ברגע זה נמחקו הודעותיה של missNY

ברגע זה נמחקו הודעותיה של missNY

הסיבה: התבטאות לא נאותה. אני מבקשת ממך גברת נכבדה שלא להכנס לפורום זה יותר, אלא אם את מתכוונת לדבר בכבוד למשתתפי הפורום הזה ואלי. יש כללים ברורים בפורום הזה: מותר לומר מה שרוצים וכמה שרוצים, אך לא פוגעים האחד בשני ולא מתסיסים. כמו כן אם אני רואה שהמגמה היא קנטרנית ופוגענית גרידא, לא אתן לזה יד. עברת את הגבול. מאחלת לך הצלחה רבה בפורומים האחרים ואם את מעוניינת להכנס גם אלינו- שמרי על כבודנו. תודה. אריאלה- מנהלת הפורום.

oOosapiroOo

New member
כןן.גם לי היא שלחה מסר

מה שכתוב בו נשמע נחמד... אבל אני יעזוב את זה חח

נאא, רמאות.

לא מאמינה לחברות של טמפונים

היא שלחה את המסר הזה גם לי....

בקיצור... קטע פרסומי עסקי ואל תתייחסו אליה. אני לא טועה בתחושות שלי בדר"כ... כל ההופעה שלה כאן היתה חריגה ואם לא היתה נגררת לדיבור לא נאות היתה מתקבלת בברכה בביתנו, גם אם דיעותיה שונות ואו מנוגדות, אך יש כללים מינימליים של כבוד במקום הזה ואני לא אקל ראש לגביהם.

לילו BD

New member
אני חושבת שהיא שלחה לכולם מסר..

ואריאלה אנחנו מסכימים איתך !

אז מה היא עשתה בעצם? פרסמה?

לא צריך להיות כאלה קשים אם זה רק פרסום תמים..
אני מניחה שאין לה כוונה רעה [אם היא שרשרה נכון] - ואם זה יותר מזה, כנראה שהגיע לה....

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifמה היה איתה?!../images/Emo6.gif

אני לא מעודכנת XD היא שלחה לי מסר על אילת בחינם או משהוו...

../images/Emo124.gif שימו לב בבקשה: יש עדכון:

אז ככה, missNY כתבה לי הלילה מסר מתנצל , בו היא מבקשת סליחה על התפרצותה אלינו ועלינו. לא היתה לה כוונה רעה, היא בחורה חמודה [באמת, כך התרשמתי ממנה] שאמרה מה שחשבה על כל נושא המופע [וזה יותר מסתם ליגיטימי]. אתם יודעים שאני מרשה לכל אחד לומר מה שהוא רוצה, רק לשמור על תרבות שיחה נאותה. אפשר לומר הכל , אך צריך לדעת איך... היא הבינה ששגתה והתבטאה בצורה קצת קיצונית. היא סיפרה לי שהיא אכן עובדת בחברת שווק שמעסיקה בני נוער ולכן שלחה לכולנו את המסר הפרסומי ועם זה אין לי שום בעיה, כי אם זה לא על גבי הפורום, זה חוקי ותקין. היא סיפרה לי קצת על עצמה והיא מצטיירת בעיני כבחורה חיובית שבעצם התנצלותה התגלתה בעיני כאחלה בחורה. אני מסיימת בזאת את הפרשה שהעיבה על יומנו אמש, ומזמינה אותה כלאחר כבוד לקחת חלק עמנו בבית של גילת הלל. מרגע זה היא חלק מאיתנו, אם תבחר בכך. מאחלת לכולכם אחלה יום. ארי.

למעלה