בראוניז אלוהי
חגיגה אמתית של עוגייה שוקולדית רכה מלאה באגוזי מלך/ פקנים או אגוזי לוז ..חשוב ביותר לאפות אותה רבע אפיה אחרת תתקבל עוגיה יבשה שתתאים רק לכדורי שוקולד.
לחמם תנור ל170 מעלות
לשמן תבנית גדולה ולהניח ניר אפיה ( מה שיעזור לנו לחלץ את הבראוניז)
300 גרם שוקולד מריר השתמשתי ב60% מוצקי קקאו(בילדותי מי חשב על אכות השוקלד? הכינו ממה שיש)
300 גר חמאה(אמא הכינה ממרגרינה)
קמצוץ מלח(לא לוותר עושה נפלאות במתכוני שוקולד)
להמיס ביחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ולערבב בין פעם לפעם עד איחוד והמסה מלאה. (אמא השתמשה בבן מרי )
להוסיף
1 כף ברנדי
1 כף נס קפה
2 כוסות סוכר
לבחוש היטב
6 ביצים לאחר כל הוספה של ביצה לבחוש היטב עד הטמעה מלאה.
להוסיף
1/4 2 כוסות קמח +1 אבקת אפיה
1 כוס אגוזים קצוצים גס (השתמשתי בתערובת של אגוזים מלך ושקדים)
לערבב היטב
לצקת על ניר האפייה שבתבנית
לאפות כ- 25 דקות ולא יותר . קיסם שננעץ צריך לצאת עם המון פרורים .
לקרר .
להקלה על חיתוך העוגיות להקפיא את העוגה ולחתוך בסכים שנתבלט במים חמים אחרי כל חיתוך .
לחתוך לקוביות בגודל הרצוי.
חגיגה אמתית של עוגייה שוקולדית רכה מלאה באגוזי מלך/ פקנים או אגוזי לוז ..חשוב ביותר לאפות אותה רבע אפיה אחרת תתקבל עוגיה יבשה שתתאים רק לכדורי שוקולד.
לחמם תנור ל170 מעלות
לשמן תבנית גדולה ולהניח ניר אפיה ( מה שיעזור לנו לחלץ את הבראוניז)
300 גרם שוקולד מריר השתמשתי ב60% מוצקי קקאו(בילדותי מי חשב על אכות השוקלד? הכינו ממה שיש)
300 גר חמאה(אמא הכינה ממרגרינה)
קמצוץ מלח(לא לוותר עושה נפלאות במתכוני שוקולד)
להמיס ביחד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ולערבב בין פעם לפעם עד איחוד והמסה מלאה. (אמא השתמשה בבן מרי )
להוסיף
1 כף ברנדי
1 כף נס קפה
2 כוסות סוכר
לבחוש היטב
6 ביצים לאחר כל הוספה של ביצה לבחוש היטב עד הטמעה מלאה.
להוסיף
1/4 2 כוסות קמח +1 אבקת אפיה
1 כוס אגוזים קצוצים גס (השתמשתי בתערובת של אגוזים מלך ושקדים)
לערבב היטב
לצקת על ניר האפייה שבתבנית
לאפות כ- 25 דקות ולא יותר . קיסם שננעץ צריך לצאת עם המון פרורים .
לקרר .
להקלה על חיתוך העוגיות להקפיא את העוגה ולחתוך בסכים שנתבלט במים חמים אחרי כל חיתוך .
לחתוך לקוביות בגודל הרצוי.