ברגע שאני חוזרת מסבתא שלי יהיה

ברררר

New member
שאלון שישי ../images/Emo47.gif

זה או זה במוזיקה 1. קולדפליי או U2? 2. אהוד בנאי או מאיר בנאי? 3. אביתר בנאי או יהלי סובול? 4. עברי לידר או אביב גפן? 5. ברי סחרוף או רמי פורטיס? 6. שייגעצ או אינפקציה? 7. היהודים או סינרגיה? 8. משינה או אתניקס? 9. מאיה בוסקילה או שירי מיימון? 10. מירי מסיקה או ריטה? 11. רמי קליינשטיין או דניאל סלומון? 12. דנה ברגר או רונה קינן? 13. מדונה או אנסטסיה? 14. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? 15. אשר או ג'סטין טימברלייק 16. רולינג סטונס או הביטלס? 17. לד זפלין או פינק פלויד? 18. קין או פו פייטרס? 19. דסטניז צ'יילד או שוגרבייבס? 20. ג'ניפר לופז או ביונסה? 21. נירוונה או נירוונה?!?!!?!?!?! 22. בלקפילד או NOVA? שבת שלום. וזה מקורי
.

עוד שעתיים וחצי;[

1. קולדפליי או U2? קולדפליי. 2. אהוד בנאי או מאיר בנאי? מאיר. 3. אביתר בנאי או יהלי סובול? יא, קשה. אמ...אביתר.
4. עברי לידר או אביב גפן? עברי. 5. ברי סחרוף או רמי פורטיס? סחרוף או שניהם ביחד.
6. שייגעצ או אינפקציה? אינפקציה. 7. היהודים או סינרגיה? סינרגיה. 8. משינה או אתניקס? משינה. [אתניקס
] 9. מאיה בוסקילה או שירי מיימון? שירי. 10. מירי מסיקה או ריטה? אמ... 11. רמי קליינשטיין או דניאל סלומון? דניאל. 12. דנה ברגר או רונה קינן? רונה קינן. 13. מדונה או אנסטסיה? מדונה. 14. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטניה. 15. אשר או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין. אשר היה אתמול בקונאן והוא מאוד דומה לג'ון, לא?
אולי זאת רק אני.
16. רולינג סטונס או הביטלס? ביטלס. 17. לד זפלין או פינק פלויד? אמ... 18. קין או פו פייטרס? פו פייטרס. 19. דסטניז צ'יילד או שוגרבייבס? אמ... 20. ג'ניפר לופז או ביונסה? אמ... 21. נירוונה או נירוונה?!?!!?!?!?! נירוונה. 22. בלקפילד או NOVA? נובה, דה.

סופשבוע רגוע....

זה או זה במוזיקה 1. קולדפליי או U2? קולדפליי 2. אהוד בנאי או מאיר בנאי? אהוד 3. אביתר בנאי או יהלי סובול? יהלי סובול 4. עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן 5. ברי סחרוף או רמי פורטיס? ברי סחרוף 6. שייגעצ או אינפקציה? שייגעצ 7. היהודים או סינרגיה?היהודים 8. משינה או אתניקס?משינה 9. מאיה בוסקילה או שירי מיימון?שירי מיימון 10. מירי מסיקה או ריטה?מירי מסיקה 11. רמי קליינשטיין או דניאל סלומון? רמי קליינשטיין 12. דנה ברגר או רונה קינן? דנה ברגר 13. מדונה או אנסטסיה?מדונה 14. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני 15. אשר או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין 16. רולינג סטונס או הביטלס?ביטלס 17. לד זפלין או פינק פלויד?פינק פלויד 18. קין או פו פייטרס? קין 19. דסטניז צ'יילד או שוגרבייבס? שוגרבייבס 20. ג'ניפר לופז או ביונסה?ג'ניפר 21. נירוונה או נירוונה?!?!!?!?!?! ממממממ 22. בלקפילד או NOVA? נובה!!!!! ב-ר-ו-ר

dsol

New member
יא יא יא

זה או זה במוזיקה 1. קולדפליי או U2? קולד 2. אהוד בנאי או מאיר בנאי? אהוד 3. אביתר בנאי או יהלי סובול? אביתר 4. עברי לידר או אביב גפן? שניהם ביחד עדיף 5. ברי סחרוף או רמי פורטיס? ברי 6. שייגעצ או אינפקציה? שייגעצ 7. היהודים או סינרגיה? סינרגיה 8. משינה או אתניקס? אתניקס 9. מאיה בוסקילה או שירי מיימון? שירי 10. מירי מסיקה או ריטה? ריטה 11. רמי קליינשטיין או דניאל סלומון? דניאל 12. דנה ברגר או רונה קינן? רונה 13. מדונה או אנסטסיה? מדונה 14. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה 15. אשר או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין 16. רולינג סטונס או הביטלס?רולינג 17. לד זפלין או פינק פלויד? פינק 18. קין או פו פייטרס? פו 19. דסטניז צ'יילד או שוגרבייבס? שוגר 20. ג'ניפר לופז או ביונסה? ג'ניפר 21. נירוונה או נירוונה?!?!!?!?!?! נירווארנה =P 22. בלקפילד או NOVA? נובה שבת שלום. וזה מקורי . שבת שלום זה לא מקורי ! את יודעת כמה פעמים אמרו לי את זה בחיים שלי ?!

שישיץ

New member
../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif

1. קולדפליי או U2? קולדפליי 2. אהוד בנאי או מאיר בנאי? אהוד בנאי 3. אביתר בנאי או יהלי סובול? יהלי סובול 4. עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 5. ברי סחרוף או רמי פורטיס? ברי סחרוף 6. שייגעצ או אינפקציה? אינפקציה 7. היהודים או סינרגיה? סינרגיה כי את היהודים אנלא סובלת 8. משינה או אתניקס?
9. מאיה בוסקילה או שירי מיימון? שירי כפרעליה מימון 10. מירי מסיקה או ריטה? מירי מסיקה 11. רמי קליינשטיין או דניאל סלומון? דניאל סולומון 12. דנה ברגר או רונה קינן? רונה קינן
13. מדונה או אנסטסיה? מדונה. היא בת 47!!! 14. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה 15. אשר או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין כי הוא שקסי 16. רולינג סטונס או הביטלס? ביטלס 17. לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד 18. קין או פו פייטרס? who?
19. דסטניז צ'יילד או שוגרבייבס? איכ 20. ג'ניפר לופז או ביונסה? ביונסה כי היא מזכירה לי את טיירה בנקס 21. נירוונה או נירוונה?!?!!?!?!?! נירוונה
22. בלקפילד או NOVA? nova סופ"ש נפלאא

שישיץ

New member
כי..._../images/Emo79.gif

פשוט מדוכדך בזמן האחרון (כמה שעות) זה יעבור.
תודה האני

גם אני ../images/Emo9.gif

זה או זה במוזיקה 1. קולדפליי או U2? קולדפליי 2. אהוד בנאי או מאיר בנאי? אהוד 3. אביתר בנאי או יהלי סובול? אביתר 4. עברי לידר או אביב גפן? עברי 5. ברי סחרוף או רמי פורטיס? ברי 6. שייגעצ או אינפקציה? שייגעצ 7. היהודים או סינרגיה? סינרגיה 8. משינה או אתניקס? משינה 9. מאיה בוסקילה או שירי מיימון? שירי מימון 10. מירי מסיקה או ריטה? מירי 11. רמי קליינשטיין או דניאל סלומון? דניאל 12. דנה ברגר או רונה קינן? דנה 13. מדונה או אנסטסיה? מדונה 14. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני 15. אשר או ג'סטין טימברלייק ג'סטין 16. רולינג סטונס או הביטלס? ביטלס 17. לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד 18. קין או פו פייטרס? ? 19. דסטניז צ'יילד או שוגרבייבס? דסטניז 20. ג'ניפר לופז או ביונסה? ג'ניפר 21. נירוונה או נירוונה?!?!!?!?!?! שאלה קשה, אני חושבת שאלך על נירוונה 22. בלקפילד או NOVA? נו מה זה ברצינות? NOVA
שבת שלום ושבוע טוב

א ו ר 21

New member
טוב אלו הבחירות שלייי...

קולדפליי או U2?קולדפליי 2. אהוד בנאי או מאיר בנאי?מאיר הנאי 3. אביתר בנאי או יהלי סובול?אביתר ובענק 4. עברי לידר או אביב גפן?האמת קשה אבל עברי 5. ברי סחרוף או רמי פורטיס?ברי סחרוף 6. שייגעצ או אינפקציה?שניהם אני לא סובלת 7. היהודים או סינרגיה?יהודים,מה לעשות שלסינרגיה יש אחלה מוזיקה אבל חרא של מלל 8. משינה או אתניקס?משינההה 9. מאיה בוסקילה או שירי מיימון?שירי 10. מירי מסיקה או ריטה?מירי 11. רמי קליינשטיין או דניאל סלומון?קלינשטיין ביג טיים 12. דנה ברגר או רונה קינן?רונה קינן 13. מדונה או אנסטסיה?ברור שמדונההה 14. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?איכככס 15. אשר או ג'סטין טימברלייק? ?????????לא מעניינים 16. רולינג סטונס או הביטלס?שניהם גדולים מדי כדי שיעמדו בבחירה 17. לד זפלין או פינק פלויד?פינק פלויד 18. קין או פו פייטרס? 19. דסטניז צ'יילד או שוגרבייבס? 20. ג'ניפר לופז או ביונסה? 21. נירוונה או נירוונה?!?!!?!?!?! 22. בלקפילד או NOVA?נובבההההההה

טולייצ

New member
בר את מלכה ../images/Emo47.gif

זה או זה במוזיקה
1. קולדפליי או U2? קולדפליי 2. אהוד בנאי או מאיר בנאי? אהוד 3. אביתר בנאי או יהלי סובול? יהלי
4. עברי לידר או אביב גפן? עברי
[התלבטות קשה..] 5. ברי סחרוף או רמי פורטיס? ברי
6. שייגעצ או אינפקציה? שייגעצ 7. היהודים או סינרגיה? היהודים 8. משינה או אתניקס? משינה 9. מאיה בוסקילה או שירי מיימון? שירי
10. מירי מסיקה או ריטה? מירי,למרות שמבחינה ווקלית ריטה הרבה יותר מיוחדת! 11. רמי קליינשטיין או דניאל סלומון? דניאל 12. דנה ברגר או רונה קינן? רונה
אבל גם דנה
13. מדונה או אנסטסיה? מדונה 14. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני 15. אשר או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין [Gone
] 16. רולינג סטונס או הביטלס? ביטלס!! 17. לד זפלין או פינק פלויד? פינק פלויד [איחודים עושים לי את זה
] 18. קין או פו פייטרס? פו פייטרס!!! 19. דסטניז צ'יילד או שוגרבייבס? שוגרבייבס [את בטוחה שזה עם ר'
] 20. ג'ניפר לופז או ביונסה? ג'ניפר [לביאה כמוני
] 21. נירוונה או נירוונה?!?!!?!?!?! נירוונה אנפלאגד
22. בלקפילד או NOVA? זה כ"כ מתבקש שאני ארשום נובה

למעלה