ברגע זה לפני 28 שנים היינו עם שחצן

אשור

New member
ברגע זה לפני 28 שנים היינו עם שחצן ../images/Emo61.gif

ומונהגים על ידי הנהגה עיוורת שגרמה לנו לחשוב שאנו אימפריה בלתי שבירה.למחרת בשעה 14:05 בקע קולו של אריה גולן משידורי ישראל ואז חשנו כמו בימי פומפאי האחרונים לאחר שהווזוב החל להשתולל. האם השתנינו?

magy

New member
אני חושבת שכן. השתנינו ....

לרעה. נהיינו עוד יותר שחצנים. בלתי מפרגנים. וכהי חושים בנוגע לאבידות וקרבנות. ליבנו נעשה גס באלימות המתגברת הן בגבולות והן בתוך הארץ. חיי אדם נעשו זולים מאד.......

אז מה יהיה? ../images/Emo10.gif

העתיד מצטייר בצבעים אפורים
ודפקא כאשר לי, באופן אישי כל כך טוב בחיים
הגעתי לגיל שאפשר להתחיל..... להינות מהחיים.. גיל של תובנה, הבנה וסלחנות, כבר לא רצה אחרי הרוח...נותנת לה ללטף את הפנים, כבר לא מנסה לשנות עולם או להשפיע , אלא - סבלנית וידידותית לסביבה... אז.. בבקשה שתהיה לנו חתימה טובה...
קצת שקט ושלווה, מגיע לנו ! הגיע הזמן ! תודה.

Mrs Kremmbo

New member
מצער....אבל רק הדרדרנו בשנים

האחרונות....... המ...אני יודעת שאין קשר - אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה מגי - את יכולה במקום דף מאמרים - לעשות דף קישורי פורום שזה יכול להיות נחמד :) -מיסי קרמבואית-

magy

New member
קרמבואית, היו לי קישורים....

כעת , אני רואה שהם נעלמו..... אני עדיין די בורה בפורמט החדש עם הקישורים החדשים......... אבל אני מבינה שניתן שם...איפה שכתבתי את השטויות שבטח ראית....לעשות קישורים לדברים הקבועים שהיו קודם ושאני לא יודעת לאן נעלמו כעת..... היה לי .....אלטע זעכאן, ואריה רייכמן ממעריב.....וריהוט עתיק..... תעזרי לי????

נתיבה רפ טודות על התיקון ../images/Emo3.gif

אבל אני אוהבת לכתוב דוקא - דפקא ככה ! אצלי משהו = משו, בית ספר = ביצפר, ערב = ערף, תודה= טודה.. יש עוד... ועוד משו... ברוחה הבאה לפורומנו הנחמד.

נתיבה

New member
ני כפר הייתי כאן.תחת השם טרה.

רק מה נתיבה מסאה אותי ביום אלף בלילה בשירי גיל אלדמע וכאן קטע נוסטלגיה אמיתי.:כדלקמן. ברחוב אחדות העבודה בשכונת בורוכוב בגבעתיים. יש שלט קטן המורה על הסליק הראשון[כנראה] בארץ. שם מסביר למי שמתאם מראש עם רן אלדמע [אחיו של גיל,] על הסליק. הוא פותח את המכסים של הסליק שם כלי נשק כיאות, לסליק. [גם חדשים יותר.] יתר על כן לרן שכבר אינו צעיר, יש תמונות וסיפורים על השכונה שנוסדה ב-1926 ובה כעשרים בתים זהים, ורק אביהם של רן גיל ודיצה..אלדמע אברהם שמו, בנה בית ששימש להתכנסויות של אנשי השכונה שהיתה הראשונה מעבר למוסררה -האיילון דהיום.בית גדול גדול. יש אפילו שני בתים שנותרו מאז.מול הסליק. הוא גם הוסיף שזה על יד המכתש שהיום הוא המגרש של הפועל רמת גן. ויש תמונה של הבור שהיה המכתש.! מומלץ להגיע לשם ואפילו יותר מאלף ממוזיאון הפלמ"ח שמרשים ע[א]מנם אבל היה יכול להיות פחות קיצ´י..[ולא כמו הסרט:חבורה שכזאת..!] [נבדק]

חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

וקטע הנוסטלגיה שלך - נמצא בחצר האחורית של הבית שלי... ועוד קטע... אישי היקר - יליד גבעתתיים (יליד שנת 1944) זוכר היטב את התקופה... עולם קטן - נוסטלגיה שלנו....
כל טוב לך טרה\נתיבה.

רגע, בנות, זה לא היה בפרדס?

איפה שהיום יש קאנטרי קלאב ובניינים רבי קומות? בהמשך רחוב בן גוריון בגבעתיים? כי משום מה תמיד חשבתי ששם היה משהו מיוחד אנא, מהר סדרו לי את ההיסטוריה וחונה, חשבת ששכחתי? הנה
כבר כמעט לא רואה אותך

לא ולא בפרדס יש שוקת...לא סליק ../images/Emo9.gif

הסליק של משפחת אלדמע נמצא בשכונת בורוכוב הותיקה בגבעתיים - בדיוק כמו שנתיבה תיאר. מיתחם הקאנטרי ומערבה - נקרא פעם שטח 9 והיו שם בונקרים של תחמושת, כיום יש שם רבי קומות מצופים בשיש ומצוקת חניה גדולה.
פנטזיה
בחזרה ו-
גם, אני באמת מדוללת אינטרנט לאחרונה, כתבתי לך גם את הסיבה, לא נורא, יש אור בקצה המנהרה. Aני.

פתחתי מפה ../images/Emo9.gif כבר לא ממש זוכרת

חשבתי על שכונה אחרת כנראה יש גם שכונת בורכוב וגם קריית בורכוב? האחת היכן שהסליק השניה ליד המקום שאני תארתי?

אטיוד5

Active member
תיקון. המכתש הוא המגרש של ...

הפועל ר"ג מיום שאני זוכר את עצמי. שזה לפחות 45 שנים. ואם אני לא טועה, הוא בעצם של הסתדרות מועצת פועלי ר"ג, או מועצת הסתדרות פועלי ר"ג, או פועלי מועצת הסתדרות ר"ג, גם אם חיי יהיו תלויים בזה לא אצליח לזכור.
מה שאני כן זוכר הוא שבנין המועצה נמצא בפינת הרצל-יהלום ששמו שונה ממזמן לקריניצי. מי שיחק איתי שחמט שמה?

נתיבה

New member
ומה שלא נשתנה זה שעדיין לא שתינו

...מהים של עזה..גם על אושויץ חשבו שזה לא יכול להיות..![נבדק]

magy

New member
אשור, לכשתתקיים הפגישה שלנו

עם זהבוש, התכבד אותנו בנוכחותך????????

נתיבה

New member
אמרו שלא יירו טילים.ירו.!

אמרו[הגששים]ש:"אתם באמת חושבים שהמצרים יממשו את תכניתם השגעונית ויחצו את התעלה.אמרו וחצו.! אז למה אומרים. שלא יגידו. ואז לא נאשים אותם.! [מדברי זוגתי..][נבדק]

נתיבה

New member
ההנהגה לא היתה עיוורת.

הכי קל זה להאשים את ההנהגה. הנה למשל עכשיו.הוחלפה ההנהגה עקב אי-מימוש של הסכמים חתומים.ומתחילים לבדוק האם גם אנחנו לא מקיימים הסכמים.! ז"א לא מסכימים להשבת השבים.[ומקוה שגם אם אני מתבטאת בחסכנות יבינו.] לא מסכימים להקמת מדינת כל אזרחיה.[כפי שדורש ח"כ בישארה למשל] לא מסכימים להפסקת העליה.[כפי שדורש היו"ר] לא מסכימים להעביר את ההתנחלויות חזרה לשטח המדינה שלפני 67.[כשם שלא מסכימים שכפרים ערביים יעברו לרשות הפלסטינית. מה שרציתי להדגים הוא שהבעיות אינן של ההנהגה אלא של המצב הבלתי אפשרי שנותר כאן לאחר שהגענו לצפיפות של 5 מליון יהודים בשטח של 27 אלף קמ"ר + רמת הגולן. איזו הנהגה יכולה היתה לחזות לפני 28 שנה שהמצרים באמת מתכוונים להקריב מליון חיילים כפי שדברו.זו היתה ההפתעה האמיתית. מלבד זה כמה שנים היו עוברות ללא תזוזה-לפי דעתך-מבלי שתפרוץ מלחמה-עוד שלוש..ארבע..הרי בסוף זה היה קרוה..כשאתה יושב על התעלה. להיות חכם לאחר מעשה.זה קל.!

hnnr

New member
היתה גם היתה

נכון שקשה להתנבא, ביחוד בנוגע לעתיד. אבל מההנהגה מצפים ליותר, בשביל זה היא הנהגה!

נתיבה

New member
גם היום אנו עם שחצן-כמו אז.וההנהגה

היא זו שנבחרה ברוב גדול...עיוורת זו כבר שאלה של השקפה.

למעלה