בראשל"צ צעיר תקף פקח

אני מגנה בכל תוקף !!! אבל כנסו..

פקח מטעם העיריה שמנסה לעשות פעולת שיטור ובטחון עירוני זכאי לצל"ש ולהערכה, הם צריכים להיות בעלי סמכות וכלי נשק ואף אזיקים כדי לאזוק עד ביאת כחולי המדים או המשיח... אני חושב שהצעיר הזה צריך להענש בחומרה הנדרשת וכמה ימי מעצר לא יזיקו לו צריכה להיות סמכות במדינה ובעיר.. ובמיוחד באזור הפשע והרשע של אזור התעשיה הישן ראשל"צ בימי שישי בערב במיוחד..... מאידך, סבור אני כי פקח שיזכה ל"פיצוצים" בפרצופו בזמן כתיבת הדו"ח חניה לאזרח העיר ראשל"צ, יזכה זאת באהבה והבנה ועלינו להבין דברים כאלה כי לא צריכים להגזים, ואני מדבר על רוב המקומות ולא על דו"ח חניית נכים או חנייה של דיירי הבניין בשעות הערב כשחוזרים מהעבודה... אלא מקומות שלא מזיקים לאף אחד ומחפשים לעשות קופה לעיריה על חשבון האזרח הפשוט. ועוד משו, תורידו את הכובעי שריף, אתם מצחיקים. כובע שריף, נו באמת, מחר תציירו שפם דקיק ותשימו סמל מצורע על היד .........

המעוכב היה אצלנו בניידת

הוא פשוט חולרה אני מכיר את הפקח אני מקווה שהוא מרגיש יותר טוב .הייתי מספר לכם עוד פרטים לגבי התיק הזה אבל אני לא יכול. הקיצר הבנזונה התוקף נכלא ואני מקווה שסוף סוף אנשים יבינו מה זה לתקוף איש ביטחון- כי הפקחים הם כמונו אנשי ביטחון!!!! ומי שמתעסק איתם מתעסק איתנו

שוטרים מרחרחים בפורום ראשון לציון..

חחחח זה כזה ברור פטאתי ששוטרים גולשים באינטרנט כדי לאסוף מידע בכל מקרה שיהיה באמת לפקח שלום ואני מקווה שהכנסתם לערס הקטן כמה "צ'אפחות" שילמד ת'לקח... ותתחילו לעשות ת'עבודה שלכם באמת ולעצור פשע מאורגן ולא להתעסק באזרח הקטן שמזיק בכמות קטנה אלא תתעסקו באזרחים שמארגנים את הבלאגן.

cobainos

New member
הוא ותיק מאד בפורום

הוא כמוני,כמו לירון וחן ועוד כמה פה, מהמייסדים. והוא מתנדב ככה שהוא לא מחפש לעשות קופה והוא לא מושחת. מה שכן הוא נאיבי.

ותיק ותיק ומתנדב 7 שנים במשטרה

ובקרוב מדים. לגבי הערס הקטן זה בסדר אל דאגה הוא קיבל את שלו .

כן, דוגמא טובה לכולכם לשוטר מצוין

רחוב רוטשילד, אמצע היום מול קניון רוטשילד עומד שוטר תנועה (המניאק של המניאק) מסתתר מאחורי בלוק של ארון של בזק ויש תמרור עצור או משולש ברחוב ביאליק, העקרון הוא שבשעות האלו הנתיב מערבה או נתיב תחבורה ציבורית ויש פניה מביאליק רק שמאלה לכיוון גן העיר, וימינה אסור, במקום לעמוד בצומת לכוון את התנועה הוא מנסה להרוויח כסף על טעויות של אנשים שרגילים במשך עשרות שנים לפנות מהרחוב הזה ימינה אנשים תמימים, אזרחים פשוטים קשי יום, לא עברייני תנועה ולא כלום, הוא רושם להם דו"ח תנועה על שטות במקום לעצור עברייני כביש אמיתיים. אני מתכוון פעם הבאה שאני רואה שוטר כזה עומד ומנסה להפיל אזרחים תמימים להחנות בצד וללכת להזהיר את הפונים בצומת הנ"ל או כל צומת שהוא. אני כמעט "נפלתי" ופניתי ימינה מביאליק לרוטשילד, ולא ראיתי את השוטר או את הניידת ואני בד"כ מזהה אותכם כמו שמזהים סרטן בסי.טי.. מריח אותכם מרחוק.. ומזל אזרחית תמימה מבוגרת אני מעריך כבת 50+ חצתה את המעבר חצייה ראתה שאני עומד לפנות, ניגשה לחלון שלי ואמרה לי תיזהר תפנה שמאלה אסור פה, יש שם שוטר. חייכתי ואמרתי לה המון תודה, היא חסכה לי מרדף מיותר.

מתנדבים או לא

הם לבשו מדי שוטרים הם נסעו בניידת של משטרת ישראל אז הם שוטרים לכל דבר ! ולא מעניין אותי שהם מקבלים משכורת בסוף החודש או לא. זאת דוג' לחשיבה הלקויה של משרד התחבורה, משרד לבטחון פנים, מפכ"ל המשטרה והצמרת. והמדינה שצריכה להפסיק לדפוק את האזרח התמים והקטן ולהתעסק עם הכרישים ולנקות את הים כי הוא מזדהם מיום ליום, עד שאי אפשר יהיה לשתות ממנו ולשחות בו.

למעלה