ברגע זה ממש!

pain is MY love

New member
ברגע זה ממש!

ממש בשנייה זו! מה השיר שהכי הכי מתאר את ההרגשה שלכם?!?!?! תנו את שם השיר, המבצע וציטוט מתוכו אשר מתאר את מה שאתם מרגשים... אצלי זה השיר "תן לי סימן" של מירי מסיקה. "הוא לא יודע איך שאני חושבת עליו הוא לא יודע איך כל מבט משפיע עלי די במילה אחת די במבט אחד תן לי סימן שגם אתה רוצה תן לי סיכוי, נצעד עד הקצה רוצה להגיד לך איך אני באה עד אליך תן לי יד..." נראה לי שנפלתי ממש ממש חזק הפעם...

ChilD SouL

New member
השיר שלך - "תן לי סימן" ו...

השיר של רונית שחר - "ים של זמן". "ים של זמן מאז נגענו אף פעם לא סיפרתי לך, שאני עוד שם אני לא אוהב יותר כך לעולם. ים של זמן מפריד בינינו, אף פעם כנראה לא נחזור אבל אני אשמח, אני אשמח כשאביט לאחור."

ללא נושא

אני די רגישה.. ויש לי מצבי רוח שמשתנים מהר.. אז ככה: בבוקר.. קפצתי ושרתי את ``אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי.. מלמטה הסולם עולה להתקרב אלי הוא מנסה, מגיע? לא מגיע, לא מגיע``. של גידי גוב. אבל, השאלה היא על עכשיו.. וזו התשובה: ``כי נאמר כבר הכל אין לי מה להוסיף לזה, פשוט לא יכול הלילות ארוכים והפחד.. לא תדעי לעולם איך בכיתי כמו ילד, לא תרגישי דבר תשכחי את הדרך לכאן.. כי הזמן הולך ותם... לא נושם ולא נרדם... לא חולם ולא הוזה.. רק שר...`` ארקדי דוכין.

ללא נושא

אני די רגישה.. ויש לי מצבי רוח שמשתנים מהר.. אז ככה: בבוקר.. קפצתי ושרתי את ``אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי.. מלמטה הסולם עולה להתקרב אלי הוא מנסה, מגיע? לא מגיע, לא מגיע``. של גידי גוב. אבל, השאלה היא על עכשיו.. וזו התשובה: ``כי נאמר כבר הכל אין לי מה להוסיף לזה, פשוט לא יכול הלילות ארוכים והפחד.. לא תדעי לעולם איך בכיתי כמו ילד, לא תרגישי דבר תשכחי את הדרך לכאן.. כי הזמן הולך ותם... לא נושם ולא נרדם... לא חולם ולא הוזה.. רק שר...`` ארקדי דוכין.

עכשיו זה קצת השתנה..

``באמצע הלילה עולה על מטוס.. מחלקה ראשונה לגרמניה.. יש לך שם.. יין ואוכל סרט בווידאו, שעה שעתיים ואת.. חוזרת הביתה`` יותר טוב כלום מכמעט - עברי לידר.

L y c a n

New member
זה תמיד WONDERWALL

Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall

זכוכיות

New member
Moving- Supergrass

Got a low low feeling around me And a stone cold feeling inside And I just can’t stop messing my mind up Or wasting my time... רץ בלופים.

Cobe Anan

New member
שיר מזרחי כבד שנקרא ``דיקלה``.

`עכשיו אני עצוב כל כך ורק רוצה להיות איתך, אז תחזרי לפה מהר שלא יהיה עצוב יותר. אוי, שום דבר לי לא הולך, כל כך קשה לי בלעדיך.. לא אוכל- גם לא יושן- אני אומלל וגם מסכן. אני כמו כלב מסתובב, לחיבוקך אני רעב. מתי הסבל ייעלם? כי את ליבי הוא מטמטם.. ילדה שלי ילדה קטנה, אוי לליבי אין תקנה, כי אם לא תחזרי אלי- אין עוד טעם לחיי! הרגת אותי ילדה יפה, אני קרבן של אהבה. ``תיתן חיוך!`` כולם אומרים, אבל חיי אינם חיים. אושר שלי אנא חזרי- ולעולם שוב אל תלכי! כי בלעדייך, נשמה, אין לי אוויר לנשימה!` שיר שמתאר בדיוק את מה שעובר עלי כשדקלה בצבא..

Your House - Alanis Morissette

I went to your house Walked up the stairs I opened your door without ringing the bell I walked down the hall Into your room Where I could smell you And I shouldn't be here, without permission I shouldn't be here Would you forgive me love If I danced in your shower Would you forgive me love If I laid in your bed Would you forgive me love If I stay all afternoon I took off my clothes Put on your robe I went through your drawers And found your cologne I went down to the den I found your cd's And I played your Joni And I shouldn't stay long, you might be home soon I shouldn't stay long Would you forgive me love If I danced in your shower Would you forgive me love If I laid in your bed Would you forgive me love If I stay all afternoon I burned your incense I ran a bath And I noticed a letter that sat on your desk It said "Hello love, I love you so love, meet me at midnight" And no, it wasn't my writing I'd better go soon It wasn't my writing So forgive me love If I cry in your shower So forgive me love For the salt in your bed So forgive me love If I cry all afternoon אחד החזקים.

כל האלבום הזה מדהים.

Jagged Little Pill. היא הוציאה לו חידוש אקוסטי. לכל האלבום
אני טוחן את זה בזמן האחרון. אם לפני חצי שנה היו אומרים לי שני אשמע אלאניס הייתי נקרע מצחוק. אבל אני ממש מעריך אותה.

Dark Muse

New member
אוף...

התבלבלתי בטעות בפורום הזה עם פורום אהבה ורומנטיקה... השיר שהכי מתאים לי עכשיו? מיכה שטרית - עב"מ. ציטוט של הפזמון: "גם בלי אינטילגנציה מכוכב אחר אני יודע שאני חי כמו אדיוט וגם אם אלף חלליות ירחפו מעליי תמיד אהיה, איש בודד מאוד"

mass

New member
עוד חוזר הניגון...

וסתם כי הלכתי עכשיו את כל ת"א מצפונה עד דרומה כדי לעשות חושבים.

Cobe Anan

New member
אחד השירים הטובים..

מהסוג הזה שתמיד יגרום לך להרגיש יותר טוב..

eithancambridge

New member
האמת

"ואת" של הראל סקעת מאוד מדבר אלי כרגע. במי את מתאהבת את מי לא עוזבת אם רק היית נשארת, הייתי עושה אותך מאושרת.

מממ, נראה לי שזה:

"I think I made it a game to play your game and let myself cry. I buried myself alive on the inside, so I could shut you out, and let you go away for a long time. I guess it's ok I puked the day away. I guess it's better you trapped yourself in your own way. And if you want me back, you're gonna have to ask." לא כי רע לי או משהו, ואני לא בוכה באמת פשוט שני המשפטים האחרונים בקטע... מזכירים לי משהו כרגע
[the used - buried myself alive]

נועם m

New member
היחיד שיכולתי לחשוב עליו:

"lonliest day of my life" זה בכלל השם שלו? טוב, אני מניחה שכולכם יודעים למה אני מתכוונת. הוא ממש נטחן עכשיו... לא יצא אופטימי במיוחד, הא?

למעלה