהן.

מלמלה

New member
תמיכה אמיתית

תקבל דרך עמותה אחת מתשע או בקו החם שלהן 400-363-800-1 התקשר עוד היום ותענה מיד ואם יש צורך תגיע מתנדבת אליכם הביתה מידע נוסף בקישור ומעבר לכך זה נכון שהמחלה עוטפת מכל הכיוונים וקשה להבין זאת אל תנסה להלחם בה אלא פשוט תהיה שם בשבילה ללא תנאי ואם היא מבקשת שקט - תן לה לי אישית זו היתה התמיכה הכי טובה שקיבלתי אכן היא יכולה להכנס לכאן אבל לפעמים זה מאוד מרתיע

מלמלה

New member
וגם

אצל חוסן אפשר לקבל תמיכה ולפי התגובות ששמעתי הם נפלאים הנה הקישור

למעלה