בראד וג'ן ניפרדים??????????כנסו!

יווווווווווווווווווווווווווו ../images/Emo2.gif

*שוק* יש ישששש...בראד ואנג'לינה הכי מתאימים לדעתי
ולא אכפת לי גם אם הוא יהיה פנוי
חחח..ת'אמת זה קצת באסה שהם אולי נפרדים (להזכירכם זה שמועות) אבל תמיד אמרתי שאנג'לינה הכי מתאימה לו..אז אם זה נכון זה יהיה מגניבבבב

יש??????????????

מה את סתומה???????????????????????????????????? אולי זה בכלל לא נכון!! אבל בראד ואנג'לינה הם לא בראד וג'ן! ג'ניפר המסכנה

אמממ דבר ראשון אני לא סתומה!../images/Emo46.gif

דבר שני..הדעה שלי זו הדעה שלי..אז אין לך זכות לקרוא לי ככה!!! ואת גם בכלל לא מכירה אותי! ונכון יכול להיות שזה לא נכון..ולא אמרתי שאני לא אוהבת את ג'ניפר אני פשוט מעדיפה שהוא יהיה עם אנג'לינה
! וג'ניפר ממש אבל ממש אבל ממש לא מסכנה..חחח לא רק שהיא די מליינית היא היתה איתו מספיק זמן..ותאמיני לי אני בטוחה שהיה לה כיף..אז קורה אז נפרדים! אני ממש לא מרחמת עליה

סורי לא רציתי להגיד לך סתומה

זה היה כאילו"מה את סתומה??" לא שאת סתומה
בכל אופן סליחה.
ובקשר למה שאת אמרת על ג'ניפר שהיא הייתה איו מספיק זמן ושהיא מליינית!! אזזזזזזזזזזזז זה שהיא מליינים זה אומר שאסור לה להיות עם בגבר שהיא אוהבת? זה שהיא הייתה איתו "מספיק זמן" אומר שהיא שהיא צריכה לעזוב אותו? ממש לא.. מזה מספיק זמן? אותי בשבילך מספיק זמן בשבילה זה ממש לא מספיק זמן אין כזה דבר מספיק זמן

*אותי = אולי

אבל כל אחד עם הדעה שלו בטח ובטח אני אגיד לך איך לחשוב. אבל בקר לזה שאמרת שהיא מליינית באמת אין קשר לזה.. כאילו זה שהיא מליינית לא אומר שהיא לא צריכה להיות עם גבר שהיא אוהבת כסף זה לא אהבה

בסדר ההתנצלות מתקבלת ../images/Emo9.gif

ואת אמרת שהיא מסכנה..אז אמרתי לך שלא, בגלל שלא רק שהיא מליינית(משהו שאומר שהיא ממש לא מסכנה)היא גם היתה\עם בראד! אז היא ממש לא מסכנה! וזה לא קשור לזה שאסור לה להיות עם מי שהיא אוהבת, והיא לא צריכה לעזוב אותה..פשוט רק הדגשתי כמה היא לא מסכנה

אוי..../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

ואני חשבתי שהם לא כמו כל הזוגות ההוליוודיים האחרים שמתחתנים ומתגרשים תוך זמן קצר...למרות ש-5 שנים זה לא זמן קצר...אבל עדיין,חשבתי שהם יהיו ביחד לתמיד...
....באסה בשבילהם....באמת חבל,הם היו זוג מדהים...כנראה שזה כבר לא זה....ראיתי בראיון אחד שבראד אמר שהוא יודע שיום אחד האהבה שיש בינו לבין ג'ן תיגמר ואז הם...נו טוב,ייפרדו,אבל לא חשבתי שזה יקרה,או יקרה כל כך מהר...
...כנראה שהיו להם הרבה בעיות אם הם נפרדים...ביאוס...נו טוב,דברים כאלה קורים...לפחות הם לא בגדו אחד בשני(אני מקווה שלא
)....אני מקווה בשבילהם שזה יגמר בצורה יפה וזה הכל...ואממממ אני חושבת כמו לירון,שאנג'לינה(
)מתאימה לבראד מאוד...

הם לא היו זוג יפה.. זה הכל בגדר

שמועות חחח אולי זה בכלל לא נכון ו5 שנים בהולייוד זה נחשב נצח חחחחחחחחחח

לא היו זוג יפה?../images/Emo12.gif

כל אחד ודעתו,לדעתי כן...
....ויכול להיות שזה לא נכון...אי אפשר לדעת בהוליווד...
...ו-5 שנים נחשב להרבה בהוליווד..

אממממ..

לםי מה שידוע לי זה חמש...
...קארית במלא מקומות שזה חמש שנים...אולי אני טועה...לא יודעת...

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifאוייייייייייייייי

איזה באסה!!! השניה קראתי את הכתבה וזה כל כך עצוב!!!! אבל הכל בגדר שמועות ובטח גם הם כמו מש' בקהאם לא יתגרשו... אני מאמינה שאהבה תגבור על הכל!!!

למעלה