בקתה ברמה במעלה גמלא

dagi19

New member
בקתה ברמה במעלה גמלא

מי מכיר ויודע להגיד לי איך הבקתות שלהם?

נבד

New member
בקתה ברמה

תיכנס דרך zhmmer/beramv.co.il או דרך weekend. יש שם גלריה של תמונות וסיור וירטואלי. המקום נמצא בלב אזור חקלאי צופה אל הכינרת והרי הגליל. בגדול יש לך תצפית מהר תבור ועד הר מירון. על שטח של כשני דונם יש ארבע בקתות בשני צמדים מבודדים: צמד של בקתות משפחתיות וצמד של בקתות לזוגות. הבקתות הן מעץ, יפות ומושקעות. כל בקתה מאובזרת ובכל בקתה ג'קוזי. הבקתות הזוגיות הן בקתות סטודיו ויש בהן ג'קוזי ענק ליד המיטה. הסביבה החיצונית, גינון, פיסול סביבתי, פינות ישיבה וכו', מאד מושקעת ומטופחת ומשתלבת מאד יפה עם נוף הכינרת. במקום יש בריזה ופנג שווי מדהים, שקט אין סופי וציוץ ציפורים. הבקתות הזוגיות מתאימות לאכלס משפחה עם עד ארבעה ילדים. יש בהן גלריה מרווחת שהעלייה אליה היא במדרגות ולא בסולם. בעל המקום הוא מדריך טיולים מקצועי ומצייד את אורחיו בהמלצות לטיולים ומתאים אותם לאופי ונטיית האורחים. בכל הקתות יש מרפסת אל מול הנוף ופינת מנגל. הבקתות מוצבות כך שהן מאפשרות פרטיות מכסימלית לאורחים. אם תרצה מידע נוסף תשאל, נברר עבורך ונודיעך.

מדוע חוצפה?

לא מובן מה חוצפה כאן? האם המידע שנמסר שגוי? נבד הפנה את השואל אל מידע אובייקטיבי של אתרי צימרים. האם הוא הלל ושיבח את האתר יתר על המידה? נראה לי שלא. האם הוא לא אובייקטיבי? ודאי שלא, נו אז מה? בן אדם שאל על אתר ובמקרה בעל המקום ראה זאת, מסר מידע והפנה למקורות מידע נוספים. האם היה עליו להודיע מראש שהוא בעל המקום? אולי, אבל זה כבר נתון לשיקולו, זה עדיין לא הופך אותו לחוצפן או את המידע שהוא מסר לבלתי אמין או שיקרי.

בלבי

New member
חוצפה ! כי הפורום לא מיועד לפרסום

של בעלי צימרים את הסחורה שלהם. גם אם שאלו, השאלה מיועדת לאורחים (ללקוחות) שהתארחו ומעוניינים להמליץ ולשתף אחרים בניסיונם ובחוויותיהם. זו מהות הפורום. הפורום אינו לוח פירסום. פרסום שכזה (ואופי ההודעה יחצני מובהק) נוגד את נהלי
בכל הפורומים. הודעה כזו, בהתאם לתקנון הפורום, אמורה להימחק !

lavendula

New member
../images/Emo45.gif

מה גם שהוא מפנה לאתר של עצמו, אבל מדבר על עצמו בגוף שלישי!... האנשים שפונים לפורום מחפשים מידע שמבוסס על התרשמות אישית, מאנשים שהתארחו בצימר, ולא מידע משוחד של בעל צימר. ובהנחה שהוא לא ידע שאסור לפרסם, אז למה לא להזדהות? זה הרבה יותר אמין.

drtrip

New member
../images/Emo2.gifחברה על מה המהומה???

אם מישהו נכנס לפורום שלנו ומבקש מידע, ובמקרה בעל הצימר קרא את הכתוב ונתן מידע, אין לי בעייה אם זה. הפורום נועד לקבלת אינפורמציה. הפרסום היחיד מבחינתי הוא שאם בעל צימר נכנס ומתחיל לספר על הצימר שלו כמו שהיה בעבר ללא שום קשר לשאלות חברי הפורום זוהי פרסומת!!! אם במקרה מישהו שאל ואותו בעל צימר ראה, יש לו את הזכות להגיב!!! חוץ מזה איני בטוחה שזה בעל הצימר, אולי חבר אולי מכר אולי ידיד שמכיר את הצימרים היטב!!! לפני שאנו קוטלים בואו ניתן צ'אנס!!!

katam

New member
כי אני חשה שרימו אותי ../images/Emo70.gif

חשבתי שמדובר באדם שהיה בצימר ונהנה. זה גם מערער האמון שלי במי שממליץ על צימרים כאן. אני מצפה להגינות ויושר אורלי

למעלה