ברבורה!!!!!

ברבורה!!!!!

בקר טוב. מבקשת ממך עזרה בעניין הבלוג שלי וההודעות שלא מועברות אלי. בפורום תמיכה לא קיבלתי תשובה מעשית. רק הבנתי שנהיה בלגן כי אני רשומה בשני שמות כאילו. יש צופית היחידה ויש צופית היחידה 1 איך מסדרים את זה

יעל :-)

New member
בוקר טוב

אני לא ברבורה, ולא מתיימרת להיות ברבורה או צוות התמיכה של תפוז. ניסיתי לעזור לך כבר לפני כמה ימים, אך לפי הכתוב הרגשתי ששללת אותי מהר מדי. (לא יודעת אם התכוונת לזה, אבל זה מה שהרגשתי). באם תבחרי להעזר בדברי, מצרפת לך הסבר. נוצר מצב שאת רשומה בשני שמות שונים: צופית היחידה צופית היחידה1 לכל שם שבו משתמשים ניתן ליצור בלוג אחד. מהרגע שבו עברת לשם "צופית היחידה", כבר לא יכולת לערוך את הבלוג שרשום על שם "צופית היחידה1". מה שניתן לעשות זה לחזור לכינוי הראשון. עלייך ללחוץ על "החלפת שם" המופיע בצד שמאל מעל השורה הכחולה בפורום (השורה בה מופיעים קישורים, מאמרים, לוחות וכו'). יפתח לך חלון קטן אשר ידרוש ממך להכניס שם משתמש (הפעם צופית היחידה1 לשים לב שאין רווח לפני הספרה 1), ולהכניס את הסיסמה שיצרת לאותו שם. תפוז יוציא אותך מהכינוי "צופית היחידה" ויכניס אותך למערכת בשם "צופית היחידה1". מרגע זה האפשרות לעריכת הבלוג הישן שלך אמורה לפעול, וכך גם כל דבר אחר שקשור לאותו שם. שיהיה בהצלחה! אם עדיין נתקלת בבעיה כלשהי, אשמח לנסות לעזור.

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

קונפליקט "אנו לומדים כי קונפליקטים הם חלק מהמציאות, ואנו לומדים דרכים חדשות להתמודד אתם במקום לברוח מהם." טקסט בסיסי, עמוד 87 מעת לעת, כולנו נמצאים בקונפליקט כלשהו. יכול להיות שאנו פשוט לא יכולים להסתדר עם מישהו בעבודה. אולי החברים שלנו משגעים אותנו. ואולי בן-הזוג או בת-הזוג לא עונה על הציפיות שלנו. למכורים מחלימים, לא קל להתמודד עם קונפליקטים. אם אנו מתרגזים, כדאי להתרחק מאותו מקום ומצב, עד שנרגע. אנו תמיד נוכל לחזור ולדבר על כך, אחרי שנרגע. אנו לא יכולים להימנע ממצבים מרגיזים, אבל אנו יכולים להשתמש בזמן ובמרחק על-מנת למצוא את הפרספקטיבה הנכונה. קונפליקט הוא חלק מהחיים. אנו לא יכולים לעבור את כל ההחלמה שלנו בלי להיתקל באי-הסכמות וחילוקי-דעות. לפעמים אנו יכולים להתרחק קצת ממצבים אלה, לחשוב עליהם; אבל תמיד מגיע הרגע, שבו יש להתמודד עם הקונפליקט ולפתור אותו. ואז, אנו ננשום נשימה עמוקה, נאמר תפילה, וניישם את העקרונות שהתכנית הזו העניקה לנו: פתיחות, כנות, אחריות, סלחנות, אמון וכל היתר. אנו נקיים עכשיו ואנו לא רוצים לברוח מהחיים. בהחלמה אנו לא צריכים לברוח משום דבר. רק להיום: העקרונות שהתכנית שלי נתנה לי מספיקים להדריך אותי בכל מצב. אשתדל להתמודד עם כל קונפליקט בדרך בריאה.

יעל, מצטערת!!!!

ממש לא הורדתי אותך. פשוט הכל התחיל מזה שלא יכותי להכנס ואחר כך בטעות יצרתי בלוג חדש. אני אנסה את מה שהצעת. תודה.

למעלה