ברבוניות

arye9

New member
ברבוניות

נתבקשתי לשאול מתי העונה של הברבוניות. מתי אפשר לקנות אותן טריות. שבוע טוב ותודה אריה (שלא אוכל דגים) לא כל כך קשור אבל אולי יש מי שיתעניין - אתר שער לים

יופי של אתר ../images/Emo39.gif

ובמיוחד אהבתי את פינת הנוסטלגיה עם התמונות משנות ה-30 יפה מאוד!

אוריא

New member
אחד האתרים היותר מענינים.

ללא ספק אחד האתרים היותר מענינים שאני ראיתי בזמן האחרון. בפינת הנוסטלגיה יש שם תמונות של נמל תל אביב כשעוד היה פעיל. נחמד לראות את המזח שם כמו שהוא היה בשיא תפארתו. כמו כן בפינה הזו יש כמה תמונות של דיגים בזמן ההוא. במיוחד אהבתי את התמונה של הילד ממיין הדגים. עוד דבר מאוד מענין באתר - הסבר מפורט על לוח השנה העיברי וכלליו. לא קשור לדיג ולים, אבל בהחלט מידע שעל כל אחד לדעת. בהצלחה וישר כוח.

arye9

New member
תודה + המשך

תודה על תגובתך ועל המסר ששלחתה אלי. בקשר למסר אנסה להרים את הכפפה, נראה לי שלא תהיה בעיה
. בקשר לפורום נכנסתי לשאול שאלה על *הברבוניות* שעדיין לא קיבלתי תשובה, אבל עברתי קצת על ההודעות בפורום ונהנתי לקרוא. השיחות מזכירות לי את שיחותיו של אבי המנוח שהיה משוגע על דייג, עם חבריו הדיגים. כאשר נפטר, העברתי להם כמות גדולה של רולרים, חכות, סלילי נילון וקרסים. אני עצמי לא אוהב דייג ודגים אבל מת על קלמריס,גמברי וצדפות. שבוע טוב אריה

arye9

New member
שעות הזריחה והשקיעה

עשיתי לי חיים קלים ומצאתי קישור לאתר בו אפשר למצוא את שעות הזריחה היומית (כולל הירח) ו שנתית. אם תוכלו לעזור לי ולתת לי את העונה בה אפשר לקנות ברבוניות טריות, אודה לכם מאד. אריה

אוריא

New member
יכול להיות שאף אחד לא יודע?

יכול להיות שאף אחד לא יודע מתי מתחילה העונה של הברבוניות? איזה דייגים אנחנו?
הפנתי את השאלה לפורום מתכונים. אולי הם יצילו את המצב. עשית לעצמך חיים קלים מידי עם שעות הזריחה. בדיוק לזה התכוונתי כשאמרתי שיש פתרונות לא מספיק טובים. היה עדיף אם היתה לנו טבלא מסודרת או איזשהו ממשק (פשוט!) שמזינים בו תאריך בלבד ומקבלים את שעות הזריחה והשקיעה.

paluta

New member
למיטב ידיעתי ...

לא דגתי ברבוניות מזה שנים אבל למיטב זכרוני העונה ממש בפתח מזכרוני סוף נובמבר בדרך כלל

helpmeplz

New member
הנה הטבלה של זמני שקיעה וזריחה וכו´

אתר מצויין! מוסבר על כל חודש! כל מי שמעוניין בזמני זריחה ושקיעה, זה כתוב בעברית מדוברת, לא בעברית מסובכת...!

למעלה