בראוניז שוקולד לבן - שאלה
כדי להכין בראוניז שוקולד לבן אני יכולה לקחת מתכון לבראוניז רגילים (יש לי אחד מנצח) ופשוט להחליף את השוקולד המריר בשוקולד לבן, או שזה לא יעבוד בגלל מוצקי הקקאו? אולי להגדיל את מינון השוקולד? אם כן באיזה יחס? ואם התוכנית לא אפשרית - איפה אני יכולה למצוא מתכון מוצלח לבראוניז כאלה?
כדי להכין בראוניז שוקולד לבן אני יכולה לקחת מתכון לבראוניז רגילים (יש לי אחד מנצח) ופשוט להחליף את השוקולד המריר בשוקולד לבן, או שזה לא יעבוד בגלל מוצקי הקקאו? אולי להגדיל את מינון השוקולד? אם כן באיזה יחס? ואם התוכנית לא אפשרית - איפה אני יכולה למצוא מתכון מוצלח לבראוניז כאלה?