לימבו תינוקות
New member
***בקשת תרומה***
בפורום הזה פחות מכירים את העשייה שלי למען חתולי רחוב, אני בעיקר פעיל בפייסבוק (שם אני עודד לימבו, מוזמנים להציץ, מפורסמים שם כל החתולים שמציל).
את הגור היונק הראשון שהצלתי (הוצאתי אותו מתוך פח זבל) עוד פירסמתי פה, זוכר איך זעקתי לאנשים שיקחו אותו ממני כי הטיפול גדול עליי
מאז עברו אצלי המון חתולים והפכתי לפעיל ומציל בסדר גודל די רציני.
בשנה וחצי האחרונה הצלתי למעלה מעשרים חתולים.
הצלתי משמע אספתי מהרחוב גורים חולים בלי שום סיכוי (חלקם רגע לפני מוות), שיקמתי ומצאתי להם בתים.
רק בחודש האחרון הוצאתי שישה! גורים מהרחוב.
אחד כבר אומץ, שניים באומנה, שלושה גורים מטופלים אצלי.
בגלל שאוסף את החולים מהרחוב יש לי הוצאות ענקיות על אוכל וטיפולים וטרינריים (אני גם מאכיל כמה עשרות חתולי רחוב על בסיס יומיומי).
קשה לי מבחינה כספית.
אם מישהו מוכן לעזור בתרומה שישלח לי הודעה פרטית ואתן פרטים של המרפאה/החנות הקבועה ממנה קונה, כל סכום יעזור לי ממש!
תודה רבה!
מצרף תמונות של שלושה מהשישה שהצלתי החודש, אלה שנמצאים אצלי.
אחת כתומה, ושני אחים פרוותיים מהממים (עם דלקת חניכיים עוד יותר מהממת, אנחנו כבר שבועיים על אנטיביוטיקה ויש לנו עוד שבוע לפחות).
אההה והם מחפשים בית (הפרוותיים ימסרו ביחד)
בפורום הזה פחות מכירים את העשייה שלי למען חתולי רחוב, אני בעיקר פעיל בפייסבוק (שם אני עודד לימבו, מוזמנים להציץ, מפורסמים שם כל החתולים שמציל).
את הגור היונק הראשון שהצלתי (הוצאתי אותו מתוך פח זבל) עוד פירסמתי פה, זוכר איך זעקתי לאנשים שיקחו אותו ממני כי הטיפול גדול עליי
מאז עברו אצלי המון חתולים והפכתי לפעיל ומציל בסדר גודל די רציני.
בשנה וחצי האחרונה הצלתי למעלה מעשרים חתולים.
הצלתי משמע אספתי מהרחוב גורים חולים בלי שום סיכוי (חלקם רגע לפני מוות), שיקמתי ומצאתי להם בתים.
רק בחודש האחרון הוצאתי שישה! גורים מהרחוב.
אחד כבר אומץ, שניים באומנה, שלושה גורים מטופלים אצלי.
בגלל שאוסף את החולים מהרחוב יש לי הוצאות ענקיות על אוכל וטיפולים וטרינריים (אני גם מאכיל כמה עשרות חתולי רחוב על בסיס יומיומי).
קשה לי מבחינה כספית.
אם מישהו מוכן לעזור בתרומה שישלח לי הודעה פרטית ואתן פרטים של המרפאה/החנות הקבועה ממנה קונה, כל סכום יעזור לי ממש!
תודה רבה!
מצרף תמונות של שלושה מהשישה שהצלתי החודש, אלה שנמצאים אצלי.
אחת כתומה, ושני אחים פרוותיים מהממים (עם דלקת חניכיים עוד יותר מהממת, אנחנו כבר שבועיים על אנטיביוטיקה ויש לנו עוד שבוע לפחות).
אההה והם מחפשים בית (הפרוותיים ימסרו ביחד)