בראד ב ג'קאסס

בראד ב ג'קאסס

כל יום ב9 וחצי יש בMTV ת'תכניתה מופרעת של ג'קאס אז אני הכנתי שיעורים ותוך כדי הטלויזיה היתה דלוקה ואני מידיי פעם מסתכלת לראות מה יש בעיקר בג'קאסס... בקיצרו אני רוצה חבורה של קופים קופצים הממכונית... ואני מכירה את זה ראיתי את זה במחשב כבר:) חח בכל זאת חשבתי תמיד שהם סתם אומרים שזה בראד פיט.. כאילו מה הקשר?! בקיצרו יש ת'קטע הזה שהם מתחילים בקטע ואז הם עוצרים שניה ואומרים מי זה אז קפצו מתוך ואן 4 קופים... הראשון סטיב או השני אני קולטת כזה בפינה רשום BRAD PITT וזה נעצר לשניה-שתי שניות ומריאם אותו בחליפת קוף כיאלו לא יודעים שזה הוא אז חשבתי כל הקטע שאין מצב שזה הוא הוא השתתף בעוד פרק הרי שחוטפים אותו.. אז שחבתי שסתם בגלל שהוא היה כבר בפרק אז עובדים על הצופים כי אל תיראתי לעצמי שהוא עד כדי כך משוגע... בחיים לא הייתי מעיזה לעושת את המ שהוא עשה, ועוד עם הפנים היפות שלו הוא התחיל להשתולל ברמות שאי אפשר לתאר ואז הוא נפל מאיזה קורה של מטר וחצי ואמרתי אין מצב שזה הוא והוא נקרע מצחוק!!! ואז הוא מוריד את המסיכה של הראש והנה בראד פיט שוכב שם על הרצפה מת מכאבים וצוחק וג'וני נוקסוויל על הרצפה מת מצחוק ג'וני לא השתתף במתיחה בכלל.. הוא היה בצד ונקרע:) למחרת בפרק בסוף הראו קטעים כלו שלא שודרו אז במתיחה שיעני חטפו אותו איזה מקסיקני רדף אחריהם והתייאש באמצע משהו מצחיק ואתם רואים את בראד מסתכל אשכרה בדאגה שהבנאדם באמת דאג לו חחח אז ג'וני אמר לו מה קרה אתה לחוץ? אז הוא עושה לו "לא, שטויות בנאדם..." ומי שלא ראה את החטיפה חייב להוריד זה אחד הדברים המצחיקים

ה אורחת

New member
כן כן אהההה בראד השרוט! ../images/Emo3.gif

חחחחחח אני יודעת! ראיתי תקטע הזה שכאילו חוטפים אותו והוא כזה מתחרפן, הוא גם אמר פעם שזו התוכנית האהובה עליו או משו כזה חחחחחח... אבל בקשר לקטע עם הקופים, אני מתה לראות את זה, וגם מיצי דיברה על זה, ואני לא יודעת איפה אני יכולה לראות את זה... כאילו, אם את יודעת מתי יהיה תפרק בMTV הכיייייי טוב, ומתי ראית את זה לאחרונה? אבל עוד דבר, אם את יכולה לומר לי מאיפה להוריד, אני אשמח מאוד, כי בקאזה לא מצאתי כלום חוץ מהקטע עם החטיפה חחחחח.....

ה אורחת

New member
חחחח לא משנה כבר ראיתי את זה!!!!!!

הורדתי מהפיטסנטר, אבל תודה!!!!!!!!!!!!!! זה היה פשוט ק ו ר ע !!!!!!!

ה אורחת

New member
חחחחחחחחח ראיתי את זה!!!!!!!!1

כנסי לpittcenter.com ואז ל multimedia ותחפשי בערך באמצע כתוב Night Monkey 2 ורואים את בראד בחליפה של קוף!!!!!!!1 זה קורע, למרות שראיתי את זה באיכות ממש גרועה זה היה מממממממממממש מצחיק! אין אין הבנאדם דפוק בשכל חחחחחחחח

ה אורחת

New member
ניצלושי"ם מצחיקיייייייים!!!!!!!....

טוב אז הראשון פחות מצחיק אבל הור רק מוכיח את מה שאני אומרת לגביי שמועות, עד שאני לא שומעת משו יוצא מהפה של אותו בנאדם אני לא יכולה להאמין בלב שלם. בקיצור, זוכרות שדיברנו כאן על משו שג'ניפר אניסטון אמורה הייתה לשאת את לפיד האולימפידה? אז חחחחח.... ראיתי סרטון מהפרמיירה של Troy בניו יורק נדמה לי ששואלים אותה על זה והיא אמרה :"אה כן שמעתי על זה משו, וואו זה כזה כבוד גדול, אני אסע אותו אלא אם כן הכוונה לרוץ מסביב לבברלי הילס" חחח איזה חמודה... והשני שקרע אותי מצחוק, זה ששאלו את בראד ההאם זה נכון שהוא ומאט דיימון ישבו במסעדה ומאט נחנק ממשהו ובראד עשה לו היימליך (כזה שלוחצים על הבטן כשמישהו נחנק.. *טפו טפו טפו*) ומאט ירק את זה ובראד הציל אותו אז בראד כזה מתחיל לצחוק והמנחה עושה לו כזה ומצביע על הפוסטר של טרויה מאחורה יש כאן גיבור גדול מאחורי אז זה נכון? אז בראד עושה:"נגייייד שזה נכון (כזה בציניות וכזה צוחק) ואז הוא עושה כזה קולות ותנועות כאילו עף לו משו מהפה 0כמו שמישהו יורק משו כאילו מאט "ירק את הדבר שחנק אותו החוצה" ופשווווווווט נשפכתי!!!!!!! איזה חמווווווווווווד

ה אורחת

New member
טוב הנה אני אתן לכן לייייינק ../images/Emo3.gif

הלינק אמור להפתח ישר על הדף של אכילס או יותר נכון בראד פיט ויש שם מיליון סרטונים איתו מכל מיני הופעות, אירוחים, פרימיירות שקשורים לטרויה
ולמעוניינות, האתר בחציו הוא גם אתר של הסרט הצפוי שעומד לצאת בנובמבר Alexander עם קולין,"מה זה השער הבלונדיני המכוער הזה",פארל חחח למעוניינות ויש עוד מלא דברים על אכילס וטרויה
*כל מה שצריך כדי לראות את הקליפים זה ללחוץ על התמונה של הקליפ מצד שמאל ולחכות שזה ייטען במדיה פלייר* תהנוווווו!!!

ה אורחת

New member
השמיני מלמעלה ../images/Emo13.gif

איפה שרואים את בראד וכזה מנחה עם מיקרופון עומד מולו

למעלה