בקתה בחווה או גן ורדים?

lala182

New member
בקתה בחווה או גן ורדים?

אנחנו מתלבטים מאוד... בקתה בחווה בחווה מבודדת ליד ראש פינה או אולי גן ורדים באמירים... אם מישהו היה באחד מהם ויכול להמליץ אני אשמח!!!

lala182

New member
ובנוסף אשמח להמלצות

על מסעדות ועוד דברים נחמדים שיש באיזור (לסופ"ש) תודה מראש!!

lavendula

New member
עוד המלצה ושאלה

בעצם חוסר המלצה: במידה והאירוח לא כולל א.בוקר, לא להזמין את השירות א.בוקר של הישוב, שהוא סתמי ויקר! עדיף ללכת לאחד מבתי הקפה. ושאלה: כמה עולה שם לילה?

או ללכת באופן עצמאי למאפיה

ולקנות דברי מאפה טריים

lala182

New member
בקשר לארוחת בוקר

הבנו שיש הזדמנות להזמין ארוחת בוקר ממישהו בישוב וזה עולה 70, לזה את מתכוונת? מה הארוחה מכילה? חוצמזה אמרו לנו שבאמת אפשר לאכול ארוחת בוקר באחת המסעדות/בתי קפה... כנראה שנחליט יום ככה ויום ככה.... בקשר למחירים אני אשלח לך מסר

lavendula

New member
אלא אם כן משהו השתנה

מאז שהיינו שם, הייתה רק חברה אחת בישוב שסיפקה א.בוקר לצימרים. שכחתי את שמה. "...ארץ" משהו. הארוחה מגיעה בקופסת קרטון, האוכל בכלים חד פעמיים. מה היה שם? חביתת ירק, קצת סלט, גבינות סתמיות, לחם כלשהו ועלים לתה צמחים. זהו. עדיף ללכת לאחד מבתי הקפה בישוב: דליה, סימסאלה...

lavendula

New member
גן ורדים נראה משהו!

על בקתה בחווה יש ביקורות טובות.

באמת נראה טוב../images/Emo45.gif

אני הייתי הולכת על גן ורדים באמירים, לא הייתי אבל שווה בדיקה. אפשר לאכול בסעודה האחרונה שזו מסעדה צמחונית טובה וחוויה לא נורמלית. אפשר לשבת בפאב/קפה סמאיה אם אני לא טועה בשם, אפשר לבקר במאפיה הטובה במושב וכמובן לצאת לטיולים בסביבה, ולא חסרים מקומות יפים, במיוחד עכשיו.

בלבי

New member
אני חושבת שהתכוונת לסמיסלה ?!

מצטרפת להמלצה על הסעודה האחרונה, פשוט חוויה. ממליצה גם על ארוחת הבוקר/בראנץ אצל דליה באמירים- לא פחות מאשר עונג.

lala182

New member
המון תודה לכולכם נראה לי באמת נלך

על גן ורדים כמובן שביקורת תבוא בהמשך (חבל שזה רק עוד חודש...) אם יש עוד הצעות ורעיונות לדברים שאפשר לעשות באיזור אני אשמח לשמוע!! תודה מראש..

בלבי

New member
מצאתי לך ...

את האתר של גן ורדים, יש שם תמונות קצת אחרות מאלו שבאתר של weekend, כפי הנראה כי יש יותר מיחידה אחת. שמתי לב שיש גם סיור וירטואלי (לא נכנסתי).

lala182

New member
תודה... נכנסתי אליו וכמובן שגם

מיד התקשרתי לבדוק איפה אני רשומה.. ומסתבר שהאתר הזה חדש דנדש עלה רק עכשיו לאוויר ובאמת יש הבדל רציני בין יחידות האירוח (מה שיש בפיסגה) לבין הבקתות עץ...

בלבי

New member
יופי, שמחה אם עזרתי.

זה בדר"כ ככה. לרוב בעלי הצימרים יש כמה יחידות, ובאתרים הם שמים קובץ תמונות מכל היחידות, שכאילו מרכיבות ומציגות את מראה הצימר. כשבעצם מראים את המיטה מצימר אחד, את הג'קוזי מצימר שני, את המטבחון מצימר שלישי, ואת המרפסת מצימר רביעי. כשבמגיעים למקום לא מבינים למה הצימר לא נראה כמו באתר. אין "כמו באתר". באתר יש מיש-מש מכמה יחידות. זה מטעה, "טריק" אשלייתי/שיווקי ידוע. למדתי מניסיון ... לכן גם הפנתי את תצומת ליבך

katam

New member
בית סימסאלה - מצרפת קישור לאתר שלהם

גם אנחנו מאד נהנו שם. המאפיה מעולה יש מאפים מעולים ועוגיות שחבל על הזמן אנחנו תמיד קונים הביתה שאנחנו שם. אורלי

sigalshm

New member
בקתה בחווה מומלץ בחום רב

לפני כחודש היינו בבקתה בחווה והיה תענוג. הבקתה יפה, חמימה ורומנטית. הג'קוזי ענק, מפנק ועם נוף מדהים לחרמון, וסביבו נרות ומתקני עץ למסג'ים מפנקים. המיטה:מריחה, יפה, נוחה ומפנקת. בבקתה אכן יש את כל מה שכתוב באתר: כולל ספרים, מגזינים, משחקי עץ, סרטים ל: DVS, חלוקים ונעלי בית... בטבחון:מקרר, טוסטר, מיקרוגל, ומכונת קפה וכן לחם כפרי, חמאה, ריבה ועוגה, אנחנו הבאנו קצת מצרכים וצ'ופרים מהבית והתפנקנו מארוחת בוקר שלנו בבקתה ובשאר הארוחות נהננו מהמסעדות באיזור ראש פינה. המקום מבודד, שקט, טובל בשדות ומטעי עצי פרי - השקט והטבע בהתגלמותו וביופיו,באמת מומלץ בחום !!!

למעלה