מתכון לבראוניס....
חומרים: 350 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות קטנות 225 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות 1 וחצי כוסות קמח 1 כפית אבקת אפייה 1/4 כפית מלח 4 ביצים בטמפרטורת החדר 1 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס כלים: תבנית מרובעת בגודל כ 25X25 ס"מ, משומנת ומקומחת מרית אופן ההכנה: 1. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס). 2. שמים את השוקולד והחמאה בקערה בינונית, וממיסים מעל לסיר עם אדים. 3. מנפים ביחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח. 4. בקערת מערבל שמים את הביצים, הסוכר והווניל, ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 5. מורידים את המהירות לבינונית, יוצקים פנימה את תערובת השוקולד המומס, ומקציפים עד שמתקבלת תערובת אחידה. 6. במהירות נמוכה מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח, ומערבבים בקצרה עד שמתקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את האגוזים בעזרת מרית. 7. יוצקים את התערובת לתבנית. אופים כ 45-40 דקות עד ששולי העוגה ניתקים מעט מהדפנות, וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. 8.מצננים על רשת עד שהעוגה מוכנה לאכילה ולא חמה מדי. אופן ההגשה: חותכים את הבראוניס לריבועים בגודל 6 ס"מ כל אחד. כמנה אחרונה חותכים לריבועים יותר גדולים, ומגישים עם גלידה או קצפת ורוטב שוקולד חם. בתיאבון...