בקשת תפילה

Casey1

New member
בקשת תפילה

היי, המנהל במקום העבודה שלי אמר לנו שאין לו כסף לשלם לנו בחודש הבא אז אודה לכם אם תתפללו בשבילי. אני מחפשת המון ושלחת קו"ח להרבה מקומות, אבל זה גוזל כ"כ הרבה אנרגיות! אני מרוקנת

../images/Emo140.gif תני לי בבקשה את שמך ושם אימך , אני אתפלל

חזק, ואשתדל מאוד עבורךך, למציאת עבודה חדשה וטובה , שענו על כל מחסורך. אמן!

1ysrat

New member
בְּשֵׁם הָאָב וְהַבֵּן וְרוּחַ הַקּדֶשׁ - אֱל

lion 7

New member
מצטרפים בתפילה למען פתרונות

פתיחת דלתות בפני בני האב למען שלא יחסר להם דבר .

Casey1

New member
תודה!!

אני צריכה הרבה כוחות כדי להתמודד ולעבור את הכל בהצלחה. אני מאוד מעריכה את התפילה למעני

Casey1

New member
אני מאוד מעריכה את זה!!../images/Emo6.gif

טילפנתי להמון מקומות עבודה היום וכולם אמרו לי שכרגע ובזמן הקרוב אינם יכולים לקלוט אנשים חדשים. זה קשה וגוזל הרבה כוחות לחפש כל הזמן. מקווה שאמצא בשם ישוע. אודה לכם על טיפים לחיזוק הנפש. תודה

../images/Emo142.gif אל תתיאשי , תמשיכי לחפש ולכתוב CV

לכל מי שרק אפשר. אני מאחלת לך הצלחה. לגבי טיפים, הטיפ הכי טוב בעולם הוא , להיות אופטימי, ושמח למרות כל הקשיים, וכן להדליק נר כל בוקר , אחרי שאת מתקלחת , ולהתפלל , והאל הטוב ייטיב את דרכך, אמן!

Casey1

New member
ישוע מקשיב ללא ספק. וכל יום חדש הוא ברכה../images/Emo42.gif

התמיכה שלך עוזרת מאוד. תודה!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifקייסי יקרה שהאל יאיר את דרכך

והעבודה הכי מתאימה תזדמן בדרכך-אמן תרצי לפרט טיפה לגבי איזה סוג עבודה את מחפשת ואולי מישהו מכיר? ממליצה על פורום מחפשי עבודה בתפוז..יש שם הצעות שמתחדשות כל הזמן

Casey1

New member
תודה רבה! אני מאוד מעריכה את זה.

לא ידעתי שקיים פורום מחפשי עבודה בתפוז. אאתר את זה. אני מקווה שהאל יהיה איתי. ביום חמישי יש לי ראיון. אני מרגישה את ישוע כל יום איתי וזה מדהים!! את חשה אותו גם?

דיברתי עם חברה מישראל , ושאלתי אותה

איך לאחרונה היא מצאה עבודה טובה , אז היא נתנה לי את הקישור הבא עבורך Casey1 ,
http://www.drushim.co.il/alerts.asp?ref=79&gclid=CNSWiurt1ZsCFVkA4wodAVtkJg בהצלחה

הילמאר

New member
צער

אין ברירה צריך לחפש עבודה ולעבוד. אבל זה סבל יותר מהגהינום. יום אחד הכל יעבור שהמאמינים יהיו עם ישוע. אתפלל עבורך

למעלה