רוי של עומר
New member
ברגע של ../images/Emo10.gif מצב רוח לא משהו...
לפני הכל -
מזל טוב ליפעת להולדת ה"פלוס"...
ולענייננו... מצטערת, זהירות, ארוך... אני כאן כבר יותר מחודש,בד"כ צופה מהצד... אחרי שחשבתי שאני מוכנה להתחיל את הפרויקט של הדיאטה, התחלתי ופישלתי. תירוצים - המון! אף אחד לא משכנע... אתמול הסתכלתי באלבומים מהעבר ומצב הרוח ה
הפך ל :- (אולי בדיאטה, צריך לאסור הצצה באלבומים של פעם? ואולי בעצם יש לעודד זאת??? אני מרגישה זקנה באיזה 10 שנים לפחות עם ה"מטען העודף"... נו, אז החלטתי להתחיל מחדש. הצעד הראשון הידוע - להוציא את האוייב מהבית. הודעתי לבעלי:"יקירי, מהיום מים! מקסימום עם ויטמינצ´יק. לא עוד קולה,שוקולדים ושות´".ועוד הבטחתי לו שאם גם הוא יעשה איתי דיאטה (גם הוא לא ממש צנום...אני עושה לו תספורת הכי קרובה לקרחת... (הקיבוצניק שלי רגיל לתספורת "צבאית", עם מכונה על הכי קצר... אקווה שהתמריץ יעבוד.
צרה נוספת- מכירות את:"ומה אם יבואו אורחים? מה נגיש להם? (תירוץ מצויין להימצאות עוגיות בבית,משובחת, אלא מה? לאורחים !).החלטתי שפירות העונה מספיק טובים, מקסימום עזרתי גם להם לשמור על המשקל... קשה לי במיוחד העובדה שאני כל היום בבית (מגדלת באהבה רבה את ה
שלי,והמקרר
קורץ. אשמח לעיצות לכאלו שיושבות בבית (מי יושבת???
) רוצה לחזור לג´ינס ולחולצה צמודה !!! בתוך הג´ינס. לא לאוהלים של מתאים לי...(אליהם אני לא מצליחה להתרגל...). אוקיי, אז מחר אני נשקלת ומתקשרת לכללית, לגבי דיאטנית, ומקווה לבשר רק טובות... מצטערת על הנימה העגמומית...ולכן אסיים עם משפט קטן
של בעלי: "אני שומר על המשקל שלי.....שחס וחלילה לא יירד ...."
לפני הכל -