ברגע של אומץ רב וייאוש קל...

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
ברגע של אומץ רב וייאוש קל...

שלום לכולם. אני בת לאבא חולה בסרטן ריאות מסוג SMALL CELL LUNG CANCER. הוא חלה במחלה באוגוסט ועבר סדרת טיפולים כימותרפיים + הקרנות. לאחר חודשיים מסיום ההקרנות מצאו אצלו גרורות במוח. הוא עבר שוב הקרנות, המצב השתפר למראית עין, ולפני כארבעה ימים מצבו התדרדר מאד והוא סובל מכאבים נוראיים בעמוד השדרה ואינו מסוגל ללכת ללא תמיכה מאסיבית. היום חגגתי את יום הולדתי ה-23 בכאב ובצער שלא יתואר, עם תחושה קשה שזהו יום ההולדת האחרון שלי עם אבא. לא איבדתי תקווה, אבל המציאות מתדפקת לי מול העיניים ומכריחה אותי להסתכל לה ישר בפרצוף. הגענו למצב שבו אבא כמעט סיעודי (או ממש סיעודי, אבל קשה להגיד את זה) ולא ברור אם מדובר בגרורות של הסרטן באגן (זה החשד של האונקולוג) או במשהו אורטופדי. מחר בלילה יש לו MRI של האגן,וביום שני נדע את רוע (או טוב) הגזרה. קשה לנו לעזור לו, אפילו פיסית. אנחנו 4 נפשות בבית- אבא, אשתו, אחי הקטן (בן 14) ואני. אחי הגדול גר בקרבת מקום עם ארוסתו. המחשבה על זה שייתכן ונאלץ להכניס מטפל/ת זר/ה הביתה כואבת מאד וקשה לנו מאד, מה גם שאנחנו יודעים שזה פשוט ישפיל אותו. אבל אין ברירה. אנחנו לא יכולים להשגיח עליו ולעזור לו 24 שעות ביממה. הסיפור שלי בטח נראה חסר פואנטה, אבל זה בסדר. הייתי חייבת להוציא את זה מהלב. חשבתי שאולי פה זה מקום נכון לעשות את זה, בהנחה שגם בני משפחה של חולי סרטן יכולים לדבר פה מבלי לגרום לסבל של חולי סרטן אחרים. חשבתי על זה המון. חשבתי שאם אבא שלי היה נכנס לפה וקורא סיפורים של בני משפחה של, הוא היה מתייאש לחלוטין ומתעצב לדעת שככה בני המשפחה היקרים לו מרגישים. אני מקווה שלא העצבתי או פגעתי באף אחד. אולי יש פורום לתמיכה בבני משפחה של חולי סרטן? תודה על ההקשבה

MemphisRaines

New member
באלי שלום

הפורום הזה הוא פורום תמיכה שמו הוא לא לבד וזו בדיוק המטרה לא להיות לבד כשבן משפחה חולה בסרטן כל המשפחה חולה ברמה זו או אחרת לאביך קשה כי הוא חולה לך ולאחיך קשה כי אתם בניו ואתם מתמודדים עם לראות אותו סובל עם לראות אותו מאבד יכולות שהיו לו כנ"ל גם לגבי אשתו זה לא קל ובשביל זה אנו פה כחברים כתומכים כבני משפחה אחת גדולה אשמח להיות לאוזן קשב עם פואנטה או בלעדיה העיקר שזה יקל ולו במעט עלייך ועל בני משפחתך רפאוה שלמה לאביך
שרון
בתור אחד שהחלים מסרטן הרשי לי לחזק את ידייך

lital_helmer

New member
באלי יקרה...../images/Emo140.gif

כולנו איתך!
וכמובן שאת יכולה ומוזמנת להשתתף בפורום זה ולקבל את התמיכה שאת כל כך רוצה. ברור שלא העצבת או פגעת בחברי הפורום (בזה אני בטוחה). נשמח תמיד להקשיב לך. ליטל

bali

New member
מנהל
תודה רבה רבה ליטל.

כרגע יש מצב רגיש בבית ואני לא יכולה לכתוב הרבה, אבל ניפגש בהמשך...

מלמלה

New member
הי אלי יקרה

מזל טוב ליום ההולדת ושיבואו שמחים ממנו
אכן קשה כאשר אבא חולה והחשש הזה שלאבד אותו אני מכירה את זה מעצמי הדאגה והתחושה של הרצון להיות עדין ילד (ואת באמת מאוד צעירה ) היו חזקים ותמכו זה בזה

bali

New member
מנהל
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif זה כבר מעודד.

ענת42

New member
ליבי איתך

באלי יקרה, ליבי איתך וזהו אכן המקום לכתוב את אשר על ליבך, אומנם זו לי פעם ראשונה שאני ניכנסת לפורום הזה, אך כחולת סרטן ואולי יש עוד כמוני, יכולה אני להבין הכי טוב מה שעובר עלייך בימים אלו. עצתי לך כי בתקופה זו הרעיפי על אביך את מלוא האהבה לה הוא זקוק ובאשר לעובד זר, נכון שלפעמים המעמד קשה אך מחייב המציאות, גם אני מעסיקה עובדת זרה כיון שאיני יכולה לתפקד בבית ובהתחלה זה קשה אבל מתרגלים מהר למצב החדש. מחזקת את ידייך ותמיד נהיה פה למענך להקשיב. ענת

למעלה