בראוניז....מישהו?

dafgol

New member
בראוניז....מישהו?

ברי חולה בבית מאתמול, הבטחתי לו שנכין היום משהו ביחד.... נורא בא לי בראונייז, אבל אני יודעת רק לאכול אותם לא להכין אותם... מחפשת ב
מתכון לבראוניז שבר ואני נוכל להכין היום, מתכון קל וידידותי יתקבל בברכה....
 

litzuf

New member
מתכון לבראוניס....

חומרים: 350 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות קטנות 225 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות 1 וחצי כוסות קמח 1 כפית אבקת אפייה 1/4 כפית מלח 4 ביצים בטמפרטורת החדר 1 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס כלים: תבנית מרובעת בגודל כ 25X25 ס"מ, משומנת ומקומחת מרית אופן ההכנה: 1. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס). 2. שמים את השוקולד והחמאה בקערה בינונית, וממיסים מעל לסיר עם אדים. 3. מנפים ביחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח. 4. בקערת מערבל שמים את הביצים, הסוכר והווניל, ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 5. מורידים את המהירות לבינונית, יוצקים פנימה את תערובת השוקולד המומס, ומקציפים עד שמתקבלת תערובת אחידה. 6. במהירות נמוכה מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח, ומערבבים בקצרה עד שמתקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את האגוזים בעזרת מרית. 7. יוצקים את התערובת לתבנית. אופים כ 45-40 דקות עד ששולי העוגה ניתקים מעט מהדפנות, וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. 8.מצננים על רשת עד שהעוגה מוכנה לאכילה ולא חמה מדי. אופן ההגשה: חותכים את הבראוניס לריבועים בגודל 6 ס"מ כל אחד. כמנה אחרונה חותכים לריבועים יותר גדולים, ומגישים עם גלידה או קצפת ורוטב שוקולד חם. בתיאבון...
 

dafgol

New member
תודה מאמי

עשינו בסוף מאפינס, לזכותו של בר יאמר שהוא היה ממש בקטע והשקיע המון כמו סו-שף צעיר
את הבראונייס שלך אנסה לסופ"ש
 

dafgol

New member
בבקשה, לעונג לי ../images/Emo6.gif

הרי מאותגרת קולינרית אנוכי
אבל בשביל הברבור שלי גמני יכולה ללמוד להכין משהו
מצרפת קישור למתכון שהרכבתי ממוחי הדל והלבשתי על איזה מתכון שמצאתי פעם ברשת. יצא טעים מאוד ולא מתוק במיוחד, נסו ותהנו.
 

ido0804

New member
מתכון לבראוניז

פאג' בראוניז למען גילוי נאות הבראוניז של קרין גורן-מחאוד פאג'ים וטעימים החומרים: 250 גר' שוקלד מריר 250 גר' חמאה {אני השתמשתי במחמאה) 4 ביצים בטמפר' החדר 1 וחצי כוסות סוכר גדושות {כ-300 גר'} 6 כפות לא גדולות קקאו {לא שוקולית) 1 כוס גדושה קמח {כ-150 גר'} חצי כפית מלח {חשוב!!!!} 100 גר' שוקולד לבן גודל התבנית 27 על 33 ההכנה ממיסים יחד על אדים שוקולד וחמאה במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר כ- 5 דקות מלאות טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד מערבבים את כל החומרים היבשים. קמח , קקאו, ומלח, ומנפים הכול לתערובת השוקולד ובתנועות קיפול מערבבים מערבבים פנימה את השוקולד הלבן הקצוץ ויוצקים את התערובת לתבנית עם נייר אפיה חובה!!!!! לתנור שחומם מראש בל180 מעלות כ25 דק' עד שהשולים יציבים, והמרכז רך עדיין לא לדאוג היא תתיצב בקרור משאירים כך לילה בבוקר פורסים לריבועים ואו מעויינים זורים אבקת סוכר וווואאאאלללללהההההה לא לשכוח לתת דוח על הבראוניז הכי טוב שתצרו
 

dafgol

New member
YYY איזה שחיתות ../images/Emo6.gif

נרשם נשמר וינוסה בקרוב
 
למעלה