בראוני (חומיות)

נטעליג

New member
בראוני (חומיות)

כמה זמן הן נשארות טריות\במצב אכיל (כדאי לשים חימום קל בטוסטר?) בטמפ' חדר ממוצעת?
חתוכות כבר לקוביות ובקופסה סגורה, כמובן.
 

Maldini Girl

New member
אני אישית מעדיפה לא לחמם בראוניז

בעייני הם עדיפים בהרבה בטמפ' החדר.
אם שומרים בקופסא סגורה אני חושבת שיכול להחזיק בקלות כמה ימים (אצלי אף פעם לא מחזיק יותר מיומיים-שלושה, כי הכל נטרף. אבל בשלושה ימים האלה נשמר מצוין)
 

נטעליג

New member
תודה רבה, העניין הוא שאני שומרת אותן למישהי (לא אוכלת עוגות

ולא רוצה להתפתות ולזלול אותן כשהן מולי על השיש
) ולא בטוחה מתי נפגש..
 
אני גם לא אוהבת לחמם בראוניז


בד"כ אם לא אוכלים את זה קודם, אני נותנת לזה יומיים ומעיפה...
זה כבר לא טעים כמו בהתחלה.
אפשר להכניס למקרר ואז להפשיר לטמפ' חדר ואז לדעתי זה יהיה לא רע.
 

mykal

New member
לגבי בראוניז

אני בד"כ אופה בכמות כפולה, כי רוצה שישאר לטוח יותר ארוך.
אם שומרים בקופסא סגורה זה יכול להחזיק עד עשרה ימים.
(בתנאי שלא פותחים את הקופסא באמצע. אם פותחים התקופה מתקצרת.
אבל, אם מרגיש לי שהטעם 'הופחת' אני אופה פעם נוספת עד שמתיבש והופך פריך מאוד. ואז זה טעים ואכיל, כמו עוגית שוקולד. (כבר לא בראוניז).
 

mykal

New member
לא לא אוהבת מקרר

אפילו חלק מהירקות לא שמה במקרר.
שמה קופסה אטומה בארון חשוך .
שומר על עצמו מעולה. עדיף ממקרר.
 
נ

נווהשאנן

Guest
בתיאבון!

אפשר בחוץ אבל לאורך זמן הכי טוב מקרר.
הן הכי טעימות בטמפרטורת חדר. אז תצטרכי להוציא קודם לכן
 
למעלה