בראנץ´ בשבת

meravbr

New member
בראנץ´ בשבת

כל שבת יש לי ולבעלי את אותו ויכוח - האם לנסות ללכת לבראנץ´ (כלומר לארוחה שמשלבת ארוחת בוקר כבדה וצהריים קלילה) או לחכות לצהרים לארוחה דשנה יותר... בזמן האחרון הויכוח נסוב על הבראנץ´ של יועזר שנראה מפתה למדי אך יקר למדי (85 לסועד, ועד כמה שאני זוכרת מביקורים קודמים בארוחות ערב, המנות טעימות אך לא שופעות). מה דעתכם? כדאי? במקופ אחר אולי?

meravbr

New member
אין לאף אחד מה להוסיף????

lady_anne

New member
לי יש

Terra Toscana בין הגב של בית רומנו לרחוב לילינבלום. היזמים לקחו בית מתחילת המאה, הפכו אותו לפנינת-חן ארכיטקטונית והתפריט, בראשו עומד מנה שטרום השווה, מציע מנות איטלקיות קלאסיות אך בהחלט ניתן למצוא בו מנות שמתאימות לבראנצ´, ואם אני לא טועה אף יש תפריט בראנצ´ מיוחד לשבת בבוקר. מקום מקסים עם המון אוירה ואוכל טעים שמוגש בנדיבות. מומלץ.

liti

New member
הייתי מנסה לפחות פעם אחת!

ולו רק בשביל להפסיק את הוויכוחים...
האמת שאני לא חסידה גדולה של בראנצ´ים (או בעברית - בוהוריים...) כי בדרך כלל אני לא רעבה בשעות האלה וסתם מרגישה שאני דוחפת אוכל, לכן גם לא אוכל להמליץ על מקומות אחרים. אבל אם אתם מתלבטים כבר כל כך הרבה זמן, אז כן, לנסות, למה לא?

meravbr

New member
אז החלטנו ללכת אתמול בערב ליועזר

נחתנו שם בסביבות 11 בלילה (אחרי שהשכבנו את הקטנטונת, קידמנו את פני הביביסיטר סבא וסבתא והסתדרנו בעצמנו) והיה נחמד ביותר, למרות שתמיד אני נדהמת מחדש מרמת המחירים שם: ליין החלטנו לקחת את שאריות הבוז´ולה נובו של ז´ורז´ דושף 2002 (80 שח) מנסיבות נוסטלגיות (ולא אפרט). היה נחמד. אכלנו מספר מנות ראשונות (לא היה לנו חשק לבשר) - טרין ירך (של משהו) וכבד אווז - היה בסדר, לא מדהים (40 ומשהו שח) ניוקי עם פטריות כמהין - 88 שח וממש לא אהבתי את הטעם ולא הבנתי מה הטררם סביב הפטריות הללו (נדמה לי שיש עכשיו פסטיבל כמהין ביועזר - יש גם מנת קרפצ´יו עם כמהין, פסטה עם כמהין, מנת פטריה אחת שלמה עטופה בבצק ב 96 שקל (!) ) סלט ניסואז - טרי וטעים עם כל פשטותו (50 שח בערך) אגס בנדיקט (מהתפריט של 12 בלילה) שלבעלי התחשק - טעים מאד עם לחם וחמאה טובים יצאנו ב- 323 שח. נהנו, נחזור (ועוד פעם לא נבין לא הוצאנו כ"כ הרבה כסף
)

למעלה