***בקשת תרומה***

***בקשת תרומה***

בפורום הזה פחות מכירים את העשייה שלי למען חתולי רחוב, אני בעיקר פעיל בפייסבוק (שם אני עודד לימבו, מוזמנים להציץ, מפורסמים שם כל החתולים שמציל).
את הגור היונק הראשון שהצלתי (הוצאתי אותו מתוך פח זבל) עוד פירסמתי פה, זוכר איך זעקתי לאנשים שיקחו אותו ממני כי הטיפול גדול עליי :)
מאז עברו אצלי המון חתולים והפכתי לפעיל ומציל בסדר גודל די רציני.
בשנה וחצי האחרונה הצלתי למעלה מעשרים חתולים.
הצלתי משמע אספתי מהרחוב גורים חולים בלי שום סיכוי (חלקם רגע לפני מוות), שיקמתי ומצאתי להם בתים.
רק בחודש האחרון הוצאתי שישה! גורים מהרחוב.
אחד כבר אומץ, שניים באומנה, שלושה גורים מטופלים אצלי.
בגלל שאוסף את החולים מהרחוב יש לי הוצאות ענקיות על אוכל וטיפולים וטרינריים (אני גם מאכיל כמה עשרות חתולי רחוב על בסיס יומיומי).
קשה לי מבחינה כספית.
אם מישהו מוכן לעזור בתרומה שישלח לי הודעה פרטית ואתן פרטים של המרפאה/החנות הקבועה ממנה קונה, כל סכום יעזור לי ממש!
תודה רבה!
מצרף תמונות של שלושה מהשישה שהצלתי החודש, אלה שנמצאים אצלי.
אחת כתומה, ושני אחים פרוותיים מהממים (עם דלקת חניכיים עוד יותר מהממת, אנחנו כבר שבועיים על אנטיביוטיקה ויש לנו עוד שבוע לפחות).
אההה והם מחפשים בית (הפרוותיים ימסרו ביחד)

Yukita

Active member
מנהל
אולי כדאי פשוט לתת את פרטי יעד התרומה (החנות או הוטרינר)?

ארמורגם

New member
כל הכבוד לך על פועלך למען החתולים!

הם נראים מדהים, ולדעתי יש סיכוי טוב שיימצאו בתים.
&nbsp
אם יורשה לי, אני רוצה להמליץ לך לבקש תרומה עבור חתול אחד ספציפי, ולפרסם תמונות שלו לפני ובמהלך הטיפול, כדי להפוך את העניין לאישי ולגרום לאנשים לפתוח את הלב והארנק. אלפי פליטים סורים מתים בדרכם לאירופיה, אך תמונה של ילד אחד עשתה את כל ההבדל.
&nbsp
לפחות לי זה גרם לתרום החודש להצלת גור מהרחוב, ואני מקווה שאחרים שיכולים יצטרפו. כי ישנם אנשים כמוך שמשקיעים מזמנם ועושים את העבודה האמיתית, אך לפעמים העלויות גדולות עליהם ואז הם מפסיקים, וישנם אנשים ששפר עליהם מזלם מבחינה כלכלית אך פחות מוכנים "ללכלך את הידיים", ואז תרומה גורמת להם להרגיש שעשו מעשה טוב (מה שנכון!).

תודה.הפרוותיים האפורים נראו פחות מדהים לפני שבועיים

אז הפה שלהם היה מרוייר ומסריח בגלל הדלקת שיש להם (היום המצב הרבה יותר טוב).
הם כבר התקשו לאכול ואם לא הייתי אוסף אותם היו גוועים למוות לאט לאט, כבר ראיתי את זה קורה והמון לצערי.
החתולה הכתומה שהראתי הייתה על יד פחים על כביש.
אחיה נדרס, אני ראיתי אותו מרוח שם על הכביש, היא עצמה הלכה ורזתה אז ידעתי שחייב להוציא אותה משם לפני שיקרה משהו.
אתה צודק במה שאומר,מה לעשות שאני פחות טוב בלייחצן את העשייה שלי ולנגן לאנשים על המצפון, אני טוב בהצלחת חתולים.
הקטע הכספי זה קושי רציני, גם ככה המצב כיום הוא ש-90 אחוז מהכסף וההוצאות שלי הולכים לחתולים (ואני לא מגזים, זה באמת המצב), לא אכפת לי לוותר על דברים לעצמי, החיים שלהם יותר חשובים אבל לבד זה ממש קשה

למעלה