בראש השנה בראש השנה.
למישהו יש רעיון

בראש השנה בראש השנה. ../images/Emo53.gifלמישהו יש רעיון

לעבודת יצירה לראש השנה לגילאי שלוש. משהו חמוד, רצוי שקשור לבובנאות ומתחשקת לי
, אבל אקבל כל רעיון בשמחה. הכי חשוב שיראו שהילדים עשו (צביעה וכ'ו). חשבתי על בובת אצבע אבל זה אומר שאני אעשה את הרוב
.......

bobani

New member
יש לי המון רעיונות ופעיליות לגיל הזה

את יכולה לעשות איתם תפוח או רימון קטן שהם יצבעו ןטז תישי 2 חורים לאצבעות הקטנות שלהם הם ישחילו אותם ואז יהיה לתפוח טו לרימון 2 רגליים והם יוכלו לשחק בניהם עם זה. יש לי עוד אני תשושה מדי מכדי לכתוב וואוו אני באמת צריכה לנוח

בובת אצבע ../images/Emo55.gif זה אחלה רעיון

את יכולה להכין את הבסיס\הגוף ושהם ידביקו בעזרת הגננת, העוזרת ואלי הורה מלווה או שתיים נוספים... בכל זאת הם קטנטנים וזה לא גיל פשוט שבו הם יכולים לעשות דברים בעצמם עם העוזרים הם יוכלו להדביק עיניים שונות, לעשות מחושים ממנקי מקטרות, לשים שיער אם ירצו ואביזרים כל אחד ע"פ רצונו אפשר גם שהם יצבעו את הבסיס שיצרת בצהוב ואת הפסים השחורים. יש לא מעט אופציות אבל שוב, הגיל משחק פה תפקיד והם בהחלט צעירים מאוד.

היי דודי, מה קורה? אני "העוזרת" אני מכינה יחד

איתם. אני אנסה להעלות תמונות של 2 דברים שראיתי ברשת והם חמודים נורא. לגבי הגיל אכן צעיירים מאוד אבל הגננת רוצה, שאני אגיד לא
. הראלה הרעיון שלך נהדר אבל עשיתי כזה בנושא אחר לא ממזמן, לכן אני צריכה משהו בסגנון אחר.

הי חגית, הכל טוב מאוד תודה ../images/Emo13.gif

הייתי ביום וחצי של חופש מהצגות, פגישות ועבודה ניסיתי להתגבר על הפער שנוצר בבית,בכביסות, בסידורים והקדשתי סוף סוף זמן למשהו ( יותר נכון, מישהו
) שחיכה בסבלנות מעוררת התפעלות תקופה ארוכה עד שאסיים את כל הדברים שהייתי מעורב בהם בהפקות, בפורום, בפסטיבל וכ'ו. התמונה שהעלית חמודה לאללה אני מציע לך להכנס גם לאתר של התיאטרון של גינת - נזכרתי שיש שם הרבה הצעות להכנת בובות שונות עם ילדים קטנים ואם אני לא טועה גם בנושאים ספציפיים. שיהיה בהצלחה חברה

הי חגיתוש../images/Emo13.gif

אפשר ללכת על שימוש חוזר ולהכין גוף מגליל של נייר טואלט וכנפיים מבקבוק שקוף ואם זה קשה אז אפילו משקף ולתת להם מדבקות וטוש ארט ליין, את הגליל הם יכולים להשחיל על היד ולהעיף את הדבורה... בהצלחה!

liorashap

New member
גילאי 3

מניסיוני הדי רב בגילאי 3-4, יכולת "היצירה" שלהם איננה כפי שאני מצפים. יצירת משהו מוחשי קשה להם, הם עדיין לא בשלב היכול להעביר מהמוחשי אל המופשט וההיפך. צריכה להיות יד מאוד מכוונת ומכינה מראש אם רוצים שייצא משהו שנראה כמו דבורה. בהצלחה.

ברור, כפי שציינתי אני אעשה (כרגיל) עבודת הכנה

אבל אני רוצה שיראו שגם הם עשו את חלקם (צביעה מן הסתם). אני חושבת שאעשה דבורה בובת אצבע צהובה שהם יצבעו בפסים שחורים ויציירו פנים. אני קצת מתלבטת לגבי הכנפיים , נראה לי שקופות או לבנות והילדים יציירו עליהן. לילה טוב חגית

דבורה-כנפיים משקפים או נייר פרגמנט

כדי שירשרש עם התנועה של הדבורה.. ומתחת גליל מבריסטול מודבק לאצבע זה קל ונשארה רק הצביעה

למעלה