בראיין מאיי מדבר על אקסל

SomebodyElse

New member
בראיין מאיי מדבר על אקסל../images/Emo13.gif

Yes, it was on the cards for me to play with Axl and his boys last night - but I was unable to get to their sound-check, and, without that kind of preparation, I felt that going on 'blind' might have been a risk. Now I totally don't mind taking risks, but not if it's a risk of messing up someone else's show !! The up-side was that because I was not going on, I could sit out front, and totally relax and enjoy the show, without having to think about my own stuff. (Also it did occur to me later on that probably 3 guitarists is more than enough ! ha ha! Great band, though. ) I thought Axl was stunning .... riveting .... I have seldom seen Hammersmith Odeon in such a state of electric hyper- energy. Just before the band went on, I thought I could actually see sparks in the air !! There have been very few performers in the world, ever, who could elicit that kind of response. And just hearing that voice, drinking it in, letting it drench the soul, was pure therapy - enough to keep the hairs on the back of my neck standing on end the whole night. Axl, as ever, is magic. Cheers bri

SomebodyElse

New member
תרגום, אם מישהו רוצה

כן, הייתי אמור להופיע עם אקסל והחבר'ה שלו - אבל לא הצלחתי להגיע לסאונד צ'ק שלהם ובלי ההכנה הזאת, הרגשתי שלעלות על הבמה עלול להיות סיכון. עכשיו, לא אכפת לי לקחת סיכונים, אבל לא אם זה עלול להרוס מופע של מישהו אחר!! מצד שני, בגלל שלא עליתי לבמה, יכולתי לשבת מקדימה, להירגע ולהנות מהמופע בלי לחשוב על הקטע שלי (למרות שהבנתי מאוחר יותר ש3 גיטריסטים הם כנראה יותר ממספיק. חה חה! בכל זאת, הלהקה מעולה). אני חושב שאקסל היה מהמם... מרתק... מעט מאוד פעמים יצא לי לראות את המרסמית' אודיון במצב כזה של אנרגיה מחשמלת. רגע לפני שהלהקה עלתה, יכולתי כמעט לראות ניצוצות עפים באוויר!! היו מעט מאוד פרפורמרים בעולם, אי פעם, שיכולים לעורר תגובה כזו. ורק לשמוע את הקול הזה, לשתות אותו, לתת לו לחלחל לתוך הנשמה, היה תרפיה טהורה - מספיק כדי לגרום לשערות על העורף שלי לסמור על הלילה. אקסל היה, כמו תמיד, מכשף.

boazgilad

New member
כיף לשמוע את זה ממנו../images/Emo13.gif

גיטריסט ענק ואחלה בחור

boazgilad

New member
הוא אחד המוזיקאים הכי מוערכים עלי

חחח רואים שהוא בריטי, והסיגנון שלו כזה גאוני יחד אם השיער זה הורג אותי חחח כזה "התקופה הקלאסית"

שיתפו פעולה

רוז וסלאש שיתפו פעולה עם החברים הנותרים של קווין במופע לזכרו של פרדי מרקורי.... סתם לידע כללי.

boazgilad

New member
רוז וסלאש? כל הלהקה שיתפה פעולה...

יש לי את ההופעה על המחשב

למעלה