ברגעים כאלה

SoulDancer

New member
ברגעים כאלה

לא הייתי רוצה להכניס פוליטיקה, אבל כן דיון כלשהוא. אני שמתי לב, שאיך שהיום היה חפץ חשוד מטר ממני והעיפו אותי משם בלחץ וצרחות, שמתי פתאום לב למציאות האמיתית. זה כבר לא שם, זה פה, זה אני. זה מה שאני מכירה כל החיים שלי. אנחנו [לפי המורה שלי] "ילדי האינתיפדה" אין לנו מציאות אחרת. ועכשיו כשמגייסים מילואים ויש סביבינו דיבורים על מלחמה, וחברים שלי פתאום הם החיילים ששם, זה כבר לא שמות, זה מישהו מוחשי שאני מכירה, והאבות במילואים, שגם זה מאוד מוחשי, ומה אנחנו?! אנחנו עוברים כל כך הרבה בשביל אדמה, עברנו כלכך הרבה כעם, שווה לסבול בשביל פיסת אדמה?! קשה לראות את המוות, אבל אחרים מעדיפים מוות ושיהיה להם אדמה. ארץ ישראל, היא הארץ שלי, הארץ שלנו, אבל מהעובר לכם בראש ברגעים כאלו...?

idanshaf2

New member
אני רק רוצה לומר

שברגעים כאלה חשוב להיות חזקים... חשוב לנו לזכור שזו הארץ שלנו וזכותנו לחיות בה בלי פחד ובלי איומים.. ואני רוצה לחזק את ידי משפחות החטופים ולקוות שכל הבנים ישובו בשלום לגבולם.. וכמובן לשלו תנחומים למשפחות ההרוגים. עומדים לעבור עלינו זמנים לא קלים, וברגעים כאלה חשוב מאוד לשמור על אחדותינו ועל חוזקנו כעם שיכול לעמוד כנגד איומים וכנגד מתקפות.. ואני כמובן רוצה לחזק את ידיי החיילים וכוחות הביטחון העושים מעל ומעבר על מנת להגן על המדינה. חיזקו ואימצו

למעלה