בראוניז שוקולד
מרכיבים :
100 גרם חמאה/מחמאה
100 גרם שוקולד מריר 65% קקאו ומעלה
250 גר' סוכר
2 ביצים
¾ כוס קמח
כף קקאו
קורט מלח
אופן הכנה :
1. ממיסים חמאה ושוקולד על סיר כפול, מוסיפים 4 כפות סוכר עד להמסה.
2. בנפרד מקציפים את הביצים עם שארית הסוכר.
3. מאחדים את המסות, מוסיפים מלח
4. מקפלים את הקמח והקקאו לתוך המסה ומעבירים לתבנית.
5. אפייה בתנור חם בחום של 180 מעלות האפייה קצרה 12-15 דק' לא יותר זה נשרף בשניות (סימן שזה אפוי יבש מסביב ורך ומבריק באמצע )
6. להוציא מהתנור ולהניח להתגבשות לפחות 1/2 שעה לקחת סכין חד ולחתוך למשבצות להשאיר עוד
10-15 דק' ואז אפשר להעביר לכלי אטום .
7. אפשר להוסיף לבלילה ליקר קפה, קפה נמס בטעמים ,לפני האפייה לפזר אגוזים ועוד
המתכון הזה הוא מיקס של כל מיני מתכונים ברשת ניסיונות ואין ספור טעויות
עד שהתקבלה התוצאה הסופית
מקבלי בראוניז מתוקים עסיסיים במיוחד
אני לוקח תבנית חד פעמית בינונית משמן במרגרינה לוקח נייר אפייה ומסדר אותו בפנים הוא נדבק יופי לדפנות
את הנייר אני משמן בספריי שמן לפני שאני שופך את הבלילה
אחרי האפייה ואחרי צינון קל אני תופס ומעביר לשיש לחיתוך
מרכיבים :
100 גרם חמאה/מחמאה
100 גרם שוקולד מריר 65% קקאו ומעלה
250 גר' סוכר
2 ביצים
¾ כוס קמח
כף קקאו
קורט מלח
אופן הכנה :
1. ממיסים חמאה ושוקולד על סיר כפול, מוסיפים 4 כפות סוכר עד להמסה.
2. בנפרד מקציפים את הביצים עם שארית הסוכר.
3. מאחדים את המסות, מוסיפים מלח
4. מקפלים את הקמח והקקאו לתוך המסה ומעבירים לתבנית.
5. אפייה בתנור חם בחום של 180 מעלות האפייה קצרה 12-15 דק' לא יותר זה נשרף בשניות (סימן שזה אפוי יבש מסביב ורך ומבריק באמצע )
6. להוציא מהתנור ולהניח להתגבשות לפחות 1/2 שעה לקחת סכין חד ולחתוך למשבצות להשאיר עוד
10-15 דק' ואז אפשר להעביר לכלי אטום .
7. אפשר להוסיף לבלילה ליקר קפה, קפה נמס בטעמים ,לפני האפייה לפזר אגוזים ועוד
המתכון הזה הוא מיקס של כל מיני מתכונים ברשת ניסיונות ואין ספור טעויות
עד שהתקבלה התוצאה הסופית
מקבלי בראוניז מתוקים עסיסיים במיוחד
אני לוקח תבנית חד פעמית בינונית משמן במרגרינה לוקח נייר אפייה ומסדר אותו בפנים הוא נדבק יופי לדפנות
את הנייר אני משמן בספריי שמן לפני שאני שופך את הבלילה
אחרי האפייה ואחרי צינון קל אני תופס ומעביר לשיש לחיתוך