בקש לאדוני המגדלים

Unblessed

New member
בקש לאדוני המגדלים

"אדוני מגדלי השמירה הם שליטי רוחות היסוד אדמה, אש, מים ואויר, שחלקם רוחות יסוד וחלקם נשמות בני אדם שהגיעו לרמה כזאת שזכו להפוך לרוח יסוד. אדוני מגדלי השמירה הם בעלי הכוח האולטימטיבי של היסוד וביכולתם לנתב אותו עבור מי שקורא להם בצורה הנכונה..." לא הבנתי כל כך את החלק הזה. בני אדם שהכיעו לרמה שזכו להיות רוח יסוד..? מישהו מוכן להסביר..?

Unblessed

New member
אוף, עברה השעה שלי...

*בקשר *שהגיעו מצטערת על החוסר פירוט בהודעה המקורית, אבל אני לא יודעת איך להתחיל אפילו.. זאת אומרת... איך..? מה..? הקטע עם הבני אדם ממש לא מובן לי...

Justin Angel

New member
הכל תלוי בדעתך האישית

למי שלא עוקב מדובר כאן בציטוט מתוך אחד מאמרי הפורום. כמו כל דבר אחר במאגיה, העיקר הוא כיצד אתה תופס את המושג הזה. העיקר הוא כיצד אתה תופס את שומרי המגדלור. מטרות הכנסת שומרי המגדלור לטקס מתשנות מאדם לאדם כמו התפיסה של מה הם שומרי המגדלור. ייתכן ויהיו כאלו ויוסיפו לטקס פנייה לשומרי המגדלור כי זה עוזר להם להיכנס למצב הרוח המתאים, ייתכן ויהיו כאלו שיעשו את זה כי הם מכבדים את שומרי המגדלור ורוצים בעזרתם כישויות עצמאיות, ייתכן ויהיו כאלו שיעשו זאת כי הם תופסים את שומרי המגדלור כאנשים שפעם היו במצב שלהם ונכונים בימינו לעזור להם היות והם מבינים את הקשיים והתלאות שלהם. אתה מחליט אם אתה רוצה לזמן\לבקש עזרה\לפנות לשומרי המגדלור, אתה מחליט למה אתה עושה את זה, אתה מחליט כיצד אתה תופס אותם. והערה לעתיד, למרות שחלק מחברי פורום זה עוסקים במאגיה, אין זה נושא השיחה בפורום זה ולשם כך קיים פורום נפרד. ברכות זוהרות

Unblessed

New member
לא כדאי אז להעבי את המאמרים

שנוגעים למאגיה לפורום מאגיה..?

ל אדוני מגדלי השמירה

(ולא מגדלורים... יש הבדל בין LightTower ל-Watchtower). הדיון כן שייך לפורום, מכיוון שבוויקה קוראים לאדוני מגדלי השמירה (ע"ע ספר הצללים של גרדנר). נכון, קוראים להם גם במאגיה, ועפ"י הידוע לי, במאגיה החנוכית (Enochian) קיימת שיטה נרחבת מאוד הקשורה אליהם, השיטה המפורטת ביותר כמדומני. "נשמות בני אדם שהגיעו לרמה כזאת שזכו להפוך לרוח יסוד" - "רוח יסוד", הלא הוא ה-Elemental (או Elementary, יש המכנים זאת כך), ובמשחקי תפקידים "יסודון". אדוני מגדלי השמירה הם השולטים באותם יסודונים (רוחות היסוד) ובכל מה שקשור ליסוד שלהם. בני אדם, מפותחים רוחנית (אך שלא עשו את הדרך המלאה), יכולים, עפ"י התאוריה, להשתלב באנרגיות היסוד (שעימו, כנראה עבדו הכי הרבה - ולא רק כיסוד עצמו, אלא לפי תכונותיו, הקשריו, עקרונותיו וכו') ולהפוך בעצם, ליסודונים.

למעלה