ברגע של חולשה .........

• פותח הנושא 0g30
  • פורסם בתאריך

0g30

New member
ברגע של חולשה .........

אני מכין לי עכשיו ג´וינט ראשון אחרי שלושה שבועות שלא עישנתי .... איזה באסה ..........ותאמינו לי שבשבילי שלושה שבועות זה נצח לא לעשן בתור אחד שמעשן כל יום ....... אולי למישהו יש טיעונים שיעצרו אותי ....... על החתום נרקומן ברגע של חולשה

קשכפית

New member
שבת שלום יקירי

בעצם לא מכירה אותך אבל שאלה: האם אתה מהאנשים שברגע שמעשים אחד, שוכחים להפסיק? אם אתה כזה באמת עצור! כי אתה יודע שזו התחלה של עישונים שוטפים ויותר מידי (כמו בכל דבר שהוא יותר מידי) זה ממש לא טוב. לעומת זאת, אם אתה מסוגל לעשן את הג´וינט הזה ובזה זה נגמר עד נניח עוד שבועיים? אז אל תהיה קשה עם עצמך. אני אישית לא מעשנת, אבל היו שנים שפה ושם ושם ופה עישנתי, זה היה אצל ועם אנשים, אף פעם לא קניתי או צרכתי את זה באופן יום יומי, מה שאני יכולה להגיד שכל עוד זה היה פעם פה ופעם שם זה היה מאוד נעים ומצחיק. אבל למזלי אני לא טיפוס שמתמכר והופך את זה ליום יומי כל היום כשזה כך זה ממש דוחה ורע לדעתי, אבל מידי פעם עישון כשזה בקונטרול ובסופשבוע ופעם ב... זה ממש בסדר. ושוב הכל תלוי באישיות שלך. חבר מאוד טוב שלנו סיפר שכאשר היה מעשן גראס זה היה מאוד מאוד מסיבי בלי מעצורים ולכן הוא היום מכיר את עצמו ויודע שאם יקח אחד זה יהיה התחלה של סרט... אז הוא נמנע מזה לגמרי כי יודע את החולשה שלו. מקווה שהבנת ת´ראש שלי. שיהיה לך רק טוב אחינו. קשכה

למעלה