ברבאבא ברבאבא אין כמוהו בעולם...

ברבאבא ברבאבא אין כמוהו בעולם...

היתה תוכנית חביבה למדי רק חבל שהאיש הכי לא מצחיק בטלוויזה(לפחות בין הכי לא מצחיקים), ועוד יש לו קול מעצבן כזה... אני לא זוכר איך קוראים לו משהוא שדומה לברבאבא חחחחח בקיצור עם הם יעיפו אותו זה יהיה פלוס רציני לתוכנית והם צריכים לתת לאדר תפקיד קצת יותר משמעותי... היא לדעתי צריכה לשבת שמה איתם ולא לבוא לשלוש דקות וזהו... אני חולה עליה שמתהם לב שגם היא וגם יוסי וטירן קיבלו פינות בתוכניות בידור מצליחות ורק השפיץ(שכחתי איך קוראים לו) לא שומעים ממנו... לא נוראהוא לא מעניין אותי בכל מקרה מה שאהבתי בתוכנית זה שהשולחן שלהם היה מסלוס שממנו יוצאים אנשים...

subotaj

New member
הבראבא הזה הוא זה שהמית לדעתי את...

של מי השורה הזאת בכלל שדווקא החברה היו מצחיקים. קשה קשה לי מאוד לעכל אותו.

שלא תחשבו לרגע אחד שאני מחבב אותו

סתם התחשק לי לשיר את השיר ברבאבא... זה בלי קשר... לדעתי הוא נורא מיותר

חס וחלילה!

אם מורידים את שלמה בראבא, התוכנית תהיה ברמה לא גבוהה יותר מאשר "ערב אדיר". ניר.

מנדובלה

New member
../images/Emo70.gif לזכותו של בראבא ../images/Emo70.gif

אולי לא הרבה אנשים זוכרים את "זהו זה" זו היתה התוכנית המצחיקה ביותר בטלויזיה אין ספק שהתקדמנו מאז ... ויש לנו יותר אופציות יותר מתירנות בסטירה יותר אומנים אולי יותר מידיי שלמה בראבא הוא אומן אחד הטובים בארץ הסיגנון שלו הוא יותר תאטרון פחות טלויזיה המונולוג שלו היה תאטרלי חבר'ה צריך להעריך איכות....

PopPy

New member
../images/Emo45.gifבראבא מצוין, רק שיתנו לו קצת

לאלתר.

S™eX

New member
אני זוכרת את "זהו זה"

וגם שם לא אהבתי את הבראבא הזה לדעתי הוא לא מצחיק!(חוץ מזה זהו זה לא היה הכי מצחיק בטלוויזיה) אני דווקא אהבתי ב"איפה אתה חי" את אסי שהוא קורע! אבל אני חייבת להסכים אתך שעכשיו יש הרבה יותר אומנים שלדעתי רובם לא מצחיקים(כמו אלה מהאקדמיה לצחוק)!

אולי לדעתך

זהו זה היה בהחלט מצחיק אבל אני זוכר שגם שם לא אהבתי אותו במיוחד... אם ראית את הסידרה במדינה היהודים היה פרק של הגשש החיוור(וסליחה אם רשמתי את זה לא נכון)... הוא ציין איך ההומור של פעם לא תואם את של היום איך ההומור של פעם היה יותר רגוע והוים זה בום בום בום(הכוונה לממש מהיר) והוא צודק... הסגנון של בראבא לדעתי לא מתאים לתוכנית... כי הקהל דורש משהוא אחד ומביאים לו משהו אחר(ואפילו קצת מיושן) אז בסדר הוא איכות (אל זה אני לא הולך להתווכח איתך) אבל אני לא חושב שזה המקום שלו... לפחות לא בתוכנית כזאת

שי קון

New member
משהו לא עובד איתו

הוא צריך לשחק יותר דמויות או משהו משהו חייב לעבור שינוי הצרחות שלו כשכן לא עובדות רואים שהקהל (הצעיר ברובו) ממש בשוק ולא צוחק בתוכנית הראשונה לא צחקו בכלל בשניה מחאו כפיים לפי פקודה חבל על שחקן כמוהו

למעלה