ברגעים של ייאוש......

אנאבל1976

New member
ברגעים של ייאוש......

ובכן, תוכן ההודעה שלי מיועד לגברים שמביניכם, ובכן, אני בחורה בת 27 שנראית טוב בעלת השכלה ווואלה, הכל כמעט הולך לי בחיים מלבד אהבה. היו לי שתי מערכות יחסים רציניות בחיים הלא כאלו ארוכים שלי ושתיהן נמשכו תקופות של מאסרי עולם.... הספקתי לקבל הצעת נישואין פעמיים וסירבתי. עכשיו הבעיה שלי מתחלקת לשניים ואני עושה סקר ואנאליזות קצרות לאנשים שמסביבי לדבר שנקרא 'יחסים'. ובכן, אני רווקה נחשקת קרוב ל-3 שנים, תקופה לא קצרה שביליתי נהניתי ועשיתי ים של בלאגן בכל התקופה הזו, בתקופת ההוללות שלי יצאתי וביליתי במועדונים לשם הבילוי, לא הייתה לי בעיה להשתכר באיזה בר ואח"כ גם אולי להתנשק ולהתלטף אבל בזה זה נגמר כי אני יודעת לעצור על פני תהום, כמובן שאם התאים לי בכיף גם הייתי 'זורמת' למיטה, אבל סטוצים ממני והלאה כי אני גם טיפוס שחושב על ה'מחר'... ובכן, בתקופה האחרונה די נשבר לי מכם, גברים יקרים ויפים שלי.... אני עובדת קשה וקורעת ת'תחת בעבודה כל השבוע ורק בסופי שבוע אני מפנה קצת זמן לעצמי בנושא בילויים, העניין הוא שבילוי היום הפך לסיוט!! אני מוצאת את עצמי בשיחות עמוקות עם חברות לגבי מה יהיה הבילוי של היום ואם אפגוש את הבחור שיהיה לי סבבה להתקשר אליו ביום למחרת כי הוא באמת 'עשה' לי את זה וזה לא האלכוהול.. וכמובן, מבלי להתנשא, אני מקבלת מס' טל' שאין בהם שימוש והם מונחים להם אי שם במגירה... לעומק העניין, אני מתה למערכת יחסים ואני חושבת שהפחד ממיסוד ולחץ מפחיד אותי להיכנס לאחת כזו, בדר"כ אתם הגברים פוחדים מקשר ופתאום אני מוצאת את עצמי דומה לכם בטירוף, הכרתי מישהו מדהים לא מזמן והיינו יחד ובערב הלא יודעת כמה אחרי סקס מטורף כששנינו עייפים הוא נשאר לישון ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי, פחדתי לראות פנים נוספות מלבד שלי במראה, וזה הפחיד אותי, הלחיץ אותי כל הקטע של הדיווחים של 'איפה את' וכאלה, אבל כשזה נגמר וזה נגמר בגללי הרגשתי שוב בדידות איומה שנמאס לי ללכת לבזבז כל כך הרבה משאבים נפשיים וכסף במין מרתון להכיר את האחד וכשהוא בא אני מנפנפת בפילוסופיה פלצנית על היותי רווקה מדהימה שפוחדת והכל נובע מחוסר ביטחון ממיליון ואחת דברים.... כבת בכורה להורים שטיפה מתבגרים להם ורוצים לקבל נחת מילדיהם אני שומעת מפעם לפעם את ה'יציאה', נו, מתי תתחתני? ואז אני עונה להם: חכו שיגיע המישהו הזה. לא סתם מתחתנים נכון? אני חושבת שלעשות את בחירת בן הזוג ללייף טיים זה קטע סופי כזה, הלו? איתך אני הולכת לישון כל החיים? מי קבע והמציא כללים? למה כל הלחץ ההיסטרי הזה סביב זוגיות? למה היום כשאני בת 27 ונושקת בעוד 3 שנים ל-30 אני נתקפת לחצים חברתיים? ועוד דובר עלי שאני האינדיוודואליסטית בעולם קונפורמיסטי.......חה חה חה צוחקת על עצמי ועל השטויות שאני פולטת.... בעוד כמה דקות אני נכנסת להתקלח מתייפה לי ככה בכיף והולכת למועדון לעוד ערב של צייד. מה שיקרה יקרה.. אני מרגישה מועקה, אבל אני מאמינה ששיטחיות של 3 כוסות ג'ין וטוניק+כמה שוטים של משהו יסדרו את ההרגשה ושוב מחר אתעורר בהרגשה שאני מתמתחת במיטה ויש לי ים של מקום לרגליים... ואז אסתכל בפלאפון בשיחות שלא נענו ואאנח ואומר, אוף, נמאס לי לראות את כל החברים הקיימים, אפשר להוסיף משהו חדש? אז אני לוקחת שאיפה, גם מהסיגריה וחושבת, הנה הגיע האביב, הוא יביא איתו אהבה חדשה? אנאבל

אילן 29

New member
אני חושב...

שאם טוב לך...תמשיכי אם את לא מרגישה מוכנה ופנויה נפשית ומנטלית להתמסד את בוודאי לא צריכה להיכנע ללחץ החברתי / משפחתי . ...תעשי חיים כי חיים רק פעם אחת .

sagi24

New member
תשובה

את בחורה מורכבת:) מצד אחד רוצה אהבה שמשיגה אותי את נלחצת ממנה מצד שני לא רוצה להיות לבד נתחיל מזה שכולם בעולם רוצים בסופו של דבר אהבה וקשר רציני ואין בעייה לעשות סטוצים ולנצל את הרווקות עד שמוצאים בן זוג כולל סטוצים מניסיון ואני בין היתר הייתי רקדן מועדונים אני יודע שבמועדונים ופאבים מרוב רעש היא אפשר לנהל שיחה נורמלית כדי להכיר את הבחור בחורה שעטמדים מולך רואים רק את המראה של אותו אדם ומקסימום מצילחים לשמוע איזה כמה משפטים ואז לוקחים צאנס כי רק בטלפון ובפגישה אחרי זה אפשר לדעת מהו אותו אדם ויש גם את בקטע של השתיה שהיא אפשר להכיר ששיכורים לכן הנט ניראה לי אחלה של אופציה בשבילך את יכולה לראות תמונה של הבחור לשוחח איתו בצרא והתרשם ממנו בצורה עמוקה את כם יכולה להיכנס למספר אתרי הכרויות ישראלים שבנט ולראות שיש שם מספר גברים חמודים שגם נראים סבבה שמחפשים כמוך אהבה ברגע שתמצאי את אותו בן זוג חמוד שאת מחפשת אל תרגישי חנוקה פשוט תסבירי לאותו בחור שאת צריכה מדי פעם את הפינה שלך ואני משאר שהוא יבין אני למשל מתאמן בפיתוח גוף תחרותי וחייב להתאמן כל יום בחדר כושר ואני מראש מסביר לבחורה שאני חייב את השעה -שעה וחצי של האימון והרוב מבינות ומתחשבות אם היית באה ואומרת שהכרת מישהו והוא היה חמודה והיתם חברים והעפת אותו כי הוא היה קנאי ורכושני והרגשת כאילו הוא מקיף אותך בחומה אז הייתי מבין אבל לפסול בחור עוד לפניי שנתן לך סיבה סתם לא לעניין בקשר לנורמות שהחברה מציבה לנו כאילו מי שעדיין רווק בגיל 27 משהו אצלו לא בסדר ופי כמה וכמה אם היא בחורה אז גם אמא שלי רוצה לחתן אותי כבר מגיל 20 ניראה לי וכבר שנתיים לא הייתי בקשר מש רציני כי לא יצא והיא לחוצה אבל אני גם היא מבינה שאני עוד צעיר ושאני בטוח יתחתן והיא תקבל נכבדים השאלה היא רק מתי ואז היא נעשית פחות לחוצה ככה זה אמהות לחוצות מטבען וזה רק מראה לך שלאמא שלך איכפת ממך ושלפי דעתה נשואים ואהבה וילדים יעשו אותך לבחורה הרבה יותר מאושרת תורידי לחץ תנסי להכיר במקומות אחרים כגון הנט תנסי לא להכיר שאת שיכורה תנסי לא לשים לחץ על למצוא אהבה זה יבוא ושזה יבוא אל תלצחי עוד לפניי שקיבלת סיבה מהגבר להרגיש לחוצה

voguemaster

New member
מצב בהחלט לא נעים

"ובכן, בתקופה האחרונה די נשבר לי מכם, גברים יקרים ויפים שלי" אכפת לך לספר לנו למה ?
"אני מוצאת את עצמי בשיחות עמוקות עם חברות לגבי מה יהיה הבילוי של היום ואם אפגוש את הבחור" בעיניי, הנה טעות מספר אחת. יותר מדי ציפיות ל"בחור". מבחינה הגיונית, לא סביר שמישהו שאת לא מכירה יעמוד בציפיות שאת בונה לעצמך מראש. בקשר לנושא של הפחד מהמחויבות. לדעתי את עושה טעות. את צריכה לקחת הכל לאט יותר. אולי להכיר בחור ולהיכנס למיטה איתו די מהר זה לא בשבילך. כלומר, זה מן הסתם אפשרי ולפעמים רצוי, אבל אולי תנסי לחכות קצת עד שיווצר משהו ביניכם קודם ? קצת התרגשות, רגשות או איזו התאהבות קטנה ?? לא מזיק.. הרעיון הוא - קחי את זה לאט, בזחילה, כדי שיהיה לך נוח עם זה. "אבל כשזה נגמר וזה נגמר בגללי הרגשתי שוב בדידות איומה" לא טיפלת בבעיה, רק לקחת כדור אקמול
. ובכלל, זה לא שאני מנסה להגיד לך איך להרגיש. אם את מרגישה בדידות, צד לי לשמוע. אני חושב שאנשים עושים מזה סיפור גדול מדי. אני ישבתי לי בבית הערב לבד לגמרי (ההורים הלכו לסדר), ואין לי שום בעיה. אני אהיה בן 28 ביום שבת ואני לא מרגיש בדידות. אני אומנם לבד, אבל זה לא מפריע לי! כנראה שאני מאלו שזה מתאים להם.. "נו, מתי תתחתני?" לצערנו זה בלתי נמנע, תחליקי את זה ואל תתני להם להלחיץ אותך. ובכלל, מוסד הנישואין. אני מתקשה להאמין בו... "האינדיוודואליסטית בעולם קונפורמיסטי..." אהבתי את הסגנון
"אני מאמינה ששיטחיות של 3 כוסות ג'ין וטוניק+כמה שוטים של משהו יסדרו את ההרגשה" עוד טעות בעיניי. אלכוהול אף פעם לא עוזר. אם את מרגישה בודדה וקצת עצוב לך, זה לא יפתור, רק יעשה את זה גרוע יותר ותישארי באותו מקום. אולי במקום, צאי תבלי רק בשביל עצמך, לא בשביל לצוד. אל תשתי כדי להרגיש טוב יותר. תתפרקי על איזו רחבת ריקודים מסכנה (או לא מסכנה, תלוי איפה
) כדי להרגיש טוב יותר. תצאי לבלות בשביל הכיף שלך, ובלי לחשוב על אהבה. אני אומר סה"כ שתרגישי טוב עם עצמך והיותך לבד ובמקום לחפש מטרות כמו מכ"מ של מטוס קרב, תהיי לא אקטיבית ולא פאסיבית אלא רק קשובה להזדמנויות שנקרות בדרכך. "נמאס לי לראות את כל החברים הקיימים" - חחחחחח
. כל מה שאני יכול להציע לך זה dancing buddy
. תרגישי טוב

למעלה