ברבורה מוסרת את אהבתה שהיא חושבת עליכם ושהיא תחזור בהקדם....
ה ה מוזה New member 2/8/04 #2 מסרי לה אהבתנו ושמחכים לה כאן עם חיבוק ושתחזור במהרה בנתיים ,אני הבייביסיטרית אשמח להיות כאן קצת עימכם עד לחזרתה של ברבורה שיהיה ערב נעים והמשך שבוע טוב
מסרי לה אהבתנו ושמחכים לה כאן עם חיבוק ושתחזור במהרה בנתיים ,אני הבייביסיטרית אשמח להיות כאן קצת עימכם עד לחזרתה של ברבורה שיהיה ערב נעים והמשך שבוע טוב
S seaגל New member 2/8/04 #3 ../images/Emo12.gif זה אומר שאת כאן לשעשע אותנו להכין לנו אוכל טעים לקחת אותנו לגן השעשועים?
ה ה מוזה New member 2/8/04 #4 ../images/Emo9.gif חשבתי שבשביל זה את כאן מה בכלל עושה בייביסיטר? שיעורי בית .אין לך שיעורי בית ילדה ?
../images/Emo9.gif חשבתי שבשביל זה את כאן מה בכלל עושה בייביסיטר? שיעורי בית .אין לך שיעורי בית ילדה ?
S seaגל New member 2/8/04 #5 ../images/Emo22.gif מותק אמרת ביביסיטר או אמרת אמא? ביביסיטר תפקידה לעשות לנו כייף!!!!!!!!
P Pure SilenCe New member 3/8/04 #6 ../images/Emo23.gif שולחת לך כוחות וחיבוקים שתרגיש טוב ותחזור חזקה
א אנשל המקורית New member 15/8/04 #9 תגעלולית המאממת!!! כפרע,תגעגעתי אז באתי...קצת נוסטלגיה בחיים שלי לא תזיק מה שלומך תולעת?
4 4נילס New member 3/8/04 #7 ../images/Emo24.gifלברבורה היקרה ברבורה לא חשוב איפה שאת נמצאת שתהיי בריאה ותחזרי מהר אני מיתגעגע אוהב אותך אורי את חסרה
../images/Emo24.gifלברבורה היקרה ברבורה לא חשוב איפה שאת נמצאת שתהיי בריאה ותחזרי מהר אני מיתגעגע אוהב אותך אורי את חסרה